Official Banner 1st Birthday Qi: Done! | Julia Johari
Booking.com

Official Banner 1st Birthday Qi: Done!

Yeyyyyyyyyyy!
Masa yang di tunggu-tunggu telah tiba... :D
Inilah diaaaaa.....

"Official 1st Birthday Banner Qaiser Ilman"
Amacam ada ok x? Ke jiwang sgt lg hahahha bedal je lah janji hadooo
 Banner nih Walid Qi yg tempah dari kawan lama dia...Umi Qi just email beberapa jenis gambar jek...so byk2 deco umi QI tertarik yg ini...so sweet jek tgk ada polkadot merah itam tuh...mmg warna kegemaran walid Qi dan umi Qi tau...haaaaa... :p

Pastu ada tema Disney...weeee banner jek ye bertema Disney...hat lain xdak ler deco disney yang hamat pun...dah buat kt MCD je kan...of courselah biasa2 jek...

Berpuas hati...hari ini incharge yg buat banner kata dah siap leh ambil todayyyyyyyyy!
Today beb today...so Umi Qi dh mesej baru je tadi kt Walid Qi suh amik nanti hari ini time lunch hour....x sabor eh nk tgk banner sebenar kikikikiki....

Ada sebab Umi Qi dan Walid Qi bercadang buat banner pengantin tecik nih...
Sebabnya:
-Hendak hargai beliau nk menginjak 1 tahun, 
-Hendak hargai tetamu2 yg hadir, 
-Hendak tatap puas2 anak yg dikandung 9 bulan diraikan beramai2 dgn mereka2 yg tersayang,
-Hendak simpan buat kenangan,
Yang penting sekali..........
-Hendak ambil Picture banyak2 dengan gojes guna banner ini...hahahhahahha itu motipnya...so kalo gojes yg dijemput VVIP sahaja ke majlis Qi kena pastikan inilah banner Qi yg sebenar...jgn tersalah besday party org lain dah lah yek...kikikiki (gurau kasor)

2 banner ini adalah banner yang Umi Qi reka sendiri untuk invitation khas didalam private FB sahaja...so mmg ia tidak akan diprintkan...
Ok x?

Simple je majlis Qi nih...jgn harapkan kesempurnaan dari Umi Qi ye masa the day...if x sempat sembang2 lama ngan u olls masa the day fhm2 lah ye, jgn terasa ke hape ke, buat lah mcm rumah sendiri...bila jd tuan rumah mmg ke hulu ke hilirlah nak pastikan semua yg dirancang ikut plan wpun ia hanya sesimple yg mungkin.... :) simple itu motto hidup umi Qi dan walid Qi, tidak perlu serabutkan kepala2 sendiri..yeahhhhhhh 

<<< Tak sabar weh balik nih nak tgk banner Qi sebenar....weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cepatlah masa...cepatlah nak balik nih kikikikiki>>>

21 comments:

  1. untie x sabar nak datang gigit umi qi..lalala

    ReplyDelete
  2. tak sabar...tak sabar nak jumpa lagi ngan umi qi ngan Qi yg comel tue

    ReplyDelete
  3. Sori Qi...Airis tak dapat datang sebab Maklong kita sepupu mami kita kawen sabtu tu...kita ucapakan "Happy besday In Advanced" Utk Qi...

    ReplyDelete
  4. ai termasuk dalam jemputan kan..kan.. x sabar nak jumpa tauu..even ai ni pemalu yang hamat...

    ReplyDelete
  5. Semoga abg qi seronok. Maaf sgt2 aisy x bo pergi... mommy bukan tak teringin tapi keadaan tak mngizikan... abq qi ooo abg qi... :((

    ReplyDelete
  6. wahhhh...cantik banner birthday Qi...merah giteww..meriah sungguh..memang cantik tau Umi Qi =)

    ReplyDelete
  7. moga berjalan dengan baik hendakNYA.. ;)

    ReplyDelete
  8. wahhh... tak sabar nak gi bday Qi sabtu ni..

    ReplyDelete
  9. insyaAllah sampai kalau xde aral melintang...hehe

    ReplyDelete
  10. wahhhh tak sabarnyeee...tapi tak pasti dapat pergi ke tak..wuwuwuwuwu..

    ReplyDelete
  11. vahhhh~ meriah uoollssss.i pasti nak datang neh!

    ReplyDelete
  12. actually tak sabar nk jumpa Q ngan ummi dia..yeahh..hope ada rezki

    ReplyDelete
  13. vavava kerlasssss anak2 sekarang, umur setahun punya sambutan besday mcm majlis brkhatan okeh.. hahahhaa

    Umi, actually I mmg nak dtg sgt sabtu ni.. the prob isssssssss i am so shy shy shy lah babe.. mst ramai kawan2 blogger Umi QI kann. I ni dah lah blogger baru yang tak bertauliah.. nanti tak ada gang plak.. huwaaaaaaaa :'(

    ReplyDelete
  14. Wowwwwwwwwwww. Qi is such a lucky boy ;) Happy becoming Birthday to u dear. Hope all goes well with the party ;)

    ReplyDelete
  15. Mesti meriah ni.maaf qi..aunty xdpt dtg.. Sedih tau tgk mama duk baaraan jer..ni nak wat bday qi plak..mesti rmai bkumpul :p

    ReplyDelete
  16. cantik banner tuh , rajinnya umi Qi buat ...

    ReplyDelete
  17. dpt rasa mcm ramaiiiii jer yg dtg nnt ni..msti qi pn eppy nnt..umi dan walidnyer dh buat yg terbaik utk qi hehehe

    ReplyDelete
  18. Eh..tarikh tahun nih nmpk cantik kt banner tu.. 31813.. :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com