Tanyalah Ustaz Live: Perkara Yang Tak Suka Bhg 1 - 2 | Umi Qi Tanyalah Ustaz :) | Julia Johari
Booking.com

Tanyalah Ustaz Live: Perkara Yang Tak Suka Bhg 1 - 2 | Umi Qi Tanyalah Ustaz :)

Assalamualaikum WBT...salam sejahtera....salam senyuman di bulan Febuari :)
Anda semua sihat? Syukur alhamdulilah...2 bulan yang lepas (23 Dis 2013) Umi Qi ada muat naik beberapa gambar semasa menghadiri lawatan di Sri Pentas dan rakaman Tanyalah Ustaz kan...


Semalam dan hari ini 3 - 4 Febuari 2014 tayangan yang ditunggu-tunggu telah disiarkan di kaca televisyen TV9 Program Tanyalah Ustaz jam 7-8 pagi. Syukur alhamdulilah, banyak manafaat diperolehi dalam rakaman yang telah dilaksanakan...mahu tonton video Bahagian 1? 
Click laman web tonton disini TONTON
(Jangan lupa register dulu new account di laman web tonton terlebih dahulu sebelum boleh layari video Tanyalah Ustaz ini ye :)

Tajuk siaran rakaman: 
Perkara yang tak suka Bhg. 1 - Bhg. 2

Ustaz Abdullah Mahmud...
Ustaz Abdullah selalu juga hadir ke Parlimen Malaysia untuk sesi ceramah jemputan pada hari Jumaat khusus untuk para pegawai dan kakitangan Parlimen. Sedap cara syarahan dia, jelas dan mudah difahami :)

Antara Pegawai / Kakitangan Parlimen Puspanita yang memberikan beberapa soalan kepada ustaz.... :) #kak rozana...tenang dan lontaran suara penyampaian soalan dari kak roza sungguh baik sekali :)

Soalan dari #Siti Zubaidah...tegas dan penuh iltizam beri soalan kepada ustaz.... :)

#kak Azlinna...Umi Qi panggil mama linna...ayu dan sgt comel soalan yang akak dedikasikan kepada ustaz...good job mama linna :)

# Puan Rosna...bagus sekali cara penyampaian soalan puan...penuh pengalaman dan senang di fahami untuk ustaz jawab.

#salah seorang kakitangan parlimen dari pihak kaum lelaki juga turut menyampaikan soalan...really great question.

Seronok tau Ustaz Abdullah Mahmud ada selang selikan dengan unsur jenaka...Puan Rosna, Mama Azlinna dan Norlina turut ketawa dan merasai keseronokan dalam mendengar dan menyaksikan secara live program Tanyalah Ustaz :)

Mana Umi Qi?
Tu tu tu sebelah dengan kak rozana...Umi Qi si tudung merah berbaju kurung hitam hihihi....khusyuk duduk depan sekali majlis ilmu sampai x tahu kamera curi pandang...hihihi #malusangat-sangattau

Inilah dia segelintir warga Puspanita Parlimen Malaysia...ramai kan?
Seronok dpt jadi sebahagian program rakaman Tanyalah Ustaz :)

Tibalah masanya...soalan dari Umi Qi...soalan simple je tau...hihihi :p

Nervous sgt time nih kikiki

Mcm gaya Ustazah Pilihan dok? hahahhaha :p

Okey selesai dah tanyalah ustaz hehhehe legaaaaa....ok ustaz mohon pencerahan heheh :D

 Jika anda sudah daftar dan boleh lihat video dilaman web TONTON...pastikan anda buat carian di side bar atas sekali Tanyalah Ustaz, kemudian click program siaran tahun 2014 dibawah sekali, click kemudian anda boleh lihat video pertama sekali muncul yang bertajuk Perkara Yang Tak Suka Bhg 1....bagi bahagian 2 maybe esok kot baru laman web TONTON update...

<<<Umi Qi merah makngah sgt kennnn hihihi...apa-apa pun syukur ya Allah, program Tanyalah Ustaz sgt2 seronok utk di tontoni setiap hari di TV9...jemput anak2 dan suami tonton setiap hari ye...sebab byk pengetahuan agama islam yang kita boleh perbetulkan utk hadapi setiap hari...hari-hari buat sikit perubahan...agar suatu hari nanti kita akan dpt didik anak-anak bangsa kita menjadi seorang pemimpin yang berjaya sama ada lelaki atau perempuan di sisi Allah dunia dan akhirat, itu yang perlu kita kejarkan...saham akhirat, As Salam wbt>>>

12 comments:

  1. fofular ahkak! tak dapat tengok la umi QI..ciknaa xbleh daftar tonton tu :(

    ReplyDelete
  2. merasa masuk TV!!!! nak tgok la kat tonton...

    ReplyDelete
  3. merasa masuk TV!!!! nak tgok la kat tonton...

    ReplyDelete
  4. wow glamer umi qi..
    best la dpt tgk rakaman tanyalah ustaz..
    slalu tgk kt tibi je ;'(

    ReplyDelete
  5. Wah glamernya umi qi, sweet in red, nampak lega je lepas bagi soklan ek :)

    ReplyDelete
  6. Masuk tv glamer kejap!

    Akak pun suka ustaz Abdullah Mahmud ni.

    ReplyDelete
  7. Bunda ada tengok rancangan ni...selalu tengok...tapi tak perasan pulak Ju...

    ReplyDelete
  8. tak semua org dpt peluang mcm ni bestnya...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com