Congratulations Winners: GA Shawl 1st with Umi Qi | Julia Johari
Booking.com

Congratulations Winners: GA Shawl 1st with Umi Qi




Hadiah Saguhati:
Double Z

Pemenang Ketiga:
1 Exclusive Brooch 
“Sbb tue saya kata gaya Umi Qi nie mmg sesuai utk kami ibu2 yg ada anak kecik nie... xyah nk pin byk2... Sblm nie kalu pakai shawl dkt 15 minit...kdg2 smp Sofiyya brteriak la menunggu ibu dia siap bershawl... Skrg dgn gaya Umi Qi...xsempat Sofiyya teriak lg ibu dh siap...hehehe....”


Pemenang Kedua:
1 Exclusive Shawl 
“aku suka cara pakai tudung ni sebabnya~
aku mmg jenis suka pakai shawl.
tapi aku agak stress bila aku pakai shawl.
shawl tu kan nipis.so bila pin kan kat belah bawah,
so nt cepat rosak shawl aku tu.

bila try pakai style Umi Qi ni.
mmg aku suka sbb x yah rosakkan tudung,
xde bekas bekas robek kena pin,
cepat mudah! mmg senang gila! “


Juara:
1 Exclusive Shawl + 1 Exclusive Brooch 

Dipilih berdasarkan teknik pemakaian shawl yang menepati syarat-syarat click:
GA Shawl 1st with Umi Qi 
serta pengalaman ANDA selepas mengayakan shawl teknik Umi Qi sebelum dan selepas yang mengkagumkan juri-juri :) Tahniah!!!!!!!!!!!....
Keputusan adalah muktamad.

*Kepada semua pemenang-pemenang, sila emailkan detail peribadi anda di email seperti berikut:

Nama:
Alamat:
Blog Url:

Emailkan kepada:
julia_84pingu@yahoo.com
(Selewat-lewatnya sebelum hari Jumaat ini, jika tiada detail diberikan sebelum hari Jumaat ini, tiadalah hadiah anda, harap maklum)


<<<Yeayyyyyyy tahniah kepada pemenang-pemenang Give Away Shawl 1st with Umi Qi.....sama ada minggu ni atau minggu depan Umi Qi akan pos hadiah kalian ye....tungguuuuuuuuuuuuu :D>>>

26 comments:

  1. Wahhhh! Tahniah to all winners! !

    ReplyDelete
  2. yeay tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. Huargh!!mimpi sampai ke bintang dh ni..tqvm umi qi!rase nak lompat bintang je..hehe

    ReplyDelete
  4. tahniahhh koranggg..sory jue mimi xsempat nak joinnn..

    ReplyDelete
  5. tahniah ctmah...yeayyyy..daku memang jugak...hehhee

    ReplyDelete
  6. Wahhh..congrats ctimah! And thanks umi for the GA saguhati..happy tak terkata mama kaisara aka double z :-) Make my day betul (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak...nape tak jd like ibu jari tu bila wat (y)...anyway, tq ye umi qi :-D

      Delete
  7. yeay! menang tempat kedua pon ok lah.dh sonok sgt dahhhh~ hehehe.tq umi Qi.

    ReplyDelete
  8. Fuyooo...tahniah kpd pemenang..
    Daku jrg pkai shawl..

    ReplyDelete
  9. ya Allah ayat ctmah..dasyatttt..panjanggg bebetul hahaha..hadik kawasan..nnt sila ajar hakak pakai shawl..akak pakai mesti serabai...tu belum lg time kejar anak..dah tak semenggah! grrrr

    ReplyDelete
  10. tahniah pada yang menang..
    rasa nak join..tup tu terlepas daa..tu la lama sangat nak wat slogan..ahahaaa

    ReplyDelete
  11. yeaaaahhhh.. dpt adiah saguhati...tq umi qi.. muah muah..

    ReplyDelete
  12. tahniah...
    ctmah first oiii.
    tahniah yg lain :))

    ReplyDelete
  13. cayalah ctmah....hidup ctmah ..rezeki baby

    ReplyDelete
  14. aiyyaaakkk!!! terlepas peluang. dah la I suka pakai shawl. T__T
    neway, congrats to all winners. you guys deserve it. :)

    ReplyDelete
  15. congrats to nominees ;)
    sorry Umi QI, ai tak participate dlm GA ni.. wpun Zaza tak berhijab.. dapat tgk kwn2 menang GA Umi ni pun dah tumpang hepi utk mereka :))

    ReplyDelete
  16. tak sempat nak jenguk sini...tgok2 dh ada pemenangnya...

    tahniah pd mereka

    ReplyDelete
  17. taj sempat join lah Ju. ari tu dah try tp xde tukang amik gambar.

    pas ni nak post gak kat blog gaya pakai shawl ala Umi Qi.

    ReplyDelete
  18. Tq Umi Qi...no 3 pn ok la...hehe..

    ReplyDelete
  19. Wahhh...tahniah buat semua pemenang.

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah...pestime join tup2 menang saguhati...ish, dah senyum lebar. HEHEHE dah email details pada admin so berdebar2 menanti kedatangan hadiah itu... Tq Umi Qi, lepas ni nak merajinkan diri join GA lah.Hikhikhik.

    ReplyDelete
  21. Tahniah semua..
    Tq Umi Qi..
    Ada jugak rezeki kita....
    Suka suka suka....
    Sabar menanti

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com