Hanez Suraya Video Sidang Akhbar | Julia Johari
Booking.com

Hanez Suraya Video Sidang Akhbar


Moga isu ini segera diselesaikan dengan cara baik, yang penting aku bukan perampas suami orang hahahhahhah :p ...panasssssssss! panasssssssss!

16 comments:

  1. Seyesly diorang ni mental ke apa? Huhu...mmg bikinpanas!!

    ReplyDelete
  2. Seyesly diorang ni mental ke apa? Huhu...mmg bikinpanas!!

    ReplyDelete
  3. mslh skrg sbb hanes kata lelaki tu duda..tu yg isteri tu berang sdgkan dia masih isteri laki tu.xkire la ko kenal lambat ke cepat ke ape ke... nak jugak tegakkan benang yg basah.. org tu tgh bergolak ko plak p menggatal ngn laki tu apesal..adoii.ish..siap pegi bercuti bagai amik gambar mcm ntah ape2..adoiii

    ReplyDelete
  4. xleh nak tgk la lama2..sakit ati..ckp pon gagap2..senang nye jantan kan.ble dh kaya raya ,lupe dh time susah2 dlu sape yg bersama ko..sdpnye berckp...liyana, fight yr rite.xpe dia xnak ko dh kan.ko jgn peduli..just go on dan buat yg terbaik..agak2 smpi papa kedana jantan tu tgk hanez tu pndg x klo dh miskin huhu..

    (amboiii pnjg ni, btl2 mrh,hehe)

    ReplyDelete
  5. Bersama kita mendoakan moga Nurliana diberi kekuatan utk meneruskan kehidupannya... Allah itu maha mengetahui.

    Rakan-rakan artis lihatlah ini sebagai contoh kurang manis.

    Pada kakak apa pun tindakan Haniez bagaikan mengangguk di air keruh..

    ReplyDelete
  6. meluat tgk..wat panas ati je..nape la die cmtu yek..muka lawa bole je carik yg lain..yg bujang..nape la laki org jugak yg nak..sebab laki ttu kaya kot?hurmmm..

    ReplyDelete
  7. pening tengok bab artis ni.. panas ati pon ye jugak!~

    ReplyDelete
  8. Mmg tgh hot kan pasal HS nie.. Ermm menyampah!!! hahaha

    ReplyDelete
  9. Salam Jumaat dari Bunda...

    Apa yang penting, Jangan bikin Panasss !!... hahaha :D

    ReplyDelete
  10. si lelaki tu pun satu , klu yer pun , sahkan lah dulu status tuh . klu betul syg , kena lah lindungi perempuannya. bkn malukan dia ... hampehhh !

    ReplyDelete
  11. tengok HS lagi datang sini.. hihi.. mane Qi ni.. aunty rindu..

    ReplyDelete
  12. popular kalah Erra Fazira dia sekarang kan...pening tgok banyak sgt version kuar dari mulut dia...entah la labu....

    ReplyDelete
  13. yang free tak kawen lagi .. ramai kot..tapi kalau dah menggatal sgt nk buat mcm mne.. muka lawa tapi tak tahu nak cari market hahaha :D

    ReplyDelete
  14. mmg tak boleh bla dgn ppuan ni..
    klau ada dpn mata mmg nak tumbok je muka dia kuat2..

    ReplyDelete
  15. Semoga semuanya settle segera dan yang berhak mendapat haknya.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com