Four Mommy Blogger Invitation | Julia Johari
Booking.com

Four Mommy Blogger Invitation

Helluuuuuuuuu Blogger Comel semua...
Hari ini nak bagi flying kisssssss kt korang semua lah...#mmmuahhhhhhhhh...hahahhaha haaa tu diaaa...tajuk kt atas tu...kemain kan...xmo kalohhh beb...padahal Umi Qi ni simpan gambar invitation blogger korang semua elok-elok tau....saje je buat saham terkumpul...so leh publish one session in one entry right...jimat masa kawan ko nih hehehhe :p

Alright! Seperti yang dijanjikan...gambar2 invitation dari mommy blogger yang Umi Qi sendiri pi visit diorg tau...haaaaa dah nama yer invitation haruslah bawak badan, bawak hati gembira nan ikhlas pi jumpa mommy2 yg anggun itu...siapa lagi 4 org mommy blogger bertuah tu? 4 org itu adalah Nana Farhana di Kemaman Terengganu, Kak Ameris di Sri Gombak, Kak Diya dari blog Pinky Mommy di Saujana Rawang dan Yana Azfar di Bangi.

Sonok beb jumpa mommy2 blogger ni...at least kita boleh interaksi secara realiti berbanding dengan kenal mengenali dialam maya blog sahaja...so bila berjumpa, mmg mereka semua mesra2 belaka...lagi satu nak mention...mereka semua yang Umi Qi nyatakan diatas bukanlah kali pertama JUMPA....dah banyak KALI jumpa dah...bak kata orang dah KENAL sgt sebab hari2 baca blog diorang hehehhe...pastu pernah jumpa masa gathering besar2 antara mommy...so bila jumpa rasa lebih selesa...

******
Hari tu balik Kuantan jap kg Walid Qi...pastu ada masa pi Terengganu...singgah di Kemaman, jumpa click Nana Farhana mommy blogger yang suka buat resepi best2...mmg kadang kala Umi QI pernah tiru resepi dia...sonok kot sbb dia kreatif dan dalam masa yg sama suka deco2 umah...perghhh bila sampai je umah nana mmg cantikkk bangat!...mekasih nana jamu kami sekeluarga dan ipar duai Umi Qi pun turut sama hadir ziarah nana...mmuahh!... :*

1 Januari 2014
Haaaaaaa...invitation dari click Kak Ameris...dia nak jamu kami 3 org mommy blogger iaitu Ciknaa, Aeen dan Umi Qi...perghhh jamu macaroni cheese dan lasagna...pastu ada bubur chacha utk budak2 mkn...pastu jamu lg sheperd pie....perghhh perut kami semua laki bini memboyot jek...asyik melantak je keje kami...sembang2 mommy, sembang2 papa gojes, pastu tgk Umi Qi plak terjadi mama tarzan dlm umah kak ameris oppsss hahahhahaha :P
So mmg happening lah pi umah kak ameris di Sri Gombak, KL...besttt! Mekasih kak jamu kami mamam...yeyyyy!

25 Januari 2014
Balik je dari jalan di Penang dan Kuantan tempoh hari...terus pi hantar ole-ole jeruk kt umah click Kak Diya, Pinky Momma.com di Bandar Saujana Rawang Selangor....sonokkk laaa dpt jumpaa hakak kawasan Umi QI hehhehe...asyik2 ketawa jek kami...pastu pertama kali leh peluk baby kembar Qds dah lah encemmmmmmm....gerammm tau auntie nak plokkk...pastu jumpa abg long, encem hokeh abg long pastu dia mmg penyabar orgnye...sebab apa? 

Sebab Qi kan masuk umah orang asyik nak kacau mainan orang jek...habis di punggah yer...pastu mai abg long tlg kemas...sepah yer Qi lg...abg long kemas lg...punyalah sabar...hebattt tauu...auntie yg maluuu hahahha....mana abg ngah?
Abg ngah lena dibuai mimpi....ngeeeeeeeee....x sempat kita nak bermesra kan tgk telatah awak yg mama kamu cerita unik sgt tuh hehehhehe...xper2 len kali ada masa auntie dtg lagi eh...mmuahhhhhhhh! Mekasih kak diya jemput kami dtg....mmuahhhh! Big hugs!!!!!

15 Februari 2014
Jemputan dari mommy click Yana Azfar Birthday Party Zafirah yang dah genap 2 tahun....yeyyy cepat je masa berlalu kan yana...anak2 kita semua sebaya...zafirahhhh, Umi QI wish Happy Birthday to u ya!...Mmuahhhhhhhh! X sempat dukung awak tau zafirah, dah jd cm retis gambar flash sana sini...hehehhe

Cute betul kek birthday zafirah weeeeeeee

Kenai dak sapa ni?
Inilah dia Qi....Qaiser ilman tu lah...alaaa yg selalu keluar kt blog Umi Qi tu hehehhe...dah trim rambut kasi botak sikit...sbb cuaca panas kan...lega sikit nengoknya...kalo x rambut ramos tuh asyik berpeluh sakan...napa amik gambar sisi jek? hahahha ingat senang budak umur 1 tahun 7 bulan nak amik gambar? gigih maknya nak snap...jadilahhhhh heheh

Sempat jumpa click Wawa Donut...blogger mommy cantik nih tau x hehhe...Qi kemain lagi dok ats riba mama annaila...annaila pun dah besar...makin cun cm mama dia...hehhehe

Dah jumpaaaa...haruslah bergambar ye dakkk...baru afdolll nama yer...kehkehkeh...bila tgk cm adik badik kan...hahhahahhha #puiiiiiiiii....nasiblah Umi QI demukkkk sgtttt...bila digandingkan ngan wawa kuruss yg amat...bila risik2 wawa ngat preggy anak kedua...congratesssssss dia...jaga diri bebaik eh...ada masa jumpa lagi :)

LIKEEEEEEEEE! :)
Thanks a lot dear...VIP invitation lagi tau...terharuu hehehhe

<<<Best tak? Surelah bestttt beb...inilah dia hasil dari berblogging alam maya bila dipertemukan dengan alam realiti...baru lebih ohsemmmmmmm...ada sesiapa nak jemput Umi Qi? If ada nanti add lah Umi Qi kt FB...leh jemput hikhikhikhikhik #mukatakmalu! Ok daaaaaaaa!>>>

25 comments:

  1. bila umi Qi nk jumpe akk ni?jemput ler ke teratak buruk akk...hehehe

    ReplyDelete
  2. terselit jugak gambar kite..hehehe..nanti ain dah dok umah baru leh jemput umi qi dtg umah yeh..heheeh...:)

    ReplyDelete
  3. thanxxxx ju datang bawa macam macam..pergi jalan ingat jg ahkak ekeke..so terharuuu...moga kamu sntiasa dmurahkan rezeki ju..takut tengok kete bahahaha..

    abg long cakap besarrr kete aunty tu ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. bestnya... :) merapatkan ukhuwah sesama mommies kan.. hehe.. :) bila la nak jumpa ju lagi ni...

    ReplyDelete
  5. SERONOKNYA DAPAT JUMPA KAWAN² BLOG... KAT ALAM REALITI PULAK

    ReplyDelete
  6. saat paling best bila dapat berjumpa blogger lain kan :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak, bestnya... sheila singgah dan menabung kat sini ya ~~~

    ReplyDelete
  8. Seronok juga sesekali meraikan anak-anak dgn cara ini kan Ju..
    Kalau dekat nak kakak join sama:)

    ReplyDelete
  9. waa bestnyer dapat jumpa teman bloggerkan umi qi...
    memang comey sungguh deko birthday zafirah ni...

    ReplyDelete
  10. siyes ni hakak jeles tau tengok mama2 gorgeous dapat bersua dialam nyata..kompom best gilerr kan umi QI ?

    hakak ajak umi Qi hari ni boleh !!hehe..

    ReplyDelete
  11. moment yang sukar dilupakan.. selain dapat mengeratkan lagi hubungan.. ;)

    ReplyDelete
  12. waa bestnye! meh umi qi jalan2 sabah pulak ehe

    ReplyDelete
  13. seronoknyer dapat bertemu muka dengan rakan2 bloggers yer....

    meriah...dapat makan sama2 bergambar dan laga2 pipi lagi..
    jelesnyer Bunda... :)

    ReplyDelete
  14. apasal org yg nama ciknaa tu gemokss sgt haaa? hahaha..

    ReplyDelete
  15. memang best dapat jumpa kwn bloggers. farah dulu pernah juga. lama dahh. alhamdulillah, sampai sekarang pun masih keep in touchh..

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  16. best moment...ehh bila nak jupa akak plak ni?? tingin nak kenal ummi QI yang sentiasa happy nih...hikhikhik

    ReplyDelete
  17. wahhh..meriahnye bile blogger bergabung..mesti mcm2 citer nak story mory kan..

    ReplyDelete
  18. Mmg jeles pon...hahaha....bilalah nak jumpe umi qi n qi nie....

    ReplyDelete
  19. bagusnya Umi QI.. dats y iolls suka berkawan dgn Umi QI.. sebabnya Umi QI teramah ramah sangat.. sanggup datang ke rumah kawan2 yang pd mulanya kenal dari alam maya terus ke alam reality.. luv you Umi QI :)

    ReplyDelete
  20. Untung siapa dapat kenal ngan umi qi coz dia sgt2 peramah....bila gojes nak gathering lg...rindu ngan korang semua

    ReplyDelete
  21. lakiku dgn kain pelikat je...

    ReplyDelete
  22. tq umi qi!!! lain kali singgah lagi yer...boleh Qi main dgn ayish pulak...hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com