Menang GA kali ketiga: By Rara! | Julia Johari
Booking.com

Menang GA kali ketiga: By Rara!

Alhamdulilah syukur doa kalian semua termakbul...
Tau sebab apa? Sebab Umi Qi lagi sekali menang dalam segmen GA...kali ini by Rara click SINI. Hehehe syukur beb sebab menang lagi giveaway...sonok betul...x sangka doa termakbul oleh Allah dan kalian semua...Umi Qi kalo free time mmg akan join GA korang...if Umi Qi bz mmg x dpt join itu pun tgk jenis GA korang anjurkan...kalo cm leceh jek memang lambat ar nak join kadang2 sampai terlupa kehkehkeh maafkan Umi Qi ek...x sengaja tu...tp apa2 pun apa jua korang anjurkan mmg Umi Qi bg sokongan 101%... :D

Pengumuman hadiah by GA Rara yang cantik manis tuh dah lama tau dia announce click SINI...ku jek x BW sejak beberapa minggu lepas...kikikiki...nsb rara mesej kt FB kata Umi Qi menang alahaiiiii rara...mekasih byk2 jasamu dikenang...maafkan daku ye rara...lately that week mmg bz gila...maklumlah sese Dewan baru nak start...hado je koje nye...nanti len kali tag dlm FB gojes eh...leh tau cepat2...hehhehe 

Hadiah ini di sponsor oleh click laju2 kot berkenan brg2 comel kak intanzhandmade
Apa yang istimewanya tentang hadiah GA yang Umi Qi menang kali ini ialah sentuhan hasil air tangan pembuat beg ini tersendiri....sekali tengok sayang nak pakai...sebab comelll sgttttttttt :)

Ini dia parcel hari Jumaat lepas terima...besarrr tau parcel...tekejut Umi Qi...thanks a lot to adik wani teman opis tlg htrkan kt kak juju...mmuahhhh adik wani :D

Balutan hadiah sangat tebal...weeee

Sekali tengok je dah jatuh hati....cantikkk...comellll jek...x sangka Umi Qi wish nak dpt hadiah GA beg leh dpt yeyyyyy :D

Ecehhh pose ke kanan sikit heheh...see..nampak x ada key chain Eifiel Tower tu...omeyyy...terus nampak beg handmade nih nampak cute!

Pose belakang beg sikit....corak tulisan yang diketengahkan sgt menarik hati...suka la kombinasi white, black and red... :D tampak ekslusif utk dibawa bersiar2 nanti

Selain pada tuh, dlm beg ini kak intan ada sisipkan beberapa cenderahati...alaaa tp lupa nak snap kehkehkeh...cer call nanti kalo berminat nak beli cenderahati ke kan...

Belek ye belek...cer tgk rege tu...RM130...kalo dh nama handmade mana hado murah beb...sure lah mahal setanding ngan kualiti dia...puas hati dpt menang GA rara :D

Ini gambar dalam IG Umi Qi....weeeeeeeeeee love it :D

Koranggg semua...terima kasih tak terhingga tau sebab doakan Umi Qi menang segmen GA by Rara....jangan lupa tau sila LIKE page Rara kt SINI.... 

<<<Alhamdulilahhh, dapat hadiah pertama sebelum birthday Umi Qi hari Rabu ini 26 Mac....weeeeee>>>

14 comments:

  1. wah best lah..hb handmade tu...mmg nampak bagus pon kualiti dia..tahniah sis

    ReplyDelete
  2. tahniah umi qi..mmg cantikk sgt beg tu..berkenan jgk..in sha Allah klu ade rezeki nk sambar 1 nnt..hihi..

    ReplyDelete
  3. Huhuhu....saya lupa. Rara siap ingatkan jangan lupa join GA dia..huuuaaa padanlah rs macam ada yang x kene tapi x tau ape. Huhuhu bukan rezeki saya ler tu nak join. Berbaloi...suka :-)
    Tahniah beb.

    ReplyDelete
  4. Me is jeles tauuu Umi QI.. Hehe
    Comel lah bag tu.. Cantik mmg nmpk exclusive sgt2.
    Zaza bukan malas nak join GA tp mcm kureng berminat kadang2 dgn syarat depa..
    Bak kata Umi QI kalau yg simple2 then ok lah boleh join.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Sok la dapat hadiah bufday in advance, senyum sampai telinga.

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH UMI QI, BERTUAHNYA DAPAT PERCUMA.. KALAU BELI MAHAL TU...

    ReplyDelete
  7. wah tahniah... cantik lah beg tu !

    ReplyDelete
  8. tahniah . dah menang kena buat review sekali lah kan . mmg cantik n buatannya nampak kemas .

    ReplyDelete
  9. Wah tahniah2 Umi Qi.. memang rezeki u la.. jeloss tau sebab cantik sangat bag tue..harga pun boleh tahan tue..=D

    ReplyDelete
  10. cantik sungguh handmade handbag tu....comel....tahniah umi qi

    ReplyDelete
  11. tahniah umi qi...cantik la beg tue...lepas nie boleh la qi kongsi isi pampers dan botol susu...hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com