Qi dalam Majalah PaMa Mei 2014 | Julia Johari
Booking.com

Qi dalam Majalah PaMa Mei 2014

Hai bloggers and readers!
Hari ini Umi Qi nak sharing 2 berita gembira tau pada korang semua...last week, Umi Qi dapat wassup mesej dari Blogger Gojes sgt baik hati iaitu Pinkymomma.com (kak Diya) tau....masa tu Umi Qi dok bz tolong Walid Qi pasal job luar, then baru terperasan ada mesej lama dah kak diya inform Qi ada termasuk sisipan dalam Majalah Pa&Ma....whatttt?

Dok pikirlah kan bila masa plak Qi ni kena interview bagai hahahahha...almaklumlah, anak ku mana omey angat pun, mana encem angat pun, anak2 korang luar sana tu omey2 belaka, cun2 belaka...pehtu kak diya kasi gambar dalam wassup....ohhhh baru tingat last year...masa Qi umur 6-7 bulan pernah pi Mid Vally join contest Si Manja Fotogenik under Majalah Pa&Ma hihihi...tanjat tau!....ngeeeeeee shuka mak! hihi...alhamdulilah...

Korang, if nak belek2 kt pasaran Majalah Pa&Ma keluaran Mei 2014 dah boleh beli tau...lg pun mmg Umi Qi suka beli majalah ni sbb sgt2 berinformasi...leh belajar macam2 pasal perihal pembangunan diri anak2 dan juga kita sendiri... :)

Tadaaaaaaa....pi m/s 164-165 hado lah sisipan muka QI kt bawah tuh, 
ramai geng2 Qi lain join time contest tu tau...jadilah leh buat kenangan esok dia besaq nanti heheh... :)

Info Si Manja Fotogenik 2014 (Mei 2014)

Dekat isi kandungan ruangan Zon Papa & Famili
Klik...Klik m/s 164

Dalam Majalah PaMa yang sama, [click Kak Diya blogger Pinkymomma.com] masuk dalam ruangan Chit Chat...
sonok tau baca kisah pinkymomma ni...semua menceritakan perihal pengalaman beliau semasa membesarkan anak2 dan family...bangga sangat sebab hakak kawasan ku ini mmg rapat dgn ku...if nak nasihat apa2 atau kata-kata perangsang mmg akan cari sis Diya...tahniah sis...popular sis satu malaysia tau...always support Pinkymomma...

Cantik sangat kakak saya :) ....dia dah anggap Umi Qi cm adik dia sendiri...marah, gurau senda, nasihat baik2, beri kata2 perangsang...siapa lagi jikalau bukan dia....si Pinkymomma.com....siapa sangka selama ini Umi Qi hanya silent reader dia sahaja...sekarang dah jadi teman tapi mesra.... sis, Umi Qi doakan kakak senantiasa happy macam ni, senyum manis mcm ni setiap hari...agar hidup yg kita corak pada masa depan dan hari ini lebih bahagia dari semalam...lebih bahagia dari tahun lepas. :) tahniah sis!

Tak sangka Qi, kamu sangat sherasi dgn auntie kamu kak Diya tau...bergandingan dalam satu majalah PAMA keluaran bulan Mei 2014...akan Umi Qi simpan majalah ini utk kenangan mu bila Umi Qi tiada nanti...ketahuilah, niat Umi Qi bukan untuk berbangga2, menunjuk2...tp lumrah hati ibu bapa suka isi masa lapang yang fun, enjoy, dan relaks bersama2 dalam anjuran keibubapaan....x salah kan?

Inilah Majalah Terbaru PaMa keluaran bulan Mei 2014...
apa lagi jom beli...leh baca 2 cerita mommy gojes blogger dan anak gojes Umi Qi dlm ruangan yang Umi Qi mention tadi ye....

Tahniah Qi...Tahniah Blogger Kak Diya....Terima kasih Pa&MA
Kalian buat Umi Qi rasa bangga.... :D

19 comments:

  1. jeles tgk mummy2 yg ada anak tecik tau.. dpt masuk majalah.. dpt glemer gittue hehee
    QI tu ggu auntoe dpt baby eh.. boleh masuk majalah. cm QI jg.. :-P

    ReplyDelete
  2. wah, untunglah q..nnt dah besar leh show off dekat kawan2 tabika..hihi

    ReplyDelete
  3. hamboiiiiii...bukan main lagi senyum eaaa.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Wahhhh. Omey angat Qi n auntie Diya. ; D

    ReplyDelete
  5. tu laaa nmpk qiiii masa mula mula baca nama dlu..eh betul ni anak juju hehehe..tapi asal mcm kecik jer masa ni..tapi tetap ku kenal wajah dia hihi


    comels sgt qi masa kecik..senyum tetap samaaaa tau :)

    ReplyDelete
  6. alololo dak encem qi masuk majalah...

    ReplyDelete
  7. wah2...bukan main lagi Qi kan...hehehe...gelak besar dah tu...

    ReplyDelete
  8. congrats Qi and umi Qi!
    well..semua baby comel la..hee

    ReplyDelete
  9. congrats QI...wah...glamour QI masuk magazine..hehe..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, bestnya fofular Qi., comelnya dia. Happy kan anak dan kawan masuk magazine :-)

    ReplyDelete
  11. wahhh..bertuahnya qi..ada jugak kenangan bsr nanti..tahniah umi qi..

    ReplyDelete
  12. wah.. femes la Qi.. seronoknye umiQi.. kalau fifi pon suke..

    ReplyDelete
  13. tahniah semua..wah2 kena beli la nampak nya..kompem Pa&ma bulan mei ni terlajak laris..heheh

    ReplyDelete
  14. Yeaaa...!!!

    Tahniah semua.. Moga terus sukses..

    ReplyDelete
  15. tahniah umi qi.. satu pencapaian yg membanggakan.. tahniah yer..

    ReplyDelete
  16. Ju sll beli pa n ma ke. Akk time ada bb dulu sll la beli. Skrg anak dah besar x beli dah. anak akk yg 1st dgn 2nd tu dulu ada jugak masuk majalah. Bangga gitu

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com