Qi wish Hari Raya Aidilfitri 2013 :) | Julia Johari
Booking.com

Qi wish Hari Raya Aidilfitri 2013 :)

Yeyyyyyyyyyy!
Little baby Qi sudah sihat sepenuhnya hari ini dari ujian seminggu yang lepas....
(Terima kasih tidak terhingga geng2 blogger dan gojes yang senantiasa mendoakan kesihatan Qi kerana Allah...semua komen positif kalian, Umi Qi sgt2 ingat jasa anda semua...moga Allah merahmati kalian hingga ke syurga Jannah!)

So, Umi Qi, Walid Qi dan Qi nak wish banyak2
Selamat Hari Raya Aidilfitri 
Maaf Zahir dan Batin... :)

Balik kampung halaman hati2 taw....jgn bawak kereta deras2....nasihat husband kalian bawa berhemah tau...nanti beraya jgn lupa Umi Qi hehehehhe

Umi QI sekeluarga akan beraya di Gombak pagi raya kemudian akan berlepas ke Kuantan Pahang waktu tengahari....doakan kami selamat pergi dan pulang ye...kemungkinan akan beraya di kampung walid Qi 3-4 hari....lama sikit nak pi mandi kolam dan pantai balok yeyyyyyyyyy....besh2!

Persiapan raya?
Almost done!
Tema raya tahun 2013 ialah....
MERAH MENYALA....
kikikikiki dari jauh leh nampak pak lebai Qi pakai baju melayu merah...
Ini dia pak lebai Qi ye baju melayu raya....hehehe...siap sampin kaler pelangi tuh...
Baju raya Umi dan Walid?
Surpriseeeeeeeeeeeeeeeee.....tggu pagi raya baru upload kt FB hehehhe :p

Sampul uit raya Umi dan walid Qi....sudah siap2 isi...utk anak2 buah di kampung dan anak2 kalian yg bertandang di rumah nanti.... :)

Bersederhana dalam semua perkara adalah cemerlang di sisi Allah SWT....
Terima kasih ya Allah kurniakan kembali kesihatan Qi...lindungilah kami ya Allah...permudahkanlah kami semua utk menyambut Hari Raya di kampung halaman masing-masing....

<<<Minal walfaiizin....Umi Qi menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf sekiranya selama berblogging ini andai kata ada terguris perasaan, terkhilaf bahasa dan kata2....mohon ampun maaf zahir dan batin...Salam Aidilfitri :) >>>

13 comments:

  1. selamat hari raya ummi QI ...lega rasanya QI dah sihat kan...sampul wet raya tu cantek la..gambar parlimen...ain wet raya dah ade..sampul wet raya yg xde ni..cmne?hehehe....ain pun 1st raya..raya kt gombak dulu...pas tu raya kat desa pandan..raya kl je taun nie...huhuh

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya... Ok, aunty xakan bwak laju2...hehehhe

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Umi & Family..

    Jgn lupa duit raya utk Zaza tau.. :)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya umie Qi & Qi sekeluarga..jemput dtg umah SB yehh

    ReplyDelete
  6. Selamat hari rayaju. Nak jugak duit raya tu.

    Selamat pulang ke kampung.

    ReplyDelete
  7. Yay.. alhamdulilah Qi dah sihat.. boleh la raya sakan.. kutip duit raya bebanyak :))

    Selamat hari raya Qi sekeluarga (umie+walid) :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..boleh beraye dgn tenang..sbb qi dah sembuh kan? Selamat hari raye juge utkumi qi sekeluarga..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..qi dah sihat...selamat hari raya ju.. :-)

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya,kak..
    Mesti hensemmm QI pakai baju melayu kaler merahhh,,,,

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah dpt beraya di rumah..anak juga sehat.

    Ramadhan dah nak labuhkan tirai..
    knor nak minta maaf jika knor ada buat salah
    sama ada knor sengaja atau tak sengaja
    tapi knor tetap hamba Allah yang jahil
    asif jiddan semua..

    selamat hari raya buat Qi sekeluarga

    ReplyDelete
  12. Selamat menyambut lebaran mohon maaf zahir dan batin . Semoga kita selamat sampai ke destinasi tanpa musibah ...

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya umi n family
    qi nak duit rayakan?ajak umi datang 17hb ni yek..hihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com