Part 1: Penang Trip 2014 | Trademark Baju 'Cap Ayam Je Janji Ori' | Julia Johari
Booking.com

Part 1: Penang Trip 2014 | Trademark Baju 'Cap Ayam Je Janji Ori'

Hellluuuuuuuuuuu :)
Aiseymannn! Mana Umi Qi mengilang selama 10 hari weh? Ada sapa2 jumpa Umi Qi korang x? Cer cek bawah kerusi kot2 hado...hahahhaha. Haaaaaaa 10 hari Umi Qi berholiday u olls... apa korang nak cakap? Marah? Suka? Ke bosan sbb Umi Qi lama dh x update selama 10 hari? Ok2...10 hari itu kebetulan cuti maulidur rasul dan cuti thaipusam kan minggu lepas so Umi Qi amik cuti jemaah hahahha...bukan selalu pun...mmg jarang ar nak amik cuti direct seminggu...kecualiii kalo dlm seminggu tuh ada cuti umum yg banyak...mmg seminggu tuh jadi mangsa cuti hahahha

Bebel yer bebel...ni haa nak promote baju T shirt holiday kami...kami bertiga nih mmg kamcing...apa2 pun event pasti nak sedondon gitu...kalo x sedondon kata2 kt T shirt...akan sedondon tang kaler maler wehh :p ....sapa2 yg mmg dah lama baca blog Umi Qi pasti kenal kegemaran Umi Qi tang sedondon nih...

  Tadaaa...baju Cap Ayam Je Janji Ori hahahhahhaha
Kelasssssss x beb trademark kami...org baca pasti sentap!...yelah nak beli baju mahai2 x mampu...bukan x mampu tp kedekut kikiki...tuh yg suka sgt beli brand baju cap ayam ni...3 helai ni RM50 jek...murahhh kennn...

Nak tau kt mana kami beli?
Kat dalam Pertama Kompleks...ada satu je kedai cap ayam situ...pastu kalo pi jalan TAR, ada deretan bazar tuh pun ada jual gak baju nih...mmg laris ar
Dulu tahun lepas Umi Qi request kt tauke kedai nih minta dia wujudkan satu baju untuk kanak2 umur 12 bulan ke atas...tujuan yer utk menarik minat lebih ramai pelanggan terutamanya parents dan anak2 utk beli...sbb jarang kedai jual baju T yg jual baju utk todler ke atas...see! Tauke kedai mendengar pandangan customer mcm Umi Qi....seronokkkk tauuuu...itu yg kami mai lagi dan lagiii...terbaikkkk ar tauke kedaii ni...mmg kami suka!

Ini beg baju kami anak beranak 3 org nak pi bercuti di Penang...
ini baru anak sorang...kalo 2-3 org beg dia bertambah cm ne ek....lariiiiiiiiiii  :p

Yeayyyy dah sampai Penang...
umah moyang Qi ni...apa lg...kami bergambar sakan dulu 3 org sebelum nak jadi apa pun...cantik x? comel x? manis x? hahahhahha
Geng cap ayam janji ori sedang bermaharajalela di Penang...habissss kau!

Inilah dia moyang Qi....
cucunya Umi Qi hahahha kami panggil nek jora...nama sebenar Johora...ada lg nama belakang lupa plak adeh kikiki...moyang dan Qi bergambar berdua di perkarangan luar umah...time nih waktu pagi...manyakkkkk sejukkk!

Masuk dalam umah moyang QI jap ingat nak amik gambar bertiga duduk...ala2 cm studio tuh lah beb...pastu tgk arrrrrrr Qi cm ner? Grrrrrrrrrrr....sabor je lah yg jadi mak2 je tau wehhh hahahha Qi nih nak lari nih...pastu dia cakap...

Qi cakap....Cap Ayam Je Janji Ori....
hahhahahha tgk ar mimik muke diaaaaaaa cakap bersahaja 'janji oriiiiiii' miahahhahaha #inibudaknakkenagigitsampailebam :p

Ok2...Qi ni aktif org yer...tp dlm masa yg sama dtg mood romantika dia...perghhhhhhhhh amik gambar pun dh mcm boyfren girlfren gitu....tgk ar tgn comel tuh...jgn jelesss eh kami dua olang nak datingggg cama2 kt penang kikiki

Haaaaaaaa, dah sampai kt parking lot area komtar....mau jalan kaki ni ramai2 satu family besaq pi makan nasi beriani the best in town Penang.... #posingdulusampailebam hihihihi

<<<Nak tau kt mana Restoren Nasi Beriani yang sodappp kt Penang? Tungguuuuuuuuuu sat gi Umi Qi update naaaaaaaa....mau kasi surprise sikit hahahha>>>

15 comments:

  1. Tgok ni xsaba nk blk penang cny nih..haha

    ReplyDelete
  2. briyani claypot kt jalan kapitan keling kan?????

    ReplyDelete
  3. baju tu memang cumel kak. Kalau qi pun baju hitam lagi cun hehehe...

    ReplyDelete
  4. lama menghilang..tup tup hapdate pasai cuti2 penang..hiss umiQi nak bagi orang jealous tuu..:D
    mmg the bast lah baju cap ayam tuu..cantik,menarik tertarik akak tau !..

    ReplyDelete
  5. syoknye cuti2 malaysia umiQi...haishhh xleh jadik ni...jeles2...

    ReplyDelete
  6. adoiiii terbantut bila baca tang ending.. hahaha
    apa2 pun bercuti kat penang mmg best kan Umi QI. Makan2 yg katalah.. mmg mewah kat sana mcm2 mknan ado.. hehe

    Mmg noticed pun family Umi QI suka pakai baju sedondon & matching.. agak2 kalau salah sorang hilang senang lah nak cari nanti kann?? mention je pakai baju apa kaler apa. mesti jumpa hehehe

    ReplyDelete
  7. bestnya cuti2 malaysia.hehehe..
    baju u olls satu family rock!!:-)

    ReplyDelete
  8. alololo..comeinye Qi..umi qi pun comei jgk..jgn majuk2 ye..
    ok..update lekas!
    lame dh xbace celoteh umi Qi..
    rindu...........hukhuk

    ReplyDelete
  9. tu la kelebihan klu pi bercuti ada tpt sudara mara utk melepak .... jeles wooo

    ReplyDelete
  10. Kalau pi Penang org selalu cari nasi kandaq!

    Wahhh...muda lagi monyang Qi eh...

    ReplyDelete
  11. awet mudah lah moyang Qi...
    gojesss macam umi Qi jugakk...hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com