Char Koay Teow plus Burger Bakar at Putra Corner Batu Caves | Julia Johari
Booking.com

Char Koay Teow plus Burger Bakar at Putra Corner Batu Caves

Helluuuuuuuu lama benar rasanya tidak bersiaran tentang rancangan Eating Out bersama Umi Qi...wehuuuuuuuu! 

Alright...anda tahu dimana letaknya Batu Caves? Ok kedai yang diperkenalkan oleh Walid Qi nih nama yer Putra Corner...fames gan Char Koay Teow plus Burger Bakarnya...so Walid Qi mmg berkobar2 dari time raya lagi ari tuh nak bawa Umi Qi makan disini...bila dah sampai waktu petang x ramai orang lagi...yeyyyyy leh berjimba sakan makan puas2...

*Landmark kedai nih berhadapan dengan Giant Gombak dan bersebelahan dengan Petronas Sunway Gombak dan kedai nih betul2 bersebelahan dengan bengkel kereta....so cari lah ye area deretan kedai tuh...mesti jupe...*

Inilah dia!

Tengok je gambar besar nih pasti gojes semua terliur bagaikan...sekarang terdapat mcm2 versi burger bakar...so terpulang pada citarasa masing2....kalu anda pernah dtg ke sini kata sedap...so sedap lah ia...if sebaliknya diam2 aje...jaga nama baik tuan kedai gak nk cari makan kan....tp kalu sedap mesti terbit kt channel Eating Out Umi Qi kan kan kan hahahha taw xper...kalu x sedap jgn harap masuk sini...diam ajeeeeeeee kikiki

Senarai menunya mmg giler best...syok x yah ada buku2 menu...tgk jek kt dinding terpampang luas2...sapa2 dtg nak order bwk balik pun leh tgk puas2...pastu order!

Encik Boss Besar Qi.....pic nih diambil sebelum besday Qi lg...so entry tertunggak dibayar hari ini ye boss Qi....ok boss mau makan apa ya? Nak order burger bakar tinggi mana? Charkuewtiaw nak tambah udang byk mana boss? Hahahhahaha

Kereta walid Qi...cer teka mana satu? Hahahhaha

Tu diaaaaa burger bakar 2 layer...saje pilih menu biasa2 dulu nak test kata kan...aummmmmmmmm mmg sedap...dagingnya x seperti daging burger bakar yg lain...ia masih rasa daging fresh yang dibakar dengan suhu yang bersesuaian...so xd ar rasa hangit or pahit kan, sayur banyak itu mmg ptg Umi QI suka...leh kasi 4 bintang!

Char Kuew Tiaw Udang dua!
Sedap giler rasa yer kali ini...berbeza sedikit di tempat yg lain...kuewtiaw yer halus sikit berbanding kebiasaan kita makan...so xd rasa muak nak repat 1 2 3 kali kan hahahha...cili potong jeruk tuh sedap nak mampussss!...Petang nih nak pi mkn lagi rasa...dah sebulan x rasa mkn kt situ...yeyyyy jom serbu kawan2 !

<<<Eating Out bersama Umi Qi akan ke udara pada lain episod...tunggguuuuuuu>>>

18 comments:

  1. ohh selalu lalu je.. tak pernah singgah. thx Umi, nanti nak try lah hehe ;)

    ReplyDelete
  2. dekat ngan area opis rupanya...hehe

    ReplyDelete
  3. umi QI saje je buat kite terliuq tau..huhu...nmpk cam sedap je..padahal..hari2 lalu kat depan giant tu...tgk signboard je..tp xpenah pegi..hehe

    ReplyDelete
  4. umi Qi ni sokmo update pasal makan..huuuu..terliur..sobss sobss

    ReplyDelete
  5. dekat ni weyyy... harus lah terjah!

    ReplyDelete
  6. Bestnya.... dah dekat ngan umah sis nie... leh la bawa si dia jenjln cari mkn nanti.... tapi lately nie si dia bz sikit.... ot katanya... apapun kejujuran dan kepercayaan itu ptg...

    ReplyDelete
  7. OK NOTED. nak pergi terjah jugak. thanks bg idea JJCM. hehe

    salam ukhuwah :)

    ReplyDelete
  8. Ooo..char kuew tiow udang..sgt sdap...

    ReplyDelete
  9. ni yg kedai asal pakai lori ke yg tepi jalan tu...wehoo dekat dgn rumah leh terjah

    ReplyDelete
  10. berdebar SA tgok keseksian burger bakar tuh...sedapnyaaaaa....salam kenal Umi Qi..SA follow ye...

    ReplyDelete
  11. wow meleleh lahhhh~ sedappnyaaa~ ju saje taw nk bg rara terliur.dh lah lapa ni.

    ReplyDelete
  12. burger tu melempahkan laharnya yg sgt dahsyat . mmg dah terliur ...

    ReplyDelete
  13. Kat mana ni ju. Nape akk x tau pun....sedapnye. Tgk trus jd lapar

    ReplyDelete
  14. terliur! dah la laparrr nii. nak balikkkkkkk nak makannnnnngggg

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com