Happy 1st Birthday Qaiser ilman! | Julia Johari
Booking.com

Happy 1st Birthday Qaiser ilman!

Allah selamatkan kamu.....
Allah selamatkan kamu.....
Allah selamatkan Qaiser ilman.....
Allah selamatkan kamu..... :D

Sempena untuk hari esok merdeka plus sambutan hari jadi Qi...Umi Qi nk buat entry khas hari ini utk Qi tersayang...
Mari imbas kembali kenangan tahun lepas disini click: 
Kronologi bersalin Umi Qaiser ilman

Syukur ke hadrat Allah Taala...
Merdeka, merdeka, merdeka....

Qaiser Ilman (Qi)
31 Ogos 2012, 13 Syawal 1433 hijrah

Tercipta sejarah hari ini...diraikan ulang tahun pertamanya oleh semua keluarga, sahabat handai, rakan taulan dan serta gojes blogger di MCD Kepong.

Kronologi 1 hari - 12 bulan
Lahirlah seorang anak merdeka tahun 2012 di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur tepat jam 4.43 ptg betul2 masuk azan waktu Asar....bergema Azan Asar masuk ke ruang laboor room...Ya Allah, subhanaAllah... :)

1 hari - Alhamdulilah normal dan sihat, syukur ya Allah

1 bulan - Amik mood nak belajar sesuatu, masih dlm progress melihat, mendengar, merasa hairan...itu dan ini...hihihi

2 bulan - belajar seni pertahanan diri...boxing sapa2 yg cuba menggomolnya hari2...hihi

3 bulan - belajar senyum dan ketawa... :p

4 bulan - belajar apa itu muka serius time kena bawak pi suntik imunisasi...serius!

5 bulan - belajar apa itu meniarap buat pertama kalinya dlm hidupnya.

6 bulan - belajar merangkak...cubaan demi cubaan...jatuh bangun merangkak...tanpa putus asa.

7 bulan - ambil gambar di studio photoshoot...berangan nak jadi model baby...hahahha

8 bulan - sudah ambil lesen L...ada berani? kikiki

9 bulan - umur Qi 9 bulan maknya verangan nk buat besday party....kemainnn! :p

10 bulan - umur 10 bulan sudah ada aset2 kecil.. kuda ku lariii gagah berlariiiiiii....hahhahaha

11 bulan - kena bawak beg susu pampers sendiri...belajar berdikari..

12 bulan - sudah pandai berjalan, jerittttt, terlebey esaited dari uminya, berani tegur orang yg baru dikenalinya...berhati2 ye gojes...awas budak ini sudah capai akalnya yang kemungkinan anda terleka bahawa beliau sudah masuk ke angka umurnya
1 tahun :)

Umi, Walid dan semua blogger gojes mengucapkan........

Jumpa kalian semua esok ya! Hati2 bawa kereta tuh :)

<<<Semoga majlis Hari Ulang Tahun Pertamanya esok berjalan dengan lancar dengan izin Allah SWT, amin-amin yarabbalalamin>>> :)

15 comments:

  1. tak sabar nak jumpa esok..ehhh,semoga sempat kitorang sampai sebelum majlis tamat....nak jumpakan Nia dengan Qi..ehhhhh

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir wahai anakanda Qi..besar nanti jadilah anak yg menyenangkan hati si ibu dan si ayah ye..

    bertapa sayangnya mereka berdua..istimewa bt anakandanya Qi.

    ReplyDelete
  3. Umi Qi super duper busy ari ni nak celebrate penantin tecit yg dah masuk 1 taun... yeayyy

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir sayang auntie..terus membesar dengan sihat ye syg...

    ReplyDelete
  5. Happy birthday in advance Q..be a good boy..obey ur parents..k

    ReplyDelete
  6. Happy birthday QI...semoga jadi anak yang soleh..anak yang taat pada ibu bapa...be a good boy k dear...see u tomorrow..:D

    ReplyDelete
  7. mak pengantin esok make up cantik2 tau hehehe..bestnyer dapat celebrate ramai2 esok..

    qi syg eppy bornday in advance..esok mesti mcm retis qi hehehe..moga jadi anak yg berjaya dunia akhirat ye..aminnn

    ReplyDelete
  8. Ju.xtau knp rara rasa sedih baca entry ni.besar dh qi.comels.suka rara tgk.moga jd anak yg soleh ye.

    ReplyDelete
  9. Alalala sumer gmbr comei tapi yg paling acik dyh geram muka qi 6 bulan tu.. happy birthday qi.. jadi anak yg soleh ye.. aamiin..

    ReplyDelete
  10. Hepi besday si kacak Qi....:) baby merdeka....yeaahh

    ReplyDelete
  11. Hepi besdei Baby Qi... Moga terus sihat dan kuat serta dilindungi ALLAH selalu... Amin..

    ReplyDelete
  12. hehehe..suka tengok gambor2 baby Qi..omey ngak!!!! =)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com