Testing New Watermark | Julia Johari
Booking.com

Testing New Watermark

Alhamdulilah, hari ini masih lagi berurusan dengan Mama Suhaida Supalio (Mama Aqilah) untuk tempahan watermark pula, semalam Umi Qi cerita pasal new header blog Umi Qi di SINI kan...so hari ini dengan rasminya Umi Qi dh dpt official watermark seperti watermark dibawah...yeyyyyy ok x gojes? 


Actually inilah pertama kali Umi Qi buat tempahan watermark dengan Mama Aqilah, so kena merajinkan diri setiap gambar Umi Qi kena ada Watermark baru tidak ada copy paste gambar dari mana2 individu yang tidak sepatutnya heheh...official kan dah termaktub sudah hehehe...so ini contoh watermark Umi Qi yang sudah berjaya Umi Qi buat yeyyyyyyy...

Ini adalah salah satu sebahagian Picture Riang Ria Raya baru2 ini dijalankan di office Umi Qi...Parlimen Malaysia...nanti Umi Qi story dilain entry bila senang ye...

Jom tgk aksi geng2 officemate Umi Qi yang dicintai selalu :)
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin untuk semua pegawai dan kakitangan Parlimen Malaysia

Aksi 1: Aksi pakai baju raya 2013, aksi bersahaja hehehe muka ikhlas tulus murni ye memasing....dari kiri Umi Qi (merah ang ang hahha), Aifa, Wani, dan Lina...teman seperjuangan di office...besttttt geng gan diorg yang adik2 nih...terus jadi muda bujang jap hahahhaha

Gyiyomi Raya kami telah bermula...hahhaha

Blink2 nengoknya...kikiki daebakkk!

Beautify! Yeyyyy
(Ke semua gambar diatas adalah ehsan dari kamera hebat adik Lina, tq dik)

Inilah dia keluarga Umi Qi...keluarga Office...mmg pegawai dan teman2 ofis yg sangat2 happening...semua yer hebat2 belaka...tahniah ye semua candid ini sgt2 cantik...berjaya mencuit hati Umi Qi untuk tonton setiap hari...hehhehe...sayang korang semua :)
(Gambar ehsan dari kamera hebat kak zamimie zafika, tq sis)

<<<Yeyy semuanya dengan rasmi ber'watermark'....hip hip horeyyyyy terima kasih mama aqilah, pandai buat watermark umi Qi....best2, korang nak tempah? Pi click Umi su cpt2 hehhehe>>>


18 comments:

  1. Cantikkk sedondon je dengan header blog Umi..
    so far I pakai watermark biasa2 je.. nanti kalau senang nak tempah lah dengan Mama Aqilah ;)

    ReplyDelete
  2. ewahhh header baru.watermark baru.omeiii~ hehehe.rara ni malas nk tepek2.layann je.hehehe.ju sory x dtg sini lama.bz sket.nt baru BW.

    ReplyDelete
  3. siap ada watermark lagi..
    terbaek..
    spoting yer ofismate suma..
    nice.

    ReplyDelete
  4. Sumenye cantik cantik. Jeles rr.

    ReplyDelete
  5. kiut!!! nak wat gak la...hahha..tp dah tak sempat nak tempah..huuu..kena explore sendiri la ni..huhuhu MALAS dan tak pandai!

    :: ju..akak punya header tak center ke?? errmm cam dah set center..huuu ::

    ReplyDelete
  6. eh..samala akk pun tempah dah semalam..semalm jugak dapat..ahahaha..tp tak secantik yang sis punya la..huhu

    ReplyDelete
  7. tenkiu umi qi...sbb tolong promote~~~...terharuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  8. cantek watermark n cantek umi QI dlam semua pic kat atas tu...:D

    ReplyDelete
  9. wahwahwahhhh...comelnyeee watermark diaaaa....
    yg ada dlm gamba pown comel2 belake

    ReplyDelete
  10. comel..nampak kesungguhannya..tahniah

    ReplyDelete
  11. siap watermark lagi ... terbaik !

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com