New Official Blog Header Umi Qi | Julia Johari
Booking.com

New Official Blog Header Umi Qi

Nak dijadikan true story, semalam baru je dpt email dari photografer outdoor kami semalam yg gambar2 semua dh upload dlm dropbox...so apa lg download semua gambar outdoor kami semalam terus pilih dua gambar...

Masa Umi sue dok canang2 dia buka kembali langganan tempahan new header baru Umi Qi dah set dalam kepala...yeyyyyy its time to change our new mood, Ya mood selepas Qi menginjak umur setahun, so mood kena bertukar segera, xkan nk tayang Qi umur 6 bulan tuh kan...x gempaklah beb so its headerrr time!

Yeszaaaaaaaaa mcm taw je kan umi sue nih Umi Qi nk tukar header...nk buat sendiri mmg x kretip lah...kikiki pastu xdak software sendiri...acaner tuh...tuh yang Allah pertemukan Umi Qi gan Umi sue dalam dunia blog....murah plak tuh tempah gan dia...

Inilah gambar outdoor kami yg Umi Qi suka...terus mesej di FB umi sue pagi2 tuh gak semalam...pastu Umi Sue reply dlm wassup...nanti lepas buat keje umah terus dia buatkan...tup tup jam 9 lebih pagi semalam....dia fb umi Qi balik...dah siappppppppppppppppp!
Ye dh siap...ini dia?

Umi Qi fengsan sejuta kali bila tgk new header nih...mmg menepati citarasa Umi Qi...

Ayat Qi berkata dalam bentuk awan biru tuh....
" The more I grow, the more I realize that my Umi ist the best best best friend that i ever had !"

...Mmg Umi Qi reka sendiri...suka sgt bila tgk Qi bila besar nanti wish mcm tuh kt Umi Qi awwwwwwwwwwwwwww (ferasan sungguh lahaii sejak dua menjak nih eahhhhhhhh puk pale sikit kikikiki)

Omey dok? 
 Siap ada ladybird...hahah masa banner besday Qi pun hado ladybird taw...masa bg hadiah kt besday alisha pun ada ladybird taw...masa terima hadiah Qi dari mommy alisha pun kasi bekal baby ladybird taw....hahahahhaha meroyan ladybird ko ek Umi Qi...xper ladybird pun mesti ada jantan gak kan...kikikiki so kira ladybird jantan dan betina ler tuh dok menerawang dlm segenap blog Umi Qi...yeyyyyy jga kawasan sempadan elok2 ye ladybird...dah mcm dok dlm dunia animals....Umi Qi suka weh animals...hehhe


Ini header yg lepas...so jadi kenangan utk tukar2 header nanti...header nilah pertama kali sue reka...weeeeeee masih suka weh :)
Nak tempah? 
Meh sini ! Click laju2 sini

<<<Thank you Umi Sue, so satisfied with your idea header...wehuuuuu>>>

29 comments:

  1. cantek sangat header tu.. wink2

    salam ukhuwah dari nanie utk akak :)

    ReplyDelete
  2. huiiii~ chanteq kemain.. warnanyer pon ceria sgt.. mesti ramai org nak baca blog ni nanti sbb tarikannyer ade kat header umi Qi ni :)

    ReplyDelete
  3. tenkiu umi qi sbb sudi buatkan entri khas ni.ade ezki kite jumpeeeeee tauuuu

    ReplyDelete
  4. cantek...rasa cam nak tukar header jugak dah ni haa..kata2 tu yang mahal :)

    ReplyDelete
  5. mmg pic tu cantek sgt2... dengan ju yg manis lagi la berseri2 header baru..

    ReplyDelete
  6. cantikkkkkkkkkkkkkkk. suka lah tgk header baru tu. dgn chicky.. gambar family Umi QI pun cantik sesuai sgt combination color & header baru tu.. nak tempah jugakkkkk ;)

    ReplyDelete
  7. sweet giler header baru umi QI.....suka tgk...cantek..:)

    ReplyDelete
  8. Cantik sangat! Warna pun sweet betul:)

    ReplyDelete
  9. sweeeetttt sangattttt..header nampak sgt cute.. ;)

    ReplyDelete
  10. cantik.... nanti nak tempah gak la.. hehe

    ReplyDelete
  11. Ros pun ade buat jgak tp gmbranak jer.. Makpak malu...hahhaha

    ReplyDelete
  12. cantik sgt.. terer tukang buat tuh... hehe

    lama dah blog mama xberheader cantik.. entah mengapa tak teringin nak cantik2.. huhuhu (sebab tuan blog tak cantik kot.. kahkah)

    ReplyDelete
  13. Cantik cantik. Nak nak kaler pepel. Lagi la menarik.

    ReplyDelete
  14. wah cantik sangat ni hehehe, KA suka3

    ReplyDelete
  15. suka..cantik nampak dan terserlah kebahagiannya...

    ReplyDelete
  16. dh mcm msk blog cikgu taska..meriah! weeeee! ^_^

    ReplyDelete
  17. umi qi!
    terbaik woooooo
    sumpah cantik tau

    ReplyDelete
  18. Cantekkk sgt!!!
    Terang siket mata bile tengok belog umi qi skang...hihi

    ReplyDelete
  19. macam teringin pula nak tempah ha..ha..
    serius cantikkk..

    ReplyDelete
  20. Header dah cantik..

    Tapi apsal macam tak balance je.. Ju kena edit HTML ni bagi header tu balance kiri dan kanan.. Baru thumbs up.. heee...

    *jangan marah Ju ehh.. Bagi pendapat je.. huhu..

    ReplyDelete
  21. header baru ? memang cantik ! ...

    ReplyDelete
  22. terbaik2! salam kenal umi Qi :)
    jemput singgah: http://blurplediary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. cantik betol hasilkerja si sue ni. tapi takde gambo hapdate berempat. so tinggalkan jela niat suci ku ittew..hahahaha :)

    ReplyDelete
  24. Okay...

    Dah balance dah..

    Barulah cantikkkkkkkkk.... hehe...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com