Qi driving in Giant | Julia Johari
Booking.com

Qi driving in Giant

Hahahaha siapalah yang ngah sakan drive dalam Giant Mall nih wehh....Umi Qi jadi Mamarazi that day...amik gambar VIP cilik sorang nih yang sakan senyap diam jek sesuka hati driving dalam Giant Subang....walawehhhhhhhhh Umi Qi dan Walid Qi suka bebenor Giant kt Subang nih...dah lah besar pastu luasssssss....hado plak troli yg sgt mesra alam...ko tau troli hape kami jumpa? Pestime jumpa troli ada car budak2 wehhhh...tokojot kami...xyah pi kidszoona lah cenggini...sanggup kami pi jauh2 soping barang dapur sebab menyenangkan keje mak bapak Qi...hahahha

Alkisahnya kami guna troli biasa dlm Giant tuh...alih2 masuk dlm Giant tgk ramai parents dok tolak troli berkereta comel nih...bermacam2 kaler...ini tidak boleh jadikkkk...so Umi Qi felik napa td masuk jumpa troli biasa...x jumpa langsung troli kereta super hebat nih....maka Walid Qi bersungguh2 tanya kt pak guard Giant tuh...rupernya2 diorg sorokkan belakang sikit troli nih sebab besar gedabakkk kan...yeyyyyyyy Qi dh dpt satu....suka sangat dia...kami menyoping barang dapur smpai x perasan kami ada anak kecik wehhhhh...senyapppp giler dpt stering hahahahhahahhaha :p

Jom tgk telatah 2 beranak nih...(Umi Qi diupah jadi Mamarazi...lets chekedaout)
Vrommmmmmm....Vrommmmmmm! Are u ready!
Qi readyyyy! :D

Dpt belon giant sebijik....Qi mmg hantu belon pun...mesra alam sungguh staf Giant Subang nih weh...rasa mcm masuk tempat super hot jek sini...

See...Walid Qi jadi Mastermind tolak troli...Qi apa lagi hahaha

Dah x pandang Umi Qi dah...stering jek 

Waaa cikgu sekolah memandu beri penerangan wakakakkaka

Tengok dua beranak nih....sambil drive pun leh menyoping ayam hahahha 

Qi ckp walid beli ar dulu ayam...Qi nk drive puas2

Brommmm brommm sambil mulut tuh x henti2 dok men hahha

Haper kes nih....stering ke mana orang kemana...jgn accident sudah kikiki

Terjumpa 3 orang nih...

Apa lagi ambik gambar lah...apesal daku senyum arnab...choiiiiiiii!
Sebab suka mkn maggi...so big kari ar kena snap...yeyyy

Hehehhe peacee

Qi x pandang kamera...pandang stering dia jek x puas hati amik dia dari dlm kereta hahahha

Iklan

Jom tgk Video Qi....sgt2 kemain fanatik ok...

<<<Kepala sgt pening hari ini...ingat nak up story Part 5-7 Birthday Qi...nak tido jap...kasi feel baru...chow bebeh>>>

18 comments:

  1. lor giant subang dekat dgn office rin ni ha, troli kereta ni kat aeon pun ada, tapi aish duduk dalam tu sekejap je, lps tu sibuk dia pulak nak tolak troli..T_T, besornya megi tu umi qi, klu buat makan, kenyang bertahun2..hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha comel je gelagat tigaberanak ni.. QI kemain berangan nak jagi driver F1 ke tu hehe
    Umi, space troli tu mcm kecik je kann. muat ke tu.. =)

    ReplyDelete
  3. umi qi, ni giant yang dekat ngan mydin usj tu eh?

    ReplyDelete
  4. qi ni comel ya amat. rasa n gomol2 je. btw curlass la mamarazi ni. hehe

    ReplyDelete
  5. hahha..
    1st time tgk nie..
    mmg comel troli cmnie.

    ReplyDelete
  6. jaohnye gi giant....rajen betul umi n walid QI bwk QI jalan2...:)

    ReplyDelete
  7. senang ok...ade troli mcm ni...boleh avoid anak tu dr lari2 dlm mall. hihi

    ReplyDelete
  8. vahhhh dasyat nya QI,dlm giant boleh drive,whoaaaa~ ehehehe

    ReplyDelete
  9. i lama ngidam nk trolley gini tiap kali g shopping..tp kt alamanda xde aa..adoyaii berdukung je la zafirah tiap kali soping..sbb dia xmo nek stroller tu kena dukung..kasi jln kang mengular tpt len je dia tu..hahaha~

    eh qi x takut ea patung bsr gabak tu??zafirah klu jmpe patung gitu kompem nangis peluk mama kuat2..huhu

    ReplyDelete
  10. Hye..

    Salam perkenalan.. Syok budak2 skrg nih mcm2 jenis troli ada.. Time kte dulu naikla troli besi smp sakit2 vontOt nih ha ekeke

    ERk.. sgt jeles gambo yg dengan mee kari tu hu3 sbb tak pernah jumpa lagi..yang lain tu ada pernah jumpa..

    Rerajin t singgahla kat teratak sy yer hehehe

    ReplyDelete
  11. Sngla klai ginikan...kalau yaya pun dia sure suka nih..

    ReplyDelete
  12. kemain lagi tu haaa pegang stereng..kalo zee memang takleh pegi..berebut sumer nak naik nanti susah gak..

    ReplyDelete
  13. sempat lagi ye umi qi!hihi
    setiap kali pergi jusco, mesti nak sewa kereta ni.tp selalu xde xde xde =(

    ReplyDelete
  14. qi bergaya nya!!!cayalah dah pandai bawak keta..hannah nak tumpang boley???

    ReplyDelete
  15. wah.. seronoknya... nak naik sekali boleh..:)

    ReplyDelete
  16. kalau akak kena amik 2 la..kang berebut pulak abg2 nyer tu hahaha..

    slalunyer amik troli biasa..letak je skali dalam tu..tapi budak2 lebih suka troli kete ni kan ju..leh main2 skali..tak lah boring nanti ;)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com