Terjemahan simbol dari nama anda. | Julia Johari
Booking.com

Terjemahan simbol dari nama anda.

Aah...Julia...dah kenapa ko Umi Qi?
Alaaa korang ni, cer korang pi kt Microsoft Words...pastu pi kt pemilihan jenis words...pilih jenis-jenis yang jarang di ambil mcm contoh kt bawah ni...hahhaha sonok kot tgk nama sendiri bertukar jari simbol-simbol...

Lihat bagaimana nama JULIA bertukar jadi seperti kt bawah. Korang kalo free pi lah cuba ye hihihi lucu tgk :p

Julia  - Book Shelf Symbol 7
 (ermm ada 3 bunga, pastu simbol nih mcm xleh baca sgt hihi...nextt)

julia - Webdings
 (Haaa ni cm menarik sikit...ada kapal terbang...hahahha nampak naa lah umi Qi suka jenjalan, mengembara, cm betul jek, pastu cm ada simbol bulat ada ruper bentuk bas...haaa betul kot, kahwin ngan walid Qi usahakan bas persiaran...simbol bintang ermm x tau apa... i bulat mungkin rujuk info, suka cari info...suka suka...last sekali ada tanda right....kikiki)

Julia -Wingdings
(Suka senyum....hooo hat tuh sukaa....pastu simbol lain x tau dah apa kikiki) 

julia -Wingdings 2
 (Ada simbol, waaaaaaaa 1130....perghhh nombor kikiki ermm mmg suka nombor 1 atau 3 pun...aikkk cm samo jo)

julia - Wingdings 3
(Dah pulakkkk....ats ke bawah anak panah....hahahha) 

Julia  - Marlett
(Hahahahha J je leh cm...dgn tanda right...yg lain x tau) 

Julia - Ms Outlook
(Waaaaaaaaaaaaaaaa cincin tau x nama J...jgn marahhhhhhhh haa kikiki itu yg bold kaler finkkk u olls hahahha :p)

Julia - MS reference speaciality
(Haaaa belajar sifir, tp pelik nama di bold kan nombor 3 tuh ajek ekkk....haishhh)

<<<Haaaaaaa saje suka-suka...masa lapang buat lah sendiri ek...kikiki k bai...nak sambung kerja :D >>>

10 comments:

  1. hahaha rajinnya sis teroka bnda2 ni ye..blh plak dtg idea nk buat gni..tp nice sgt...ehhehe

    ReplyDelete
  2. Sungguh2 rajin ni. KIKIKI...x pernah cuba, macam best jerk nak cuba =)

    ReplyDelete
  3. hihihi.. unikkan.. iyelah ada maksud tersendiri rupanya... x pernah cuba pun

    ReplyDelete
  4. Great sharing. Akk tgh bosan ni. X de keje.

    ReplyDelete
  5. interesting !!.. nii julia..
    nak mencuba jugak lerr..hehe
    thanks dear 4this :)

    ReplyDelete
  6. haih...mcm2 lah ju ni...dah daku terpengaruh..gelak sorang2 tgk nama sendiri!...best..hilang tensen...

    ReplyDelete
  7. haha betul2 tak ada kerja ni.. I pun tak terpikir nak buat macam ni.. lepas ni boring2 boleh try buat.. hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com