Birthday Party Yaya & Rayyan | Blogger Ameris Loveris | Julia Johari
Booking.com

Birthday Party Yaya & Rayyan | Blogger Ameris Loveris

Monday comel!
Hello semua blogger dan readers yg setia disayangi...mmmuahhhhh! :* pagi2 buta dah kasi flying kisss tawwww ngeeee...windu korang sbb dah masuk 3 hari x berblogging...blog under construction...so kena update dan buang apa yg patut...sory eh korang kalo hari tu ramai wassup x leh buka...huwaaa lupa inform korang...sian korang nak baca...mmuahhh lg.

Sabtu lepas 19 April 2014...4 bulan sebelum invitation blogger mommy gojes kak Ameris Loveris dah jemput kami anak beranak 3 org awal2 tau...weeeeee best gila bila dgr kak amy ckp nak buat besday party besar2 kt umah...pucuk dicita ulam mendatang, kami datang awal sikit...time ni x ramai sgt org lg...so kami antara tetamu awal gak lah leh beramas mesra ngan kak amy sekeluarga...dengar kata clown pun ada tau...haishhh x sabor nak tgk clown wat aksi memacam mesti meriah....jommmmm tgk besday party yaya 2 thn and rayyan 3 thn...

Banner tersergam indah...
best lah buat umah sendiri kan kak amy...puas hati leh deco2...omey2 ada ballon ikut tema Barney and Friends...weeeeeee

Ini hadiah Umi Qi, Waldi Qi dan Qi yang pilih....haaaaa bukan Umi QI sorang tau pilih tp tiga org...Walid Qi yg beria2 pilih hadiah tau...see ku hargai Walid Qi ni sbb dia mmg bersemangat la nak attend besday anak2 kawan blogger umi Qi...mmuah walid! sampai kan Qi pun nak hadiahhh ngadaaaaa hahahha...nampak x kad wish besday tu...kemainn x nak kaloh ngeee...

Hadiah yer dancing doll utk yaya (kene buh bateri tau kak amy baru doll ni leh dancing2 mesti yaya shukaaaaa sbb doll dia lawa cm barbie) pastu hadiah utk rayyan kereta ben10...weeee leh men laju2 ngan kete ni sebab besor :) harap sgt anak2 akak suka :D

Jom usya makanan nak...ada nasi goreng cina, ada bihun sup...mana satu nak makan ni beb...sedap2 ni...

Dessert macam2 ada....perghhhhhhh rendang tu sedap lah kak amy...bertambah 2x tau hehehhe

Tag makanan ini bertema sungguh...cantik...semua umi Qi ngap diam2...kak amy x nampak hahahha

Air...haa tau x Umi Qi dok sebelah air ni lah makan2...ada tujuan port baik...leh tambah air byk2...hehhehe

Inilah penyeri majlis...sagu gula merah...awwwwwwww melting :)

Amboiiiiiiiii ramai dah mula dtg...bz sungguh kak amy layan tetamu...nampak x clown ada tu pakai topi heheh...mama aeen pun dah sampai...siap cium pipi tau heheh

Clown jemputan dan mula bz nak tiup belon yeyyyy

Inilah port baik kami sekeluarga...ada kipas kecik best ar kak amy dan suami plan besday cm ni...x kepanasan kami dok sni...walid amboiii makan sampai siap garu pale napa hahahhaha....sory walid terambil gambor cenggini...ini je yg hado wat kenangan tuk kak amy :)

Qi mana Qi...korang nampak x gelagat QI?
Ni haaaaaaaaa dari awal dalam kete dah ketiduran...nak x nak kena buh dlm stroller...hahahha sian Qi...cpt bangun nak suap makanan sedap2

yeyyy Qi dah bangun...haaa tgk port Umi Qi dok sebelah air sirap...berpuluh kali refill...tp kak amy x nampak hahahahhahahha....sory kak amy, port bagus sgt tuh yg best dok lama2...Qi dah bangun terus suap nasi goreng cina...sedap katanya :)

Umi Qi bertema sekeluarga...purple and green sikit...tema barney yeyyyyyyy

Inilah clown comel tu beb...hahha tgk muka dia pun nak tergelak...tu belum lg tgk aksi comel dia buat...hehehe terbaiklah kak amy jemput dia....meriah suasana :)

Dah makan kenyang borak2...so masuk dalam umah kak Amy ternampak Cikgu Azrine sekeluarga dok tgh jamu makanan...weeeee terus nampak Aish tau...terus peluk Aish hahahha dah la x mintak izin peluk anak bujang orang hahaha....geram kot ngan Aish ni...dah la mcm anak omputih...putih melepak cm mama dia wehh...ngeeeee...time ni Qi ngan walid dia...kalo dia tgk Umi Qi peluk anak org cenggini mmg ar muka kejelesan yer terlebih2...hahhaha...aish jom bergambar...peaceeee!

Tak sah kalo mommy blogger x bergambar mmg x sah...lg2 muka Umi Qi kannnnn hahhaha...alaaa xkan korang x fhm...kalo nampak je muka Umi Qi pasti korang pun kena dipaksa bergambor...ngeeeee...nilah mommy blogger cikgu Azrine (tgh) dan Mommy Raees...dua orang gojes blogger ni mmg cun...semua kemain pakai ikut tema...tp purple lah johan yeyy....

Suka bangatt tau gambar ni...sukaaaa ar...Umi Qi sayang korang titikkk!
Pehtu gambar ni kak long Aish rasanya snap...mmg syg giler kt kak long aish sbb amik gambar menampakkan Umi Qi selim sikit hahhaha sebab dok sebelah cikgu azrine kot...pasni kena amik gambar selalu ni leh nampak efek kurussssssss hahhahahahhaha #muntahijo

Nak balik dah tau time ni...time ni dok sibuk nak tarik stoller QI ngan handbeg kt kerusi..[pehtu mommy zila ni tegur] kenai tak kitaaaaaaa? hahahha mmg ar kenai...blogger gojes mommy zila...cun wehh...dah ar selim...bila amik gambor ni xleh sorok gak lemak comel ku hahaha lantok lah...janji gambar amik hahahha...ala zila x sempat ar menjemah...walid Qi bz petang ni pasal perihal bas...kalo idok mmg nak dok lama...sedihhhhh!

Inilah hadiah door gift besday yg kak amy kasi...weeeee ada muffin tecik2 comel pastu ada towel tecik tuk baby...huwaaaaa omey yer...leh lap2 muka Qi if kepanasan...gud idea!

Tanjat Umi Qi...
Kak Ameris ingat lagi besday Umi Qi bulan lepas...bulan Mac...pehtu kak amy kasi 3 hadiah besday comel ni.....so sweeeeeeeeetttt...Umi Qi mmg suka la hadiah comel2 ni...ni adalah porch beg...leh letak mcm2 tau dlm ni ada zip...kata2 tu sangat cantik...huwaaaaaaa ada bg hadiah hanger love pink tu ngan FM bentuk muffin...nampak kan...a BIG thanks to sis...love u!

Sampai bila2 ingat kak amy...beg ni Umi Qi akan guna time travel...leh simpan mcm2 aksesori wanita kan...weeee
"Friends are the best things in life"
i loikeeeeeeeeee it very much!

Murah rezeki Umi Qi....attend besday anak2 blogger...diberinya Umi Qi hadiah besday pula utk Umi Qi....nak menangisssssss sbb happy sgt...itulah bila kita buat baik ikhlas ngan kawan2 x kiralah blogger ke, alam maya ke, fb friends ke...org akan senantiasa ingat kita...sayang kita...sayang koranggggggg semua tau x...mmmuahhhhhhh!

20 comments:

  1. terharunya sobs sobs.... Ju pepagi dh update... Insyaallah ada rezaki akan buat yearly event camni. Sonok ramai2..tak sempat nk ciom2 qi ari tu. Tq ju sudi dtg majlis minggu lps...

    ReplyDelete
  2. uwaaaaaa....untungla dpt mkn beshhhh~~~Qi comel..acik nk cubit pp comel kamu n umi kamu

    ReplyDelete
  3. xsempat sembang ape dgn umi qi aritu...pas tu sedar2 dah balik je...huhu..eh2..terselit gambar kite ngn raynia kat situ..raynia sibuk nak tengok pakwe kat sebelah..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Meriahnyer...bilalah jasmin nak menjemah jugak nie....

    ReplyDelete
  5. weee..bestnye jumpe blogger..meriahnye kak ameris wat besday party..siap ade clown..

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat g birthday itu.
    i x dpt g.
    menarik je majlis itu. ceria.

    ReplyDelete
  7. Xsmpt jgk nk dokong ambk gmbo ngn Qi..
    Qi kesedapan ketiduran..haha..
    Suka jmpa ju..peramah sgt!!

    ReplyDelete
  8. ku datang malam sobsss.. tapi kan, muffin kak amy mmg sedap!

    ReplyDelete
  9. uhhuuh lin tak sempat menjengah pun.. busy sangat. bila la nak ketemu umi qi ni.

    ReplyDelete
  10. huhuhu...x sempat lagi pipi ngan ju...

    ReplyDelete
  11. huhuhu...x sempat lagi pipi ngan ju...

    ReplyDelete
  12. Meriahnya majlis.. melting jugak tengok sagu gula merah tue.. mcm nk buat jer satg.. =D

    ReplyDelete
  13. rajin Umi QI attend jemputan sana sini kannn..
    dari situlah wujudnya kemesraan antara kawan2.. secara x langsung sayang menyayangi.. dah kena lah dgn Umi QI yang oeramah tamah ni hehehe

    ReplyDelete
  14. suka pergi majlis macam ni...tgok anak2 gembira kan..especially bila tiba time nak tiup lilin kek..

    ReplyDelete
  15. wah.. meriah betul birthday party.. seronoknye..

    ReplyDelete
  16. seronoknya kenal alam maya, kenal dunia nyata jugak... meriah menu siap letak nam senang

    ReplyDelete
  17. ida xdan nak pergii byk hal.. hukhuk.. best bestt kalau tk ade coklat fountainn hehehhee.. mesin full pulakkk huu ~

    ReplyDelete
  18. Murah rezeki ju dapat jemputan tu. Glamer betui. Bestnya dapat adiah sekali. Beg tu cantik sgt.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com