March 26 Surprise Holiday! | Julia Johari
Booking.com

March 26 Surprise Holiday!

March oh March!
Hahahahhaha....yelah bulan March!....Ko x percaya ke cekmek Umi Qi oiii...#anggukangguk #gelenggeleng...hahhaha selain dari 1 month challenge nak kulit dan dalaman mantop sebelum birthday 26 ni...Umi Qi dok pk la....

Pk la apa yer surprise dari Walid Qi ni weh...aku dok pk 26, hari rabu plak tuh aku bz nak mampus...yelah tengah musim sibuk kerja manjang... #badmood...x mungkin aku nak cuti awal...ermmmmmmmmmm mencikkk!...


Tapi aku dh book hari Jumaat hujung bulan ni March ni - 28 Mac (Jum) - 1 April (Isnin) COTIIIIIIIII....titik! Haaaaa mmg aku menyinga ar kalu sesapa kaco aku time aku bercuti...sebab dh apply awai2 kt papan putih opis...jgn ditanya ke mana ju oiiii...ke mana dan dimana...nanti kena sembur susahhhh hahhahha :p

Okeylah, back to reality...sebenarnya this month penentu aku nak masuk 3 series....aahhhhh ko x percaya ke joyahhh oiii...Umi Qi ko ni nak masuk alam 3 dah...tp aku rasa still alam 2 lg hahahhaha :p #hatimaukenaselalumudabeb


Pehtu Walid Qi suka naaaa la bg bayang2 birthday treat Umi Qi...kami mmg jenis kalo hari big day mcm birthday kami akan melancong...x kira ar dekat ke jauh ke...asal jauh dari umah...jauh dari orang lain...suka cari kedamaian di tempat org...lagi jauh berjalan...lg menyeronokkan...tp kan tp kan tp kan...

Apa banyak tapi daaaaaaa...tapi kan tahun ini aku xnak request apa2 pada Walid Qi...sebab aku xmo ar jadi cm budak tecik...minta itu minta ini...nak kurangkan minta2 ni...sebab aku tau walid Qi ni mmg jenis hati kesian...bg je pe aku mintak...so bleh x...bleh x kali ini...

Aku nak MEMBERI...di hari big day aku menjelang 26 March...sebab aku rasa itu adalah sebetulnya...ken kennnnnnnnnn...alahhh kalo dia nak bg aku hadiah aku amikkkkkkkk hahahha...#mukaxtaumalu hahhaha

Istimewanya Walid Qi ni - Bila tiba hari jadi Umi Qi...dia pasti akan hadiahkan 2 hadiah...x kira apa jua jenis pun...pasti angka 2 hadiah akan dia bagi....bila tanya kenapa bg dua...bg 1 pun cukuplah...betul x....katanya...SAJE! bahahhahahhahha kalo gitu nak mintak 3, 4, 5, 6 bleh dok Walid hahahhaa... #@%$&%&**%&*(*&%^^%^&

Aku x nak apa2...cukuplah apa yg ada depan mata...itulah hadiah untuk Umi Qi....kesihatan dan kesejahteraan Qi dan Walid Qi....hadiah yg cukup bermakna...if salah seorang sakit...aku rasa hadiah Allah bagi tuh mcm ditarik kuattt...itu yg aku cepat goyah...cepat je menangis if tgk salah seorang hero aku sakit...

Hadiah kesihatan baik yang berpanjangan....itu aku pinta pada Allah...tanpanya x mungkin aku boleh pi holiday...pi kerja...pi mana2 lah yg aku rasa perlu...so bila hadiah sihat Allah selalu bagi aku rasa hadiah yang sangat2 tak terhingga........aminnnnnnn thanks Allah :)

So korang tggu je lah hujung bulan ni...mana Umi Qi nak pi bercuti hadiah si Walid Qi sempena besday Umi Qi hahhahaha.... nak korek rahsia pun x dpt...berahsiaaaaaaaaaaaaa sangat nyampahhhhhh hahahahha

Ok daaaaaaaa...jap gi bz kerja..meeting katanya...ahhhhh layankan ajer senah oiii byeeee!

17 comments:

  1. untungla ada suami suka rasia rasia.. baru sepraise ye dak.. semoga terus bahagia sahabat :)

    ReplyDelete
  2. bestnya umi QI....birthday je dapat pegi holiday....yeeeyy...:_)

    ReplyDelete
  3. Wah tak sabar nak tahu kemanakah destinasi percutian mu itu.. mesti best!!!

    ReplyDelete
  4. wah best la dpt 2 adiah.hehe.untung2 sll g holiday :-)

    ReplyDelete
  5. dun worry dia..adalah tu walid Qi wat surprise nnt..honeymoon ke.. mana tau hadiah adik baby plak nnt..hehehe

    ReplyDelete
  6. waaa..
    terbaek ler akak n husband.
    semogo terus berbahgia kak :)

    ReplyDelete
  7. hubs akk suka bg hadiah masa time bukan bithday...hehehehe..memang tak romantik..tp okla jugak..setahun byk kali dpt hadiah..bahahaha

    ReplyDelete
  8. Bertuah le badannnn... Tak sabar nak tunggu 26hb...ahahhaa...

    ReplyDelete
  9. wow..kemanakah?hihi..bestnye holidayyy..yuhuuu..

    ReplyDelete
  10. bestnya..zsabar nk tahu destinasinya
    happy holiday^^

    ReplyDelete
  11. nanti up story tau pg mana...

    ReplyDelete
  12. eh eh sameeeeee laaaa MAC babies kitaaaaa.... ;))

    ReplyDelete
  13. mesti nak lari darp cuaca yg panas nih ... hah ! kat mana tu umi qi ...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com