Hadiah Khas GA Pearl by Moon sudah sampaiiiii :) | Julia Johari
Booking.com

Hadiah Khas GA Pearl by Moon sudah sampaiiiii :)

 Syukur Alhamdulilah!
Hari ini hari Isnin kan....6 Januari 2014...hadiah pertama yang diterima dalam tahun ini adalah dari link ini GA Pearl by Moon

Terharu sejuta rasaaaaaaaaa bila terima parcel khas ni tau...tahun lepas menang GA Pinky Momma.com dapat set click Spa Savon De Bali besar yer hamper Umi Qi terima....syukur sgt2 dapat join Give Away yang best2 cm nih...semangat sikit nak berGA ye dok...okeyyyy moh kita tgk Hadiah Khas yang Umi Qi terima....weeeeeeeeee :D

Tadaaaaaaaa....dup dap dup dap...
Moon ckp hadiah pearl dari Sabah....x sabar nak tgk...weeeeeeeeee :D
Bismilahirahmanirrahim.

Allahuakbar!
Cantiknya Pearl khas dari Moon nih wehhhh....giler x meroyan haku sorang2 kt opisssssss...senyum sensorang...makan pun x lalu weh...dapat jewelerry khas dari Sabah hehehhehe...mau yer Umi Qi hantuk pale kt dinding 100x  x percaya hahahha #akupercayaakupercayaakupercaya hahhahahahha

Moon, terima kasih mama moon....Umi QI suka hadiah GA nih...ikhlas ckp, Umi Qi sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Puas hati? hehe

Bukak jer case nih terus belek2....hahahhahahha #nampaksgtmakjemahkorangxmenyaborr.....kihkihkihkih
Haishhhh ada bracelet...ada rantai pearl....ini malam mmg xleh tido arrr...mau yer meroyan tgk cermin sampai pecah seribu #cindailahmanatidakberkiascerminnanlalurentakseribu....hahahhahah #abaikantangankuyangbesoritu

Siap amik gambar depan belakang nak tunjuk muat tau Moon Umi Qi pakai...syukurrrrr sgt2...tgn gabak umi Qi muattt :D

Alhamdulilah...alhamdulilah...alhamdulilahhh
Entry ini dimuat naik beserta gambar bukan tujuan untuk menunjukk2...jauh sekali nak rasa riak...Allah x suka...tp niat Umi Qi nak tunjukkan bahawa rezeki Allah itu senantiasa ada untuk kita sama2 kongsi rasa gembira...ada geng gojes lain join GA Moon kan...apa hadiah korang mehhh nak tgk hehheheh... (sejak dua menjak nih ku suka guna # hashtag kennn hehhehe)

<<<Moon, terima kasih moon, sungguh terharu buat Umi Qi rasa azam baru tahun ini lebih nampak berseri-seri dengan pearl moon....tunggu Umi Qi nak pakai rantai dan gelang pearl moon masa pi function ke atau majlis2 yeyyyyyyyyy :D >>>

12 comments:

  1. me is jeles!! hehehe.. cantikk sesuai dgn umi QI yang berkulit putih bersih mcm pearl tu :)

    ReplyDelete
  2. Fuyoo..ni yg bikin jeles nih..lawanya ummi Q..#jelessgttau

    ReplyDelete
  3. origin dari sabah mmg terbaek..
    silap2 boleh beranak pearl tue..

    ReplyDelete
  4. FIYOOOO... dapat hadiah birthday best ni.. jeles jugak ni. wiwiw

    ReplyDelete
  5. Waaa...tanteknyaaa.rezeki akak

    ReplyDelete
  6. whoaaaaaaaaaaaaaa lawa! jeles nih! hehehe

    ReplyDelete
  7. memang cantik.. fifi jeles ok.. dulu mase duduk sabah.. tiap2 kali balik.. mesti ade org order pearl..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah umi... risau juga if x muat ngan umi... :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com