Gambar Blogger Jemputan Food Review U-Cafe Wangsa Walk | Julia Johari
Booking.com

Gambar Blogger Jemputan Food Review U-Cafe Wangsa Walk

Jom petang-petang cam ni layan gambar blogger jemputan sekitar majlis Food Review sonok sikit...hehhehe jom saksikan pelbagai jenis selfie dan mood happy2 selepas food review di laksanakan dengan jayanya....weeee saksikan live!

Nak tengok gambar makanan food review click SINI
********
Gambar ni Umi Qi share dari Blogger terkenal JMR....terima kasih sbb sudi amik shoot ni...sukaaaa!

Semua blogger jemputan sedang asyik la bersnap bagai kan gambar makanan....hehhehe semua kamera canggih2...weeee hebat lah korang! Umi Qi je pakai hp cap ayam hahahhaha

Walid Qi dan Qaiser ilman....2 hero yg sgt setia....wpun Qi berlari-larian satu U-Cafe ni...semua happy je layan kerenahnya hehhehe

Yeyyyyyyy suka lah Mr. JMR shoot gambar ni....sangat cantik...nampak x umi Qi dan Walid Qi dari jauh tu....siap peaceeeee hahahha table ni kami duk sekali ngan Big Boss yang jemput kami dik Eida, Nory, Nadia, dan Rara....sonok tau bergelak ketawa je kami sambil buat food review heheheh...teringat tau kenangan masa buat food review di Flora Cafe cm ni lah kami duk ramai2...weeeeeee

Likeeeee...alolololololo Nadia dukung baby rizqy anak Nory omey yerrrr

Geng papa2 kepada isteri2 blogger....haaa dok sakan bermesyuarat apa lah tu ye...harap cadang la buat food review tempat lain pula tau hehhehe

Safura (Rara) takkan korang x kenai? Femes dia ni...dah la baik...kali ni dah masuk kali kedua kita jumpa kan rara...cantik kulit mu...jelesss tau...incesss omey sgt diaaaaa....kami dua orang ni duk berdepan satu sama lain...sng nak gosip mak mak hahhahaha

Blogger Nory dan Nadia....diorang ni mmg femes gilerr...suka baca blog diorang...sweet sgt mcm2 kenangan diorang cerita....Nadia x lama lg nak jd mommy to be tau...nampak x seri ibu mengandung....omey kan dia senyummm....nadia ckp nak kenan anak Umi Qi....hehehhe boleh2...

Nory ngan newborn baby Rizqy....sukaaaaaaaa giler umi Qi tgk baby nory tau...hensem yg amattt...putih gebu...haishhhhh cuma x sempat nak dukung baby rizqy sbb Qi dok sakan berlari2 dlm cafe hahahha kena kejor sokmoooo tau takkk kikiki

Rizqy....Umi Qi love uuuuuuuuu...do u love me??????????????? Please say I do auntie hehehhehe mmmuahhhhhhhhhhhhh :*

Pertama kali Qi tgk baby dekat2...dan pertama kali juga QI pandai sebut bb, bb, bb sambil jari tuh tunjuk kt dada bb rizqy....alolololololo Qi nak adik ler tuh...nanti pi minta ngan walid tau hahahhahahhahhha sebelah Qi tu baby awish kan kalo x silap anak blogger gojes ieza...hehehe

Yeyyyyyyyyyy all in one! 

Last but not least hehhehe terima kasih byk2 dik Eida....sudi jemput Umi Qi buat Food Review kali kedua....sonokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sampai perut dah kedepan menikmati makanan hehehhe....

Korang! 
Esok Umi Qi update satu story pasal Qi dan Incess anak rara tu disebalik tadbir food review tau....ada babak drama Umi Qi nak karang hahahha tunggguuuuuuuuuu!

23 comments:

  1. Best nya! Makan sedap nyum nyum nyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama ros....jom lah kita pi sini ros...leh dating sama2 heheh

      Delete
  2. mostt welcomeee umii qiii ;)) omeynyee kiteeeee hehehhehe pengsan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeee....mmuahhhh.....mestilah omeyyyyyyyyy kikikiki

      Delete
  3. hahahaha.aku paling suka lah pic last skaliii! nampakmkurussssssssssssssssssssss kus kus.hahaha.ju! melampau sgt puji daku ni.nt ku banje kepsi seketoi k.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha rara aku pun suka gambar last tu...aku pelik bebenor cm ne aku leh kurus sikit bila bergambar ngan korang bertigaaaa....gambar ni gambar real dari dik eida...xd edit2....aku pelik mana lemak2 kesayangan aku hilang sekelip mata hahahhaha....seketoi je kepci? tedekutttttttttt hahhaha

      Delete
  4. Hot ladies and hot mamas! Hehehehehehe. Miss you guys already. Hope dapat gather macam ni lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainaa dik cantik....hehehe exactly....hope dpt jumpa dan sembang ngan korang pula lama2...ari tu bersua muka je kan...segan Umi Qi nak tegur korang...femes amos sgt heheh

      Delete
  5. Replies
    1. sis....nanti besday aish wat party...leh jemput gojes dtg

      Delete
  6. cukup meriah blogger yang datang.. bertambah meriah lagi dengan makanan2 yg dihidangkan..
    tengok muka Umi QI, Walid QI & QI pun dah tau kekenyangan sampai sengkak perut.. kannnn?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya zaza....sampai muncit perut memasing....hahhaa mai menu review yg berbelas2 tersungkur nak habiskan hahahha....zaza, nanti pi tau...cuba

      Delete
  7. meriahnye bile blogger2 berjumpa..suke gambar korg 3org yg last tu..sume omei2..

    ReplyDelete
  8. Memang sonok kan bile bab posing nie kan.... tu belum tambah gambar ngan monopod lagi...hehehehe

    ReplyDelete
  9. seronoknya masing2.....ntah bila nak jumpa umi qi plak kan...

    ReplyDelete
  10. meriah betul..suka tgk semua muka gembira jer menikmati makanan

    ReplyDelete
  11. julia dengan umi qi sama kan :), wah gi makan2 :)

    ReplyDelete
  12. Rizqy love u too umi qi...hihi..
    Syiook kan geng food review kalini..
    Semua sekepala...happening giler..
    Teringat keletah Qi dok lari sana lari sini...jenuh umi qi mengejar...tk lama lg rizqy plak cmtu..jenuh la nory nk kejar plak..hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com