Review: Coklat Fountain Murah di KL dan Selangor | Julia Johari
Booking.com

Review: Coklat Fountain Murah di KL dan Selangor

Anda suka coklat?
Weee meh sini Julia nak review mengenai Coklat Fountain Murah khas di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor yayyyy!
Ramai sekarang suka buat majlis perkahwinan/ birthday party/ majlis akikah (berendoi)/ majlis kesyukuran dan macam-macam lagi acarakan?
Tapi pening kepala hendak cari perkhidmatan Coklat Fountain yang super best dan murah di sekitar kawasan KL...haaaaaaaa jangan pening-pening.
Julia sudah temui seorang tauke Coklat Fountain Murah yang sangat peramah dan comel orangnya, just call Ida...servis memang dijamin murah....series murah!!!!!
Terliur tengok limpahan coklat fountain ni...alahaiii rasa mcm nak makan sekarang hahahha
Rasanya kalau buat rumah terbuka menjelang raya nanti sure seronok kalau ada Coklat Fountain ni beb...bukan setakat budak-budak je suka, tapi meliputi semua lapisan masyarakat suka kan celup-celup coklat dengan pelbagai variasi buah-buahan dan gula-gula...aummmmmmmm!
Cuba tengok ni...meriah betul. Siap berbaris-baris nak celup coklat weeeee
 “Ada kawan office julia cakap, promosi dari Ida ini murah sebab lain dari yang lain, lama dah mencari katanya masa event perkahwinan adik dia dulu tercari-cari pakej Coklat Fountain Murah tapi tak ke temu...yang dia jumpa dulu terlampau mahal walaupun self pick up sendiri....see!
Bukti kawan opis julia cakap cm tu...so apa lagi jom book date awal ngan Ida jommmm :D
Korang...pasti nak tau pakej hebat tauke Coklat Fountain Murah sediakan untuk korang...nah ini dia....ikut berapa pax ye...pilih jangan tak pilih hehehe




‘A day without chocolate is a day without sunshine..
If you feel like having some, then feel free to rent mine’
Boleh hubungi IDA segera melalui blog/ FB/ email/call atau wassup seperti yang tertera di bawah. 
Blog Coklat Fountain : http://chocolatefountainmurah.blogspot.com/ 
Fb Coklat Fountain : Chocolate Fountain ::She.Loves.Chocolate::   
Email : sheloveschocolate29@gmail.com 
Call/SMS/Wasap IDA : 012-233 4792
 

10 comments:

  1. dah lame teringin nak rasa mendelah ni tpi takde lg org kenduri kawen sediakan coklat ni. hahaha. nk tnggu yg free jer =P

    ReplyDelete
  2. Pernah beberapa kali bunda hadiri majlis..akikah dan harijadi ada bende ni...
    Memang sedap ...tapi ada yang merungut MAHAL...
    Okay lah ada juga yang murah..

    ReplyDelete
  3. yeahhh..coklat fountain ida memang terbaekkk..MURAHHH..adik ipar kawen nnt in sha Allah nk book ida..tp adik ipar pun xtau lg bila nk kawenn..3 ke 4 thn lg kot..tgh blajar lg..xpun besday danish nnt..tapiiii time tu mesti tgh sarat ngan adik baby..hikhik..bestnyee..mmg dh lama aim coklat fountain ida..semoga trs maju ida!!

    ReplyDelete
  4. Untuk kawin nad ade amik dengan die..memang habis..hehe

    ReplyDelete
  5. baik punye promo ni julia heheheeh

    skrang mmg mcm wajib jek ade candy buffet kalo kat majlis2 kan...lagi2 bonus kalo ade choco fountain nie...

    ReplyDelete
  6. Fuyooo..cayalah..hehe..klu ada mjlis blh tmph kt dia ni erk..tq erk ju

    ReplyDelete
  7. kalau Zaza pergi majlis kawin ke atau besday kalau ada choc fountain ni mmg aku terus jadi mcm perangai budak2.. tapi pergunakan anak2 utk pergi ambik hahahah..

    ReplyDelete
  8. Kalau ada kawan2 yg dok area utara meh contact farah pulak utk service candy buffet nie yer..hehehe..tumpang iklan sekali..
    https://m.facebook.com/farahcandylicious

    ReplyDelete
  9. Wah...dia ada sediakan pakej jugak eh...menarik ni...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com