Selfie | Julia Johari
Booking.com

Selfie

Korang suka berselfie dok?
Hahahha tipu lah kalo korang x pernah berselfie...zaman sekarang semua nak selfie bagai...lagi2 yg dah hado monopod....ko tau tak aku dah lama mengidam nak beli monopod fink kaler tu tau...tragis sgt aku pakai tab...jenis jari besor cm gambor ni...kena pakai tab baru aku nak ngarang dlm blog rasa puas...haip!...korang jgn muntah darah plak tgk gambar koleksi aku ni...ada beriban sebenarnya hari2 aku selfie weh...cuma yg hado korang like dlm IG ku tuh hanya sikit je beb...kang aku upload bebanyak ko ckp aku giler kemaruk selfie...bahahhahhaha :p

Tengok Umi Qi ni...sapa ada IG add ler id ku (mrsjuliajohari)
Hahahha...ni pesen berselfie dlm bilik ayaq opis...time ni mereng kedaung hotak pale ku wehh...meeting berjam2...baik aku pi toilet buat hajat pehtu pe lg...selfie bahahhaha...muka ngada tuh weh! bluekkkk :p
Casing tab ngan tudung sedondon....ada haku kesahhh? muahahhaha

Ni port meja opis aku...sepersalinan rona biru laut perghhh aku suka kaler maler ni....nampak x ada bantai musyukk purple tu, itu bantal dah bertahun2 aku pakai weh...setiap bulan aku basuh ar...kalo x mantai musyuk aku tuh nanti busukkkkkkk...bahahha...nampak x gambar family aku? omey kan kan kan...nampak x air botol tu...itu mewakili 1 liter air...so aku kena top up minum kt opis 3x...bersamaan 3 liter sehari...perghhh awesome! Ko nak cantik kan...sila maintain minum air 3 liter...faham!

Cubaan selfie pakai ala2 tudung mawar...gituuu senyum simpul awwwww

Fink betul hakak ni tau...fink hitam di gandingan awesome plak...ada efek kurus sikit muahahha...nexxxtt

Berjubah ler kita...aku ni suka fesyen..tp aku bukan jenis celaru pada fesyen...kebanyakkan aku suka kaler cerah...so kali ini hakak u ols pakai purple lagi...bahahhaha...ada munga sekuntum...cepat petik!

Alaaaa tanje tanjeeeeeeee korang ni...manjaaaaaaaa angat2...mmg pun...aku ni seorang yg manja melampau...tp aku manja bukan menyusahkan org...tahap manja aku ni suka wat kerja sendiri...tp ngan walid Qi je aku manja tahap gaban...ngada lebih...pakai sepersalinan rona kuning air...weeeeeeee loikeeeee tudung bawal ku...nexttt

Ini haku felik...posing kaloh kak Ton korang muahahhahaha....pakai oren, haruslah ceria...belang shawl aku hahahha...happy working...cilok dari IG guaaaaa...nexttt

Halamakkk...dah cm gaya Ayu Raudhah tak hahahha...aku pakai tudung nikah time ni...aku recycle semula...ramai tegur kta tudung cm nikah...aah betul pun...tp aku x suka membazir...sebab tuh kebanyakkan baju nikah aku pakai semula...cuma moden kan semula...tambah labuci ka bagai agar tak lah terlalu menonjol...i loikeeeeeee fesyen cm mak datin hahahha sekali sekala...why not!

Belang2 merah hitam...hahahhahha...garang wehh pakai baju nih...sebatu dah org nampak...aku bukan xnak amik gambar satu badan...monopod x support tab...so xd ar...hahahha aku kadang2 suka pakai shawl cenggini....nampak ar efek kurus sikit hahah

Awwwwwwwww muka penat ni...pakai oren lagi tp baju dan tudung lain...ngeeeeeee apa tengok2...mau cari pasal ka? hahhahah

Haishhhhhhh napa muslimah sesangat ni oiiiiiii...merah kemain...shawl jenis lepas...pakai inner senang...siappp...merah aku suka...nampak tertarik :)

Last sekali aku nak kenyit mata kt korang hahhahahha...fink tau...omey tak?

Dah dah ler tu berselfie Umi Qi oi....keje opis hang dah siap ke belum? On the wayyyy boss hahahhahah k.byeee

17 comments:

  1. jarang berselfie
    hehhe
    tapi best kan

    ReplyDelete
  2. I LIKE SELFIE TOO... SEPP SIKIT

    ReplyDelete
  3. Waaaa..omeynye Umi Qi berselfie..hehe

    ReplyDelete
  4. sy dulu masa anak dara je suke..skrg dh kurang...mcm dh x suka sgt da. hehehe..

    ReplyDelete
  5. hihi..suke selfie jgk..tp kadang2 malu ngan diri sendiri..kikiki..comei2 belaka..pandai umi qi bergaya..suke baju n shawl2 umi qi..cantim menarik tertarik yawww..

    ReplyDelete
  6. umi qi cantik takpe la selfie2... mama aisya ni ehemmm... sesekali kalau rasa ok boleh la... tu pun edit kawkaw...hahahhaha....

    ReplyDelete
  7. Yt zmn ank dara dlu rajin sgt selfie. Dh kwen dh krg sbb rendah dr kaw2 xdpt nafi. Huuuu

    ReplyDelete
  8. Akk jrg selfie..klu ada tuh semua ank dara ambikkan..segan dik..hehe

    ReplyDelete
  9. kemainnnn ui qi selfie.. ajaklah qi sekaliii hehehehhee

    ReplyDelete
  10. Comey..comey...akak suke nk cubit pp gebu umi Qi ni

    ReplyDelete
  11. hahahhaa ngada2 je muka Umi QI berselfie.. rasa nak cabut je taik lalat awak kat pipi tu.. hehhee

    jangan buat selalu yer nanti tak perasan sebenarnya dalam toilet atau org sekeliling memerhatikan anda.. hahahhahaa

    ReplyDelete
  12. dah jarang dah sekarang ni..tak tahu kenapa...

    ReplyDelete
  13. hihihi, saya pun suka banget selfie :)

    ReplyDelete
  14. Wah mmg giler selfie la umi qi nie.. sama la macam farah..sampai dalam hp penuh dengan gambar selfie ja..hahaha

    Farah suka sangat2 pic yang last sekali tue.. auwwwww buat orang tergoda tau!!! =D

    ReplyDelete
  15. Sejak muka dah bulat ni takut nak selfie.

    Wah posing sakan ye. Tahi lalat yang mahal tu

    ReplyDelete
  16. Umi Qi, nak belajar pakai shawl yang kaler merah tu... shawl lepas...teringin nak pakai tapi x jadi pon =(

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com