Teaser: Qaiser ilman 1st birthday merdeka boy! | Julia Johari
Booking.com

Teaser: Qaiser ilman 1st birthday merdeka boy!

 Assalamualaikum WBT
Sesungguhnya Majlis Qaiser ilman berlangsung sangat2 meriah dan berjalan dengan lancar tanpa sebarang kesulitan, syukur pada Mu Ya Allah SWT...tanpa Allah siapalah kami untuk menentukan majlis yang dirancang berlansung dengan jayanya dan bersederhana...sungguh2 terharu wahai semua tetamu yang hadir...anda semua sangat2 hebatttt! :)

Click here 1st:
Asal usul verangan Umi Qi menjadi kenyataan, alhamdulilah.

Sebenarnya banyak sangat episod demi episod dari belakang tadbir sehingga majlis selesai nak di blogkan dlm blog Umi Qi...tunggu ye gambar sebenar dari jurukamera kami iaitu abg zul dan kak azza ye...nanti umi Qi pecah2kan story sebelum dam selepas episod by episod...bacalah dan hayatilah dengan senyuman ye hehehe sbb Umi Qi nih kalau dah mengarang dalam blog kemain susah nak ada stopnya...so tggu episod drama besday Qi ye hehehhehe

Lihat dulu secebis gambar dari hp Umi Qi, hp cap murah so gambar pun kurang jelas pixel ye...yg ptg ttp hado utk di tatap kenangan teaser dulu...eahhhhhhhh!
Ok x Umi Qi buat leaderboard cm nih? 
100% Umi Qi yer idea ye...x tiru mana2...mmg idea mengalir dari seorang ibu utk majlis hari jadi pertama anaknya...tu yg jd cm nih, rojakkkk hbsss....hahaha :p

Welcome all VVIP!
Leaderboard nih ditampal pada bilik VVIP...dan byk lagi sebenarnya leaderboard yg umi Qi hasilkan...x semua umi Qi ingat nk amik picture...harapkan jurukamera kami je amik nanti heheh...bila jadi tuan umah mmg kaki tgn x cukup hehhehe

Photo Corner...
Mmg kesemuanya Umi Qi buat sendiri...no ciplak2 ye...hehehe setakat idea dari internet mmg byk...tp Umi Qi reka sendiri ikut kreativiti yg x seberapa nih...yg ptg its original made of by Umi Qi! hehehe...
(Tgu lain episod nk story about photo corner byk wehhh ada funny story about guest book kikikiki)

Fasa 15 minit pertama majlis berlangsung...hampir satu muka penuh sudahh weeeeeeee :) Tq2

Picture omey ini di snap oleh click sini Cikgu Azrine
Hehehe antara mommy blogger gojes and baby yang pertama sekali buat teaser entry ttg besday Qi tau...sgt2 terharu dan sgt2 x terkata...Umi Qi pun meniru gak buat teaser hahahhaha...mekasih cikgu :) 
Habis je majlis...sampai umah...sampai nak tidur pun masih tersenyummmmmmm....apakah daku sudah mabuk kepayang tgk sorang2 tetamu yg sgt gojes hadir ke majlis Qi di MCD Kepong pada 31 Ogos 13 tempohhari? Sungguh! Umi Qi x dpt tidur malam tuh, Qaiser ilman dah ketidurannn start jam 7.00pm berdengkur2 kepenatan, happy tersangat pengantin tecik tuh...Umi Qi gak jadi burung antu malam2 tersengih mcm baru kahwin terima hadiah byk2 ngeeeeeeeeee :)

<<<Alaa, x puas tgk gambar dan dgr story Umi Qi yea? Tunggu ye episod by episod Umi Qi nk karang sampai fengsaaaaannn korang nk baca pasal 1st Birthday Merdeka Boy Qaiser Ilman...hehehe tggu dengan sabar kamera canggih manggih nih dari jurukamera kami.....mesti byk picture tetamu gojes dan geng bapak2 gojes berjaya di snap, yeaaaa x sabor nk tgguuuuuuu hehhehehe>>>

25 comments:

  1. weeee~ besh dapat jumpa umi qi dan geng gojes yg lain.. :)

    ReplyDelete
  2. akhirnye dpt jugak jumpe QI comel...meriah sgt birthday party QI... :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday qi..semoga jadi anak yg baik..auntie pun x dapat pegi bday qi..uwaaaaa...sedihh

    ReplyDelete
  4. xsbr nk baca next entry ni..siyes Qi n family mmg best!hehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..sampai pun lin..sebenarnya lin sendiri pun x sangka yg lin boleh dtg..hebat sungguh perancangan Allah..suka dpt jumpa dgn geng gojes semua..tq ju atas jemputan

    ReplyDelete
  6. yeayyyy mmg best!!! eee tak sabar nak tggu cerita2 besday bash QI.. make sure gambar I pun ada tau Umi.. hehehe
    Mummy Zaza akan buat jg entry khas besday QI later.. tunggu tau.. Umi jgn lupa baca nanti okehh.. ;)

    ReplyDelete
  7. hepi besday buat Qaiser Ilham..
    moga jadi anak yang soleh...
    sambut merdeka sekali nampaknya...

    ReplyDelete
  8. tak sabar...tak sabar nak tunggu citer2....umi qi, abg zul tue memang terbaik la...memang sporting giler, mana2 moment menarik semua dia ambik gambar...x sabar nak tengok bila dah siap.....

    sama la kita umi qi, tersenyum2 jer bila ingat birthay qi tue....

    ReplyDelete
  9. hehehe. bestnye. tapi kitaorg tak gi pon. its ok. kan Qi? HB yer nak semiga menjadi anak yg soleh. and stay cute with those choclaty eyes :)

    ReplyDelete
  10. banyaknye kek birthday boy hehe..seronoklah baby Qi buka hadiah yg banyak tu nanti ek..jgn lupa share yer umi Qi =)

    ReplyDelete
  11. banyak kek..siapa yg mkn agaknya..baby QI TU..MESTI MKN SIKIT AJE..

    ReplyDelete
  12. Bestnya mereka yg jadi tetamu hari itu mesti puas menikmati kemeriahan jamuan yg dihidang..

    ReplyDelete
  13. xmau cakap panjang2 sebab xjumpe guest book..uhukssss :p

    ReplyDelete
  14. Epi bday q wpun auntie x dapat tgk gambar. Sedih tau hu hu hu.

    ReplyDelete
  15. mesti exited nak buka hadiah nih . byk nya kek ... ngences udoh

    ReplyDelete
  16. sori QI.. x dpt tgk dia tiup lilin.... auntie balik cepat coz x sbr nak jumpa frenz umi QI juga... Ibu Lala

    ReplyDelete
  17. wow baby merdeka..
    SO...HEPI BELATED BIRTHDAY QAISER

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com