Cara Gayakan Tudung Raya 2014 | Julia Johari
Booking.com

Cara Gayakan Tudung Raya 2014

Helloooo blogger!!!
Sekarang ini Julia selalu sangat....eh bukan selalu sangat....boleh dikatakan kalau ada masa free time lunch hour kt opis suka layan video cara wanita mengayakan tudung terutamanya shawl....suka wide shawl....rasa mcm wahhhh best yer pakai...dah la besar...panjang senang nak lilit....tp bila dah beli wide shawl mati akal....

Macam mana nak gayakan?
Panjang dan sangat lebar, mesti susah kan?
Corak cantik tapi mana satu corak yg sesuai dengan kita?
Muka ju bulat...macam mana gaya shawl selain dari biasa pakai?

Emmmm...peningkan.....nak bergaya tapi tak tahu cara....so caranya Julia selalu la dok buka You Tube...channel yg sama...rasa mcm boleh lilit style baru...tp rasa mcm kurang confident...takut orang pandang Julia pelik....hahhaha kang ada yang cop Yuna plak susah...tp Yuna pakai turban tuh santek...sesuai lah dia kan artis...pastu lagu-lagu yang dia nyanyikan semua sedap di dengar....weeeeeee....tp xnak ar copy cat retis....nak ada gaya sendiri wpun copy dlm You Tube....tak gitu?

Julia ada subscribe beberapa video yang Julia suka tengok, suka pelajari...harap suatu hari nanti dapat beli wide shawl kosong plak utk digayakan dengan jubah atau baju kurung....rasa sgt selesa tau....yg penting material xmo panas...dan tak susah utk dibelit nanti...

Jom asksikan beberapa contoh video yang Julia subcribe dan tonton selalu dalam You Tube
Pasti anda pun suka kan...

Office Look...
cantik kan dia...dah lah pakai shawl pun mudah...mmg nak praktikkan yg ini nanti...kalu buat raya pun cantik kan cara cm ni....simple...semudah ABC....nak cuba tp kena beli wide shawl dan shawl yg panjang...baru rasa puas hati buat gaya ni....next!

AlHumaira Contemporary
Video kedua ini memang menjadi pujaan...cara dia gayakan wide shawl kosong ni alahaiiii senang yer....cuba Julia buat? Mahu yer berkali2 tengok pun belum tentu dpt buat...cantik kan tak perlu pakai brooch langsung...hanya inners penuh dan jarum peniti je...dan cantik...waaa best yer...jom belajar buat...

Sebenarnya banyak tau tutorial shawl...nak buh sini banyak2 nanti u olls boring...cukup 2 video ni dulu...belajar sikit2 biar sampai hafal...pastu baru Julia letak video lain ye...
Original Julia without any makeup...hihi saje belajar style wide shawl di rumah...rasanya xnak pakai inner cm ni la...inner kena masuk dlm shawl kan...hahhaha do it again Julia...kikiki

Menarik kan....jommmm beli wide shawl banyak2...hehhe :)

19 comments:

  1. jasmin memang suke pakai wide shawl nie...paling best cari yang takyah gosok...hahahaha....

    ReplyDelete
  2. Pucat ju..xsihat ke?eh..
    Wide shawl is da boom..best pkai wide shawl..xpkai inner lg ok kot ju..utk muka aini la..

    ReplyDelete
  3. Suka tgk org pakai wide shawl tp tue la x konpiden ngan diri sendiri nak mencuba

    ReplyDelete
  4. weeee..same la..suke jgk pakai wideshawl..tp yg cotton la..yg chiffon xreti sgt..kalau travel pun suke pakai cotton wideshawl..sonang..lgpun xyah gosok..dasar pemalas kan..kikiki..ju comei la gambar yg last tu..wat la tuto kt utube..

    ReplyDelete
  5. Suci mulus jer tgk muka umi qi tanpa make up..comelllll! Eh sama la.. farah pun suka skodeng you tube cari tutorial pakai shawl.. tgk depa pakai senang jer.. lilit2 dah siap..tapi bila sendiri buat tak jadi pun...hahaha

    ReplyDelete
  6. huhuhu.. x penah menjadi bila buat.. last2 amik tudung lain..

    ReplyDelete
  7. Dalamrumah ni kakak dengan adik pun dah mula pakai shawl berlipat2 sejak kebelakangan ni.. huhuuhu... :D

    ReplyDelete
  8. ida suka pakai shawls hanya tuk kuar jalan jalan jee.. kalau g kerja ida sarung bawal jeee hahahhaha

    ReplyDelete
  9. ramai jugak minat wide shawl ni ye...huhu... comel2....tapi saya tak reti sagt walopon da tgok tutorial >.< lagi2 nk p keja sarung je shawl biasa hihi

    ReplyDelete
  10. wow cantik..
    shawl ni kalau pandai gayakan..mcm style leh buat..janji kreatif :)

    ReplyDelete
  11. Comel ju..hehe..
    Muka akk mcm kurang sesuai jek..
    Huhuu

    ReplyDelete
  12. comeyyyy....
    br ada 2 lai wide shawl....
    pas tgk video ju post ni berkobar2 nak tambah lgi....
    heheheh

    ReplyDelete
  13. Julia pakai apa pn tetap chomel..
    lagi2 bila kenal in person dgn Julia yang sangat2 mesra alam..
    keep it up.. nanti boleh Julia buat tutorial cara Julia menggayakan wide shawl pulak k.. :)

    ReplyDelete
  14. Sy pun suka wide shawl sekarang... senang... ape pun julia tetap sweet pakai tudung ape pun

    ReplyDelete
  15. Sy pun suka wide shawl sekarang... senang... ape pun julia tetap sweet pakai tudung ape pun

    ReplyDelete
  16. cantiknya julia, sweet and natural beauty, Qi apa kabar :)

    ReplyDelete
  17. senang wide shawl. bole buat cara macam2.

    ReplyDelete
  18. Hehehe kite pon addicted dengan shawl =P

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com