Part 5 - Part 7: Party Games MCD, Door Gift and Guestbook | Julia Johari
Booking.com

Part 5 - Part 7: Party Games MCD, Door Gift and Guestbook

Hooyehhhhhhh semangat-semangat hari ini up sampai 2 entry...pastu hari nih nak up entry tertunggak 3 part terus sampai part 7 youuu hahahhaha...ini haa story 1st birthday Qi x habis2 lagi nih haaa...kata patbelas chapter kikikiki....

Part 5: Party Games MCD
Weee...bagi guest VVIPs yang Umi Qi invited sure u olls masih termimpi2 or terngiang2 Umi Qi panggil anak2 korang semua join games masa party Qi di MCD 31 Ogos last month kan...hahhahah 2 kali Umi Qi buat pengumuman...aiseygirll...ramai anak2 gojes ngan mak2 gojes malu hokeh arghhhhhhh kalu dah nama Umi Qi, sure Umi QI tarik je anak2 gojes nih masuk games bagai...syok kotttttttttt....bukan selalu leh men ramai2 cm nih...happening je rasa..pastu Umi Qi rasa seronok tgk anak2 VVIPs jemputan semua happy....jom layari video yang Umi Qi reka nih...ayuhhhhhhhh!

Ada tiga games anjuran MCD antaranya:
-Belon beracun (anak2 jemputan)
-Musical chair, dan (anak2 jemputan)
-Tiup belon siapa paling cepat dan paling besar (semua VVIPs terlibat)

Click here:  

Sudah tgk puas2kan video tuh....so memorable to me....sbb orang2 kuat termasuk Walid Qi, family dan semua para jemputan ada dlm video Umi Qi create khas ini utk tatapan korang masa tua2 nanti hehehhe....okeylah jom masuk part 6.

Part 6: Door Gift 1st Birthday Qi.

Aummm....korang yang datang ari tuh suka x door gift Umi Qi dan Walid Qi kasi? hikhikhik biasa2 je coklat nih...beli pun kt kedai borong...so mmg menyenangkan kerja Umi dan Walid Qi sungguh....taraaaaaaaa...Door gift nih pun nak posing seksi kemainnnnn hahhaha

Ada dua jenis door gift Umi Qi pilih satu ruper bulat satu bentuk love....bulat utk tetamu lelaki...tetamu girl kasi love yippiiii...comel jek bekas nih...lepas mkn leh ar simpan bekas tuh letak apa2 kan....
Sticker tuh Umi Qi tempah di KL Festival City...harga 100 pieces siap potong kecik2 hanya RM25 hinggit...murahkan sticker nih...menyenangkan! Tarik sticker tampal...2 hari jek siap pun...terus amik tampal kt door gift 100 pieces nih

Untuk tetamu lelaki dan perempuan ye door gift settle...
Bagi anak2 kami beri juga door gift bentuk frame gambar yg jenis PVC....jenis plastik frame gambar nih tau...besar dan kalu jatuh pun sgt2 safety...weeeeeeee i is suka!...
Settle mak pak dan anak ye door gift kemain banyak hahahha

Ini door gift khas utk geng2 opis Umi Qi sebenarnya...mmg beli khas tuk diorg seramai 30 org termasuk bos....ada tiga jenis kaler pakaging dia Gold, Blue and Pinky!
Terpikat tgk kaler dia hahahhaha menawan habis!

Beg khas utk diedarkan setiap bos dan geng2 opis Umi Qi...harap korang suka gift dari Qi :)


Part 7: Guest book!
Masih ingat lagi guest book yang Umi Qi suh korang isi tuh???
Haaa ini dia display pertama Umi Qi buat...sebelum makan burger MCD harus catit dan sign kehadiran anda dalam buku nih...sebenarnya buku guest nih dari Majlis Perkahwinan Umi Qi lagi pakai...so kesinambungan tuh dari membazir baik Umi Qi guna semula buku tuh sebab banyak lagi helaian belum di guna....berbaloi!

Sebelum di conteng hehehhe

Selepas di conteng....kikikiki sticker besday Qi pun Umi Qi tampal dkt helaian guest book senang nanti nak buat rujukan masa tua-tua nanti...imbas kembali kenangan :)

Haaaaaaaa beranak pinak tandatangan VVIPs guest Umi Qi dan Walid Qi ye tetamu...yeyyyyyyyyyy!
Terima kasih korang sudi memeriahkan majlis Qi....semoga terhibur :)

Dah baca Part 3-4? Kalu belum meh click sini
Part 3-Part 4

<<<Hari Isnin minggu depan nak sambung Part 8: Cerita Candy Bar....hehehhe tungguuuuuuu>>>

22 comments:

  1. ini mau sampai episdoe ke 101 mcm telenovela ni Umi..hehehehe
    yang penting Family Zaza dpt door gift sorang satu.. dan dah siap tinggalkan jejak lagi dlm guest book =)

    ReplyDelete
  2. meletop doorgift!....sgt niceeeee

    ReplyDelete
  3. juuuuuuuuuuuu serius kebabom sangat door giftnyer..seronokkkkk betulll tengok persiapannyer ju..

    akak tak pernah buat meriah mcm ju ni..nnt leh lantik ju la hehehe

    ReplyDelete
  4. Oh... yg dalam kotak hariitu suspen inilah door giftnya. Menarik sangat:)

    ReplyDelete
  5. next year jgn lupa jemput hehe
    suka sbb bnyak doorgift ekeke

    ReplyDelete
  6. rasa regret tak dpat tulis kata kata untuk QI...lupe...apapun suka doorgift frame gambar tu

    ReplyDelete
  7. suka sangat2 doorgift tue...comel2 jer

    ReplyDelete
  8. wah bestnye birthday Qi. Door Gift sangat menarik =)

    ReplyDelete
  9. dah mcm nak wat majlis kahwin jer persiapannya ... gembirakan tetamu tu pahala ...

    ReplyDelete
  10. Macam majlis kawin plak. Klw q kawin sok mcm mn la tu.

    ReplyDelete
  11. Mana doorgift untuk aisy n mummy :'(

    ReplyDelete
  12. Untung jadi anak sulung.. Bertuah jadi Baby Qi..

    Untung dan bertuahnya Baby Qi dapat parents macam Ju dan hubby...

    Moga family Ju terus sihat dan gembira selalu.. Amin..

    ReplyDelete
  13. vh=ahhh kurlasssnya door gift.hehehe.nk 2,ada lebih x Qi?

    ReplyDelete
  14. seronok tau! best dpt jadi sebahagian dari VVIP birthday Qi...hihi

    ReplyDelete
  15. Meriahnyer besday..

    Slalu klo nak event apa pun mesti mak budak yang paling bz hehehe

    berkenan nengok guest book tu hehehe

    ReplyDelete
  16. x nampak pun guest book ni..uhukss

    ReplyDelete
  17. meriahnya bezday party...blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. enjoyyy giler baca pasal party QI part by part...tak sabar tggu sampai part habis, boleh buat rujukan nanti...hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com