Siapa pernah tonton Video Qi umur 11 hari? | Julia Johari
Booking.com

Siapa pernah tonton Video Qi umur 11 hari?

Hi semua...petang2 cenggini baru ar umi Qi nak up entry kan...kemainnn femalasss....hahah padahal dok opis bz kemain...errrrrrrmmmm apa nak buat...Hokeh tetiba dapat idea dari gerobok lama You Tube Umi Qi...
Dulu2 tahun lepas ar, masa bulan 9 tuh kan Umi Qi pantang...so masa alam pantang umi Qi nih mmg sakan rajin x hingat amik video si Qi masa baby...siap kalu boleh azam nak amik video seminggu sekali nk tgk perkembangan Qi membesar...hahhahaha...jadiklah kan...ada ar memory sikit wpun x banyak...

Terus terang katakan...video-video yang korang ambil x kisahlah kenangan ke, video holiday ke, bila dah jadi arkib negara, pastu bila kita view semula pasti korang senyum sampai nampak gusi kan....mesti ckp x sangka Qi dulu masa baby cm nih...innocent sungguh!

Berlainan sgt dgn Qi sekarang yang dah umur 1 tahun 25  hari, hari ini. Dulu masa baby kuat sangat nangisss time bila lambat bagi susu hahahahha terkocoh2 Umi Qi weh nak netekkan si Qi yg sakan kuat minum susu....hhehehehhe tp sampai sekarang Umi Qi x percaya Qi dah besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....bukan ke baru semalam QI tuh masih baby? Yang masih tidak tahu apa2...how time flies...sekarang Qi dah mula mengumpul ilmu nak main bola di padang sekarang....petang semalam sempat men bola ngan dia...x sangka sudah pandai amik bola campak jauh2 suh Umi Qi baling kt dia semula...x sangka weh x sangka aku dah ada anak jantan suke men bola...pas nih leh ar beli baju bola kasut bola ye Qi....

Banyak tol bebelan umi Qi..meh tgk Video Qi umur 11 hari....jgn ketawa ye suara belakang tadbir tuh kelakar lak dgr Umi Qi nyanyi hahahhaha lariiiiiiiiiiiii



Mempersembahkan inilah dia hasilnya baby bertukar jadi Abang Kawasan....Abang Qaiser ilman hahahah besorrrrr dah diaaaa

<<<Kenangan seumur hidup tgk video Qi masa baby...aduyaiiii nak baby lagi blehhh? hahhahaha>>>

18 comments:

  1. aduhhh cute sesangat..
    cepatt umi Qi join group gojes 2nd preg plak..leh berpantang secara berjemaah nnt.. rindu nak bau baby lagi kan...

    ReplyDelete
  2. alalalalala macam dok dlm perut je lagi gaya QI dlm video tu hehehehehe
    mata sepet..
    Suara umi plak alalahaii lemah gemalai seperti ppuan melayu terakhir gittew hehehehe.. dapat kat Zaza kaluuuuu suara mmg petir.. hahaha

    ReplyDelete
  3. hehe,,nakal..amy pun ada ambik video adam masa kecik2 nie..hehe..kenangan kan..

    blh je preggy lg..hehe
    amy kena stop lu 2 tahun..xsaba nk baby girl lak.. =)

    ReplyDelete
  4. Senyum.akk tgok..sedih pun ye..kurnian Allah..alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. amboiii baru 11 hari dh malu~ hehehe.omei lah umi QI ni.hehehe

    ReplyDelete
  6. aty mase baby pon asyik merakam video..sekarang kalau tengok balik..gelak2..rase comel sangat mase tu..skrg dah bujang...

    ReplyDelete
  7. comel je Qi. da boleh ada baby lg tu. Qi pun dah besar =)

    ReplyDelete
  8. alalalala sweeetttt.. umi qi rindu baby ker?? hahahhaa..larikkkkk :P

    ReplyDelete
  9. dah leh tambah nie jun bg adik kat abam Qi..

    Abam Qi pun dabesar sgt skrg nie..teringat festime jmp ms dtg besday yaya,alahai cepat btul masa skrg kan..

    ReplyDelete
  10. yeay..
    Qi dh jd superman.
    ehehe..
    smart bj Qi

    ReplyDelete
  11. alahai comelnyaaaaa..kecik2 dah pandai malu ni..holoh holoh..
    tetiba rindu hannah masa kecik...

    ReplyDelete
  12. sanggup tunggu 3 bulan untuk jolly...myself 5 hari pun x sanggup...hujung minggu je outing.. sbb tu duit tarakkkj...hehe

    ReplyDelete
  13. sanggup tunggu 3 bulan untuk jolly...myself 5 hari pun x sanggup...hujung minggu je outing.. sbb tu duit tarakkkj...hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com