Umi Qi bernazar lepas sahaja sambut ulang tahun pertamanya... | Julia Johari
Booking.com

Umi Qi bernazar lepas sahaja sambut ulang tahun pertamanya...

Ya, Umi Qi ada bernazar...sebaik selesai sambutan ulang tahun kelahirannya yang pertama...Umi Qi nak berpuasa mengucapkan syukur pada Allah SWT...apa yang Umi Qi nazarkan itu?

'Cukurkan kepala si toddler Qaiser Ilman'

Alhamdulilah...sudah berjaya dicukurkan kepalanya buat pertama kali dlm hidup...ya pertama kali dlm hidupnya sebab masa lahir xpernah sekali pun Umi Qi dan Walid Qi nak cukur habis rambutnya...almaklumlah rambut pun susah nak lebat...rambut kadang2 atoknya ckp hehehe

Justeru, Umi Qi dan Walid Qi rasa sgt2 berasa lega...lepas dh majlis Qaiser ilman...legaaaaa sgt2...puas hati anjuran pakej di MCD Kepong ari tuh...nanti detailnya story umi Qi cerita ye...sbb masih menunggu picture official dari mr photografer kami...tunggu ye... :)

1 September 2013
Sehari selepas 1st birthday party Qi, ari ahad lepas kami berdua bawak Qi pi kt JUSCO Setiawangsa kt kedai KWIK Cut...hahahah suka sgt pi kedai tuh sbb abg chinese tuh potong rambut bb so hati2...kali nih nk cukur pun pi sana gak...

Sebenarnya Qi x mo serah rambut ala2 k-pop nya utk dicukur...mahaiii betul rambut tuh nak tumbuh setahun...dh alang2 setahun rambut subur naik, Umi Qi plak suh pi tebas...mana mau nyaaaaaaa....

Apa lg QI kan terkenal ngan sifat terbarunya suka menjerit kalo benda yang x menarik perhatiannya...lg2 mesin shave rambut tuh hahahha

Korang tawu x? 
Bila abg chinese tuh pakaikan kain kt leher yg nak cukur kepala tuh leh plak si Qi tarik buang dan dan tuh gak...pastu dok tgk abg chinese tuh lama2 ngan muka bengang.....hahahha nih ikut perangai mak yer ke suka benor marah org kalu menda x suka...xsuka ar...kikiki...tp kali ini Qi harus redhoooo...
Umi Qi hang dah nazar lama dh weiii...harus di laksanakan dengan adil dan saksama...

Byk ragam Qi nk cukur rambut, Meh sini tgk meh...kikiki
...kelakar wehhh Walid Qi dok berperang ngan Qi, hahaha nsb baik abg chinese tuh cool beb...kalu x maunya si Qi kena kick keluar padang hahahahhaha aduyaiyerpunn :p

Botak boy dah x encem dah...hahahaha free style lak pas nih...kikiki


<<<Tunggu dengan sabar rambut baru weeeeeee :) >>>

18 comments:

  1. alololo....comelnya Qi...terfikir nak pendekkan rambut depan aisya jugak ni tpi ayahnya x bagi.. huhu.. sian kat aisya sebab rambut dah cecah mata...potong sendiri kang lain lak jadinya... hehehe

    ReplyDelete
  2. ehh..menantu aunty dah botak ekkk..hehehe..makin comel menantu aunty nie =)

    ReplyDelete
  3. comel..botak selalu bertambah cerdik..tip utk anak cemerlang

    ReplyDelete
  4. botak ke x botak ke QI tetap comel...auwwwwwwmmm...gerammm..:D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. tercapai jg hajar Umi & Walid QI utk bernazar..
    adoii tgk video QI tu yang tak tahan.. asal abg tu nak shave je dia turn kepala. hahhahhahahahhaha

    ReplyDelete
  6. Nia dulu pun potong cukur rambut kat KWIK Cut Setiawangsa tu....lepas balik langkawi tahun lepas tu,terus g botak rambut Nia..tu yg sampai skrg ciput je rambut Nia

    ReplyDelete
  7. lagi comel x de rambut cam baby ...

    ReplyDelete
  8. Kalau ikut mata kakak semakin hensem pulak Qi bila dibotakkan..

    ReplyDelete
  9. rambut yg baru tumbuh nanti lbh lebat..lbh sihat..

    ReplyDelete
  10. hahaha gelak bsr iols tgk video qi meronta² rimas dgn kain merah tu...hahaha bertmbh2 geram eiii!!!

    teringin gak nk bwk zafirah pi potong rambut kt kedai..sbb rambut depan dia tu dh kena mata..tp bila pk2 xyah la..potong sendiri je kang..tp smpi skrg x trim2 pn rambut depan tu..adeyy sian asek masuk mata je rambut..hukhuk~ :p

    ReplyDelete
  11. pasni mesti bertambah2 lebat rambut qi!

    ReplyDelete
  12. rambut segan-segan eh nak tumbuh? kikiki sama macam anak sy tu la.. ku pikirkan girl je, kalau boy dah lama kita cukur cukur dan cukur sampai 7x lebih afdal gitu.. hehe.. sebab orang cakap kadang tu pertama kali cukur tak betul tu yang rambut tak tumbuh cuba cukur lagi pastu.. tapi sebab sy tanak amek risiko.. bertabah jela tunggu rambuttttt tumbuh.. huhuh..


    Qi comel je botak.. botak kan sexy :P

    ReplyDelete
  13. huwaaaa.. ciput je tinggal rambut baby Qi. huhhuhu

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com