Kempen YES: I Am Protected! | Julia Johari
Booking.com

Kempen YES: I Am Protected!

Kempen YES: I Am Protected!
Ya Umi Qi ada join kempen ini dari link Mama Aqil blogger (Erina Asmawi) berkenaan Vaksin Pneumococcal....rasanya Umi Qi sudah banyak kupas isu ttg vaksin ini...terima kasih banyak2 kepada Mama Aqil yang sudi dan sanggup poskan 4 keping borang kempen YES pink nih selamat kt opis umi Qi....

Kempen nih dah berlangsung beberapa bulan yang lalu dan penghujung Bulan September 2013 adalah tarikh tutup penyertaan Kempen YES ini....
Banyak manafaat yang Umi Qi dpt dari Mama Aqil...pernah dulu seketika Umi Qi ceritakan ttg Mama Aqil bukan? So bagi yang sudah biasa ikuti perkembangan Blog Umi Qi mesti ingat....mengenai cerita arwah Aqil.... 

Gambar dibawah ialah atas permintaan Mama Aqil, ambil picture bersama kad yes untuk menunjukkan kita support kempen yes ini...tujuannya utk sama2 kita bagi semangat dan perjuangan dari kalangan parents supaya vaksin ini boleh diberi secara percuma di seluruh perkhidmatan Klinik Swasta dan Kerajaan pada masa akan datang....

Umi Qi sudah realisasikan tanggungjawab untuk beri suntikan vaksin ini sebanyak 3 kali dos kepada Qaiser ilman sebelum umurnya cecah setahun...syukur dgn izin Allah rezeki Allah... :)
 (Pakai tudung pink tanda support kempen YES!)

Berserta pamplet...
Untuk makluman, ucapan terima kasih kepada sahabat2 office yang beri kerjasama untuk isi kempen yes ini ialah Kak Zamimie Zafika, Siti Zubaidah, dan Lala....kerjasama kalian amat2 dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih...sudah selamat pos semalam....

Selingan iklan....hehehe
Mesti gojes blogger semua dok tggu2 entry birthday Qi kan....our photografer dah mesej pagi tadi...pic party Qi sudah siap di burn so leh amik hari sabtu ini...yeyyyyyyy....pastu Umi Qi dah buat pecahan cerita besday Qi dari Teaser sehingga ke Part 14....larat ke u olls nak baca nanti? 
Perasan x last pic nih ada tulis Link blogger? Semua entry gojes yang di tag dalam wall group gojes umi Qi ambil dan simpan elok2...sebab nanti Umi Qi akan publish ke semua testimonial u olls dalam Part 10 akan datang.... 
Hehhe :P Tunggu ye minggu depan :)

<<<Group gojes yang sudah terima Kad YES dari Mama Aqil please sgt2 poskan kembali padanya sekurangnya2 minggu ini, baru je chat ngan Mama Aqil pagi tadi, kebanyakkan yer banyak lagi belum pos kepadanya...harap sgt pertolongan kalian semua dapat membantu kempen ini berjalan dengan lancar....tolong ye gojes....tolong Mama Aqil support kempen ini, sayang semua gojes....sekian terima kasih :) >>>

13 comments:

  1. tudung pink..kad pun pink hehehe..suka berganda ganda :)

    ReplyDelete
  2. Kte belum lagi ni ha. Lupa nak bawa tadi. Sobs!

    ReplyDelete
  3. Ju cane kalo rara nk.xleh dh eh.vahhh sampai 14 eps.hebatttt.hehehe

    ReplyDelete
  4. fengsannn nk tgu umi QI update sampai part 14..fuhhh lap peluh

    ReplyDelete
  5. selamat berkempen...mesti happening nie oarty tue sampai part 14 nie

    ReplyDelete
  6. cane nak dpt kad yes dan borang ni ek?saya interested.

    ReplyDelete
  7. Kalau kempen utk kebaikan tak rugi support.

    TUnggu 14 N3 tu jenuh juga nampaknya. Tapi macam tak sabar juga kakak nak tengok sebab kakak kan suka tengok Qi yg comel tu..

    ReplyDelete
  8. asyik lupa je nk pos kad yes tu kat ena..haihh

    ReplyDelete
  9. Umi Qi baby I Emir pn dh ambik 3dos jugak.. yup i sokong sgt vaksin nie diberikan secara percuma kat semua klinik swasta dan kerajaan.. biar semua baby mendapat suntikan vaksin nie kan.=D

    ReplyDelete
  10. Umi Qi baby I Emir pn dh ambik 3dos jugak.. yup i sokong sgt vaksin nie diberikan secara percuma kat semua klinik swasta dan kerajaan.. biar semua baby mendapat suntikan vaksin nie kan.=D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com