Moga bunga cinta ingat kumbang sejati... | Julia Johari
Booking.com

Moga bunga cinta ingat kumbang sejati...

Pic dari blog Mama Hayati...pinjam ye ibu...heheh comel diaaaaaaa...
Kata-kata tajuk diatas tuh Umi Qi yang reka...ya reka setelah setahun menyulam persahabatan alam maya dengan tuan tanah click sini Hayati Hashim...

Anaknya...Aisy Nadiyah Hana...sudah menginjak ke umur 1 tahun semalam...
2 September 2013
Selamat Ulang Tahun Sayang Aisy Nadiyah Hana!

Kami kenal satu sama lain melalui blog...pertama kali disapa dalam komen entry berkenaan pregnant due date Qaiser ilman...
Disitu lah kami kenal satu sama lain...ibu sama ibu mommy to be...
Sebab utama kami kamcing sampai laaa ni...
Sebab kami punya EDD pregnant thn lepas sama...3 September 2012...

Dan hari ini...3 September 2013 menjadi saksi kami berdua bahawa EDD yg doktor jangka untuk kami berdua adalah awal dari tarikh dijangka...

Umi Qi awal 3 hari lahirkan Qaiser ilman - 31 Ogos 2012
Yati Hashim awal 1 hari lahirkan Aisy Nadiyah Hana - 2 September 2012

Bila EDD sama lebih kurang terus jadi geng baik dlm alam maya...dari blog terus add dlm FB, terus dptkan nombor hp....ber BBM lah kami siang dan malam tanya mcm2 pengalaman dan petua masing2...seronok...mmg seronok... :)

Tetapi yang tidak seronoknyaaaaaaa....
Setahun lebih dah berkawan dlm alam maya...alam hp...alam fb...alam gojes club...
Tapi masih belum ke temu 4 pasang anak mata ibu aisy dan ibu Qi....

Harap Allah permudahkan percaturan perjumpaan kami dua sahabat yang semakin jauh...Yati di KB...Umi Qi di KL...
Macam jejak kasih plak rasa...
Harap ada pertemuan suatu hari nanti...dan hari itu pasti buat umi Qi sebakkkk........sebak mengingati masa lampau melahirkan cahaya mata pertama kami msg2...kerana Yati peneman di hp BBM tanya kbr itu dan ini...sekarang di wassup pula...

<<<Ketahuilah...Umi Qi x pernah lupa sahabat2 yang jauh mau pun dekat...moga ada sinar utk dipertemukan si bunga cinta dan kumbang sejati...moga sahabat ku doakan dikau baik2 dan sihat2 disana :) >>>

14 comments:

  1. pas ni mesti ada rezeki jumpa.. cam sy n umi qi kan... :)

    ReplyDelete
  2. sahabat maya...jumpa nti..insha Allah

    ReplyDelete
  3. inshaaAllah.... ada rezeki itu....cuma lambat @ cepat jer....
    :)

    ReplyDelete
  4. belum ada rezki tu ju...inshaAllah..soon...doakan

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan Umi Qi.. done follow sini.. ;)

    ReplyDelete
  6. aww so touching..mcm tu la yg kite rasa tp dgn exrumet, teman seperjungan, partner in crime..mimi aquamarine..beza edd 8hari je..tp yg bestnya kite wat surprise, dia mmg xtau kite peknen sama..dah branak bru bgtau..hehe

    ReplyDelete
  7. alaaahai sedihnya baca entry ni.. teringat bff saya pulak *sobs*

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah ada umur akan bertemu juga satu hari nanti..

    ReplyDelete
  9. Insyaallah satu hari nanti akan dapat berjumpa

    ReplyDelete
  10. Buat la appointment. Mesti dapat jumpa.

    ReplyDelete
  11. CiM doakan kamu berdua dpt berjumpa....nnti msti kena up n3, bg yg lain teruja yeaa...

    salam kenal juga dr CiM si cinta misteri...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com