Our hope tag Pray for MH370 | Julia Johari
Booking.com

Our hope tag Pray for MH370

Ahad lepas
Umi Qi dan Walid Qi bercadang nak pi jenjalan kt Gardens Mid Vally baru-baru ini...yelah baru hujan turun..jerebu pun nampak kurang dah...syukur, leh bawa anak kesayangan hati bawak pi jenjalan puas2...sampai je kt sana...kami terlihat satu board besar kt tengah2 ground floor The Garden Pray for MH370....sayu je hati umi Qi bila sampai dekat2 papan ni...sayuuuuuuu x terkira...if Umi Qi ada family yg terlibat dalam nahas ini...pastinya sampai sekarang daku menangis...daku tahu bagaimana perasaan keluarga mangsa dalam tragedi yang tidak tahu keputusannya lagi...

Justeru...kami betulkan niat...utk sama-sama menulis satu tag dan gantung di tiraian besi yang disediakan...byk ucapan2 dari masyarakat Malaysia...sempat Umi Qi baca beberapa tag...kesemuanya niat yang satu....Pray For MH370...aminnnnnnn

Ini dia board tu....

Wajah Qi sayu...seakan tahu...seakan memahami Umi Qi bisik padanya...tentang MH370...Qi sama2 kita doa ye

Umi Qi percaya dengan kuasa Allah...pastiiii suatu hari nanti Allah makbulkan semua doa hamba-hambanya....Umi Qi berharap...Allah kabulkan...yakin! (wajah x makeup langsung....)

Walid Qi x ketinggalan nak bergambar di tag besar ini...tanda menyokong doa untuk MH370

Qi siap bersila ats lantai...hehhe mcm2 dia...belakang Umi Qi nilah ke semuaaaaaaa tanda tag kata2 ucapan dan doa utk pesawat MH370...banyakkan....Umi Qi pun ada tinggalkan nota ringkas...


Inilah nama kami bertiga...sisipan ucapan hanya satu mewakili semua niat yang sama.... #Pray for MH370....kembalilah...kembalilah...kami semua menanti mu...Ya Allah, perkenankanlah doa hamba mu yang jahil ini....aminnnnnnn

<<<SEBAK>>>

4 comments:

  1. allah maha mengetahui. allah tahu di mana MH370.. semoga KITA semua tak berhenti berdoa.

    p/s maaf lama x singgah.

    ReplyDelete
  2. sedih kann..wlupun kite xde family dlm tu tp tetap rase kesedihan dorg..harap2 sgt pesawat dapat jumpe jgk dlm masa terdekat ni..xkesa la cmane pun keadaan dorg..asalkan teka teki ni terjawab..dah byk sgt spekulasi yg org buat..mcm takk terpkir perasaan family mangsa..nak salahkan orang tu, org ni..drpd nk selidik sgt ape yg jadi, baik doa je mintak petunjuk ngan Allah.. ALLAH lebih mengetahui..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com