GA: SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE | Julia Johari
Booking.com

GA: SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE



♥ buat ayat sikit untuk entry ni.kenapa korg suka barang murah?
dan pengalaman manis dgn online shopping.
(Umi Qi memang suka shoping online...so jimat masa, tenaga dan wang ringgit. Barang murah? Semua orang suka barang murah kan termasuk Umi Qi sendiri...bukan isu murah sahaja, tp kualiti itu melebihi segala-galanya...so yang penting barang yang Umi Qi buat pilihan nak beli haruslah menepati kualiti barulah fikirkan murah sesuatu barang yang hendak dibeli...ikut keperluan dahulu baru fikir kehendak...untuk rara, dari jauh Umi Qi tgk anda mmg betul2 serius dalam kerjaya dan bisness sambilan yang rara ceburi...mmg suka sokong kawan2 yg ceburi bidang bisnes terutama rara...mmg tahan cabaran onak dan duri...orang  mengata ke, orang keji ke, rara is still rara....u olls x leh ubah rara kepada diri korang...sbb rara dah rasai bidang dunia bisness online yg mmg penuh cabaran dan rintangan....hasilnya...dpt memuaskan hati pelanggan dan repeated customer again and again...

Untuk mu rara...jgn sedih...kerana setiap kesedihan mu rara akan dibayar oleh Allah dengan rezeki yg tidak terduga....go rara gooooo! :D

Ikhlas....Umi Qi :D )

♥ LIKE page MOMSMADNESSGARAGE di FB
♥  follow dan letakkan blog ai ( OPTIONAL) ( http://lipslikesugar87.blogspot.com ) dlm bloglist anda
- kerana- untuk senang tau update tentang GA
( jangan lah lepas habis GA korg remove lak,sedih ai )
(Sudah)

♥ TAG 2 org perserta lain 
Click here:

dan

♥ LIKE page Penaja

 (Sudah)

dan

♥ hanya letakkan blog
dlm bloglist anda
  (Sudah)
------------------------------------------------------------------------------------------------

Settleeeeeeeee sudah join GA Rara....mmg gilaa marvelos hadiah dia oiiii...cpt lah join laju2...Umi Qi sudah...anda??? hahhaha

Sofiaaaaaaa nanti tarik nombor cabutan bertuah Umi Qi ye cayangggggg....mmuahhhh...x dpt blouse pun xper...dpt beg tuh pun i ollssssssss happyyyy xleh tido malam hahahhaha...

Mekasih rara banyak2 dan penaja...u ollssssssss mmg hebatttttt lah ! :D

10 comments:

  1. Ya Allah.xtau knp rasa nk nangis baca entry ju! mekasih ju! mekasih sgt!.

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. ros singgah dan follow sini.. dari segmen yang sama jugak :)

    ReplyDelete
  3. akak support umi Qi..selamat bersegmen..hope successful dapat yg dihajati :)

    ReplyDelete
  4. weee..dia tag kite la..hihi..
    ok2 mamadanish pun nak join ni..
    ngee..

    ReplyDelete
  5. saya pun suka beg tu..cantik kan??

    ReplyDelete
  6. Adat berniaga mmg la camtu. Org busn kena kuat mental dan fizikal. Go rara go. Moga u suksess selalu.

    Baru ni akk beli beg secara online. Beg tu mmg cantik tapi besar gedabak. So tak puas hati. Mahal jugak. Sayang duit tau.

    ReplyDelete
  7. fuyyoo Rara pun terharu sampai nak nangis baca entry Umi QI.. bukan setakat join GA Rara je, tapi karangan Umi QI tu sgt2 dramatic.. wish you gud luck dearie ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah.pemenang num 9 utk GA rara,claim hadiah di page safuraonlinediary ya =) PM inbox.thanks ♥

    ju!!!! hehehe.menang!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com