Outdoor Wall Deco Frame Siap :) | Julia Johari
Booking.com

Outdoor Wall Deco Frame Siap :)

 Alhamdulilah...
Malam tadi Walid Qi wassup Umi Qi dari living hall, Umi Qi kan malam2 bz nak tidurkan Qi, so dari dlm bilik Walid QI wassup gambar dari FB....hehehhe tanjat tau Umi Qi...hapeeee.....dah siapppp....yeyyyyyyyyyyyyyyyy!

Hahahah nampak sgt stalker setia Umi Qi ni adalah Walid Qi sendiri...mmg lagi cepat tau info dari Umi QI tau...terima kasih banyak2 diucapkan pada Airis Wall Deco sebab rajin tau tag gambar frame yang dah siap weeeeeee...suka2...rasa cm nak lompat bintang jek tau hahahha syhhhhhhhh Qi baru nak lena ni hahahha...

Meh tgk beberapa medium dari Facebook dan Intagram...yeahhh...ramai yg suka rupanya frame...apa lg korang pi la usya2 FB kakak ni ek...kadang2 ada promosi beb...Umi Qi beli promosi frame ni only RM28...murah kan...gila x murah...kt kedai lain pun xleh dpt tau...x sabar ye la hai nak tgk real...weeeeeeeee tunggu eh this week nak collect kalo akak tu free kt umah nak terjah pastu usya plak frame lain kot2 lg murah hahahhaha....(ada niat lain nak order kehkeh)





Umi qi kan suka buat photobook betul tak...korang yang setia ngan blog Umi Qi mmg tau Umi Qi suka photobook...tp dlm masa yang sama...salah satu gambar dalam photobook if kita buat frame macam ini seakan mengimbau kembali kenangan manis........tersangatlah manis untuk diingati sampai mati...itulah frame gambar...photobook hanya dijengah jika teringat...tetapi frame gambar yang ditatap hari2 akan beri satu rasa yang lain...rasa kasih sayang yang tidka terperi...nak marah pun x jadi kan hehehhehehe

<<<Yeayyy leh la deco2 rumah tecik Umi Qi dgn hiasan frame gambar comel ni....syukur, pelan2 deco kan weeeeeeee>>>

11 comments:

  1. betuil tu...
    photobook n frame mmg lain.
    shark lebih suka buat frame dari photobook.
    kt umah ni mmg slalu tukar frame baru.
    hehehe..

    ReplyDelete
  2. Suka la sis..tp mcm xbest nk hias umh sewa..huhu..tggula lg 2tahun duduk rumah sendiri..huhu..umh skg pun dh bertmpek2 gmbr kt dinding..mcm xsemenggah sgt..haha

    ReplyDelete
  3. amboiii. curlas dan creative sgt. suke2 deco akak ni..


    p/s rindu nak terjah blog akak :)

    ReplyDelete
  4. Cantiknya..murah lak tu...1 happy family :)

    ReplyDelete
  5. sedondon anak beranak...nampak cantik la

    ReplyDelete
  6. same pulok entry..hahaha..cantik lg murah kan?

    ReplyDelete
  7. murahnyaaa...
    tp kitorang ni jenis takde gambar..hahaha...

    ReplyDelete
  8. Cantik la umi qi.. berbaloi dgn harga pulak tue.. =D

    ReplyDelete
  9. murah lah harga frame tu.. nnt nak tgk jg lah kat fb & IG kakak tu..
    aritu drco bilik.. kali ni nak deco hall plak ke dgn frame baru Umi QI? hehehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com