Part 3: Kerjayaku Kini | Julia Johari
Booking.com

Part 3: Kerjayaku Kini

Lebih happy disini...bukan kata kerjaya dulu SINI yang Umi Qi pegang selama 3 tahun lebih x happy...tersangat happy dan susah nk dirungkai dengan kata2 gembira sekalipun...its good impression...

By the way...ada yang x kenal Umi Qi sekarang bekerja dimana...di sini...biasa2 saje kerjaya Umi Qi lebih kepada banyak duduk diopis...tiada konsep keluar2 bandar nih...seronok punya satu keluarga kedua disini...sangat ramah tamah, bos2 yg sgt sporting, mudah dibawa berbincang, seronok sebenarnya kerja disini...byk kenal dunia sebenar disini...

Syukur, daku punya kelulusan Ijazah Pengurusan Pembangunan Urustadbir Negara...so mmg kena sgt bekerja dlm bidang disini...harap kalu ada rezeki tempat lain sekali pun tp hati mmg berpaut disini...sebab susah nk jumpa teman2 sekepala gan Umi QI sekarang...
Sayang korang semua dalam opis Umi Qi nih heheheh

Nih kad gores dan menang Umi Qi...kalu xd kad nih x leh ar masuk pejabat...dok lah kt luar sorang2 tggu geng lain tlg swapkan nak masuk opis ye...kikiki

Inilah gambar keluarga kedua Umi Qi, gambar raya tahun 2013 tau (latest)...Cantik x gambar nih? Nampak x mana satu Umi Qi yg pakai baju merah ang ang tuh hahahaha besar dah Umi Qi ye...membesar dengan jaya sejak duk opis sesaja hahahahahah... :p

Family day opis sekali gan keluarga masing2...sonok ok...ini kali kedua anjuran family day opis kami...sonok sgt2...semua bertemakan biruuuuu....Qi pun pertama kali join family day opis Umi Qi...so so so happening! Tahun depan nk anjurkan family day mesti best Qi dh pandai berlari2 dh time tuh...leh dia masuk games lasak2 nanti hahahha

Now ramai tanya...mesti sebab utama kenapa Umi Qi tukar kerjaya...
Sebab Utamanya....
Qaiser Ilman (Qi)
Keduanya...
Walid Qi...
Mana bleh berjauhan...air mata darah nanti turun hehehhe :p

Kerjaya Keduaku yang daku pegang sampai mati sekarang ialah kerjaya sebagai seorang Ibu dan Isteri...itu gojes semua pun dpt kerjaya best nih kan...so fun!

<<<Qi...esok besar nak jadi apa? :p >>>

16 comments:

  1. kerjaya dan amanah yang takkan hilang bila dah jadi parents.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh! pangkat besar ni umiQ, hehe! kerjaya kedua kite samelah :)

    ReplyDelete
  3. hensem la Qi..
    kerjaya paling hebat mestila sebagai ibu kan..

    ReplyDelete
  4. kerjaya yg x ternilai harganya..menjadi seorang ibu dan seorang isteri...:D

    ReplyDelete
  5. menjadi ibu dan insteri adalah kerjaya yg allah suka. sebab kita mampu mendidik dan menjaga anak depan mata serta beri kemudahan utk suami :)

    all d best :)

    ReplyDelete
  6. Course apa tu ju. Ada meh. Klw tahu dulu akk ambik course tu jugak. Leh koje gomen..

    ReplyDelete
  7. ooo..umie Qi keje kat jabatan Parlimen yer..hehe..bestnye keje gomen..

    ReplyDelete
  8. Berkerjaya ni pun tak tahu bila akan berakhir yg nyata sebagai ibu sampai hujng nyawa kita...

    ReplyDelete
  9. I pernah kat Parlimen for one day, meriah kan sana.

    ReplyDelete
  10. waaahhhh...seronoknya dia...keje elok elok ok..take care Umi Qi ;)

    ReplyDelete
  11. wah ! 4 hero ditawan heroins ...

    ReplyDelete
  12. klu ank x ramai lg..rasa nk minta keje kt situ jg hehe..mcm meriah dan pnh ngn xtvt jer ju kat situ..

    ReplyDelete
  13. Umi Qi kerjaya yg kedua tue adalah lebih mencabar sebenarnya kan.. semoga success yer JuJu..eh tertiba pulak juju..hehehe

    ReplyDelete
  14. Umi Qi kerjaya yg kedua tue adalah lebih mencabar sebenarnya kan.. semoga success yer JuJu..eh tertiba pulak juju..hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com