AirAsia kami datang sekarang! | Julia Johari
Booking.com

AirAsia kami datang sekarang!

Salam hari Rabu semua :)
Yeahhhhhhhh we all readyyy! wehuuuuuu

Julia, suami dan Qaiser Ilman sekarang berada dalam perut kapal terbang AirAsia (AA) dah tau....saje buat autopublish hari ini sebab nanti korang semua mesti tercari2...manalah si Julia Johari tu kan...x membebel plak dia hari ini hehehhehe....

14 hingga 17 Mei 2014
(4 hari 3 malam)
Yahooooo.....sebenarnya Julia dan suami dah lama dah bincang nak bawa si Qaiser ilman naik kapal terbang, yelah hari2 kan tengok langit tunjuk ngan jari tecik dia tu, pal erbang....pal bang....itu pelat budak tecik yang nak masuk 2 thn tau....hihi....apa korang rasa bila punya anak tecik cm Qi matanya x henti2 tgk kapal terbang di ats langit...pasti dalam hati simpan satu hasrat kita nak menabung nak bawa anak pujaan hati bersama2 di kaki langit merasai naik kapal terbang kan....sure moment tu sgt seronok....kalau Julia tak de sekalipun nanti....syukur dpt realisasikan impian Qi....

Korang....sekarang kan semua AA dah kena naik kt KLIA2 kan....weeeee baru je tadi rasa cm ne berada di KLIA2....nanti lah balik dari percutian Julia cerita ye...gambar dah amik...nanti ek x sabar nak cerita kt korang mmmuahhhhh...

Pagi tadi driver walid Qi tlg hantarkan di airport KLIA2....dah alang2 ada driver suh dia hantarkan, jimat masa, wang dan tenaga ye dok...so kami naik Van Persiaran suami punya...weeeeeee terasa mcm pelancong asing plak hahahha....verangan saje mek Julia tuh kan kikikiki

Nak tahu percutian kami dimana.........??????
Ala korang pun pernah ke sana.....Julia dulu pernah transit je di sana...lom penah lg betul2 berjalan sampai lebam kt sana...korang dah pernah so kasi can lah sama Julia dan family pi vacation di sana hehehheeh

Tunggu eh....Isnin depan update....kalo ada FB better add Julia Johari Akil tuh cepat2...mesti ada gambar dia upload jap lagi hahhahaa...

Doakan kami selamat sampai, selamat bercuti, dipermudahkan ye semua urusan di tempat orang dan korang doakan semoga kami senantiasa sihat ye di sana...sekarang musim x menentu...harap si kecik Qi tu sihat hendaknya....ubat senantiasa standby...mana tahu kan....Bos tq kasi cuti hikhik....geng2 opis dok bz buat kerja tu jgn jeless haaa....buat keje elok2...nanti Isnin depan kalo ada PAC I tolong ye....hahahhahhaaa 

K bubyeeeeeee......mmmuahh :*

9 comments:

  1. ""sabahh aku datanggggggg"" .. kate qi kekekke

    ReplyDelete
  2. Jue!
    nanti review detail ek.
    mcm teruje nengok kamu anak beranak berjimba kat sana :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh..jelezzz3 3poloh3 kali..hahaha..
    semoga dipermudahkan ju..nnt update ye..

    ReplyDelete
  4. hihihi excited ni cepat sambung tulis lagi nanti..

    ReplyDelete
  5. wuhuuu...
    best ler Qaiser dpt naik pal bang..
    heheh..
    slamat bercuti :)

    ReplyDelete
  6. seronoknya lahai. bilalah dapat ke sana..

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti ju n famili....

    ReplyDelete
  8. Julia, kenapa autopublish you keluar harini?? kenapa tak keluar hari yg di autopublish????
    must be something wrong ni.. ke my blog yg something wrong ek??

    anyway.. I dah tengok part your picture kat sabah haritu kat fb & IG you..
    seronok tgk uolls sakan kat sana.. nasib baik I tak kempunan sebab baru je balik dari sabah dgn family haritu..

    now tak sabaq nak tunggu entry penuh pulak.. xoxoxo :)

    ReplyDelete
  9. Enjoy your holiday Ju..
    Mesti seronok botingkek-tingkek dapat cuti dengan family...

    p/s: Akak tak pernah naik kapal terbang.. Takut.. Jangan bagitau sesiapa tau.. hikk...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com