Video Kemelut Pelakon Sharnaaz dan Nisdawati | Julia Johari
Booking.com

Video Kemelut Pelakon Sharnaaz dan Nisdawati

Sekarang ini Umi Qi tengok di ruangan Harian Metro dan Fb banyak betul post pasai isu ini...harap sangat-sangat isu ini boleh disettlekan dengan cara baik.
Bersemukalah cepat-cepat baru masalah ini boleh selesai cara profesional ye...Umi Qi dan semua hanya mampu berdoa agar kalian cepat-cepat sejuk hati masing-masing ye...moga Allah senantiasa memberi petunjuk dan jalan yang benar bersama korang. Amin.




Kita sebagai penonton dan pendengar kepada isu ini marilah sama-sama berdoa agar kemelut antara mereka tak berpanjangan...ya!

5 comments:

  1. dh mula nmpk mana yg btl mana yg salah..ape pun harap dorg ni bedamai la sesama Islam..m'sia ni bukan besar sgt..

    ReplyDelete
  2. mcm drama sgt lisda tu hehehe.. dulu sy xsuke shanaz sbb muka dia nmpk sgt mcm dia baran..tp lepas tgk video ni kan, rasa dia bagus sgt sbb dia sgt protect family dia..gud boy.hehehe

    ReplyDelete
  3. hope everything boleh settle secara baik.. tak tau siapa betul siapa salah.. sharnaaz tu pulak bangsa yg panas baran.. kena pulak lawannya dgn si poji laki si nisdawati.. huhu takut bertumbok je nnt.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. nampak muka sharnaaz tu mmg dia x cakap tipu...klu tgk nisdawati ni mmg kejanya nak mencari gaduh dgn org je..dulu dgn rita, pastu nadia mustafa, pastu amyza aznan..skrg nak saman sharnaaz lak.. Wallahualam..Semoga Allah bantu siapa yg berada di pihak yg benar...

    ReplyDelete
  5. Saya pernah tgk video gaduh rita dgn nisda ni lama dulu. Nampak ketara mcm rita yg memukul, bukan nisda.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com