Friday, June 28, 2013

Part 3: JUVITA Seafood Restaurant, Banting, Selangor

Friday, June 28, 2013 14 Comments
Seafood Awesomeeeee! :)
Perghhhhhhhh! Sungguh sinonim bagi pengemar-pengemar Seafood seluruh Malaysia...siapa lagi...Umi Qi ar...dah nama pun blog Umi Qi kekekke...
Ok semalam story pasal mandi manda kt sini click Gold Coast Morib kan!
Haaa sekarang Umi Qi nk bawak gojes semua menikmati salah sebuah restoren yg sgt famous amos dikalangan blogger2 tau...

Jangan terkejut, Walid Qi yg google sendiri dlm hp baca satu persatu blog2 yg story pasal seafood sedap kt area banting...area gan GCM gak lah...cayalah walid Qi....hamboiii dah mula usya blog2 org lain nampak...adakah kebarangkalian Walid Qi akan jadi blogger satu hari nanti? Kita tunggu tgk hahahha

"JUVITA Seafood Restaurant"
Menurut bacaan walid dlm blog korang, pernah masuk rancangan JJCM u olls....walawehhhhhhh kalo dh masuk JJCM makna yer famos lah kan....sedap lah kan....

Mari kita terjahhhhhhhh gojes!
Haaa tu dia signboard Juvita Restaurant...xpakai langsung GPS...nan hado...pakai kecelikan walid Qi semata2 cari restaurant nih berpandukan alamat dlm blog korang kasi...TQ bloggers out there. :)

Tadaaaaaaaa dah sampai, tuh kereta V6 walid Qi tau....kekkekekkeke mukan main kereta walid Qi pun nak posing cm kitaorg....ko hadoo? Muahahha

Pertama kali jejak kt restaurant nih, mata x leh tutup...sebabnya tempat nih tersangatlah luas...bersih, mcm pi kenduri kahwin pun hado...semua dilapik kain cm ala2 catering tuh gojes oiiiii...haaaa nk verangan pi kenduri org kahwin pun bleh...
Ini dia alamat! 
Bijak2 buh depan buku menu.... :) Cepat copy alamat dan no...pi booking ya :)

Ini dia besday boy 19 Jun....Umi Qi mmg berhajat bosar nk belanja walid Qi mamam seafood terbaikkk kt Banting...alang2 bercuti biar sampai seafood masuk dlm perut hahhaha...ayattt kooo hehe

Haaaa dari jauh Umi Qi snap tau...zooom se zoomnya...ramai org situ...ingat nk lah pi tempek badan kt situ amik gambar close up...tetiba plak memalu kucing hahahhaha tengok semua meja bulat buh kain merah...perghhh lomantik aiii

Mana Qi? hehhe
Sejak bertolak dari GCM, masuk kereta, bujang nih ketiduran ok sbb kena aircond kereta....pastu sampai kt restaurant nih dari GCM dlm setengah jam jek...punyalah tidur sampai kami dh habis order, habis makan, habis nk balik angkat kaki pun still x bangun2....
Omaknya dan paknya makan dgn tenang gituuuuuuuuu aminn, Tq Qi kasi can kt umi dan walid ...mcm dating hahhaha

Tu diaaaaaaa....mokcik mana ler tuh pakai tudung hijau mijau dari jauh...nampak x?
Ini walid Qi punya koje...pi stalker umi Qi...hahhaha
Jom chekadout apa Umi Qi dok sakan pilih seafood....jommmmmmmm!

Sotong hado....udang hado...ketam hado........semua hado fresh...
Umi Qi cop sotong buat celop tepung
Haaaaaaa walid Qi pesan jgn amik byk2 nanti x habis...hahha tp umi Qi meroyan tgk seafood...tp tank kecik wpun badan bosar acaner tuh ehheh

Korang tau hape nih?
Inilah dia salah satu seafood yg terkenal...
Nama yer Pepahat...gadis yg jaga kaunter timbang kata masak cili kering sodap...ermmm tp walid Qi xmo...apa nk buekkk...kita ikut tekak besday boy lah iyer heheh

Udang yg sgt freshhhhhhhh perghhhhhhhhh! Berair air mata Umi Qi tgk bersinar2....

Haaaaa dok sakan curik gambar Umi dari jauh...so umi amik pic walid Qi plak...ohhhhh dok bergayuttt yer...muahahahha kitaorg booked meja dpn TV....senang nk layan drama Teduhan Kasih....walawehhhhh! Xleh tinggal itu cerita.

Ok...Umi Qi order air gelas besar ye gojes....tamakkkkkkkkkk! hahhaha
Walid Qi - Tembikai Fresh
Umi Qi - Mango Fresh
Qi - Susu cap formula (hahahhahahha, jgn marah haa Qi ;p )
Besttttttt kasi 5 bintang gelas besar...puas hati minum! :)

Ini diaaaaa Umi Qi...kasi peace cikit sambil minum air gelas mango fresh bosar....sah x habis nih hahhahaha tamak sgt kan hehehhe

Walid Qi gan air water melon gelas bosar....puas hati x walid umi Qi belanja?

Ini diaaaaaaaa sampai dah menu...x sampai setengah jam tunggu hidangan datang bertubi2....perghhhh takut plak cara dia hidang laju bebenor...nak makan dua org ja...tp service dia byk bagussssssss!

Apa yang Umi Qi order?
Meh sini nk tunjuk gambar menu besday boy satu persatu.... :)

Menu Utama:
Ikan Pari Bakar ngan sos istimewa...
Umi Qi kasi 5 bintang sebab apa?
- Fresh
-Sos sedap
-Buh dlm daun pisang bau dia ya Allahhhhhhhhh
Pi ar cuba gojes....sure kecur mulut korang tgk umi Qi gatai interframe gambor ikan pari bakar nih hehehe

Sayur Kangkung Goreng
(Bestttt ratah begitu saje)

Lala Seafood masak cili kering
(Hohhhh sgt sedapppppppppppp)

Telur Bistik
(Walid Qi suka lauk cm nih, Umi Qi kureng sikit hahah)

Sotong celop tepung
(Haaaaaaa nkkkkk...apa dah umi Qi tayang cm tuh, umi Qi plak terliur haishhhhhhhh ;p )

Kerang Rebus
(Mmg fav kami berdua...dulu belum kahwin dating suka sgt mkn kerang rebus...dh kahwin ada anak pun still fav tau....alahaiii tingat time dating dedulu ;p )

Ini dia isi kerang rebus....sgt besar ok kerang2 kt situ....sedappppp sgt fresh bila cicah gan sos dia huwaaaaaaaaaa

Kerang Bakar
(Kami order 2 jenis kerang, sebab kaki kerang kan memasing tamakkkkkkkk hehehhe....sgt sedapppppppp....betul2 bakar smapi garing tau hehhehe)
 

Otak-otak
(Kasi 5 bintang gak ini otak2....sedap sgt isi dia kenyal, empuk, rasa isinya fresh dan yg ptg ia tebal...mkn satu pun rasa dh kenyang hehhehe...dia buh dlm box 10 piece...abg tuh kira berapa keping kita mkn sahaja....RM0.70 sekeping...sgt berbaloi....kami borong satu bekas...10 keping, lebih tuh kami bawak balik hotel GCM sambung mkn balik hahhahaha)

Tu dia isinya otak2....aummmmmmmmmmmmmm
Ada nombor contact kt atas tuh....call lah kalo nk tempah...super sedappp....

Ini dia muka Umi Qi yg jadi ular sawa kekenyangan....hahhahaha kan best kalo makan sekali xyah mkn sebulan sebijik cm ular sawa...leh kurus hahhaha tp tidakkkk ku sangka badan makin naikkkkkkkkk...lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pecuttttt gojes heheh

Mesti korang nk tau harge kan?
Umi Qi dah keluarkan dh RM100 tau siap2....ingatkan lebih dari 100
Sekali bil datang daaaaaaa...RM50++ jek...perghhhhhhhh murahhh beb!
Itu pun nasi tambah x berusik langsung....hahahhah walid Qi nih cpt sgt full tank...umi Qi baru nk order ikan siakap stim...hahhahha kempunan lak umi Qi hahhaha

Yeyyyyyyyyy! Kenyang sudah sambil sambut besday walid malam 19 Jun....weeeeeee walid Qi x habis2 ucap terima kasih kt umi Qi....suka ler tuh ye walid?

Walid bergambar dpn hotel Gold Coast Morib...time tuh dah pukul 10.30 mlm....haaaaa gojes tgk dari start sampai kt restaurant, sampai dh habis mkn, sampai dh dpn hotel si baby Qi still TIDUR!

Jang oh Janggg Qi oiiiiiii....x sempat lah kamu merasa seafood tadi...selamat dh umi dan walid makan....erkkkkkkkk! Alhamdulilahhh rezeki Allah :)


<<<Umi Qi happy sgt....terima kasih Allah, panjangkanlah jodoh kami berdua hingga ke syurga Jannah.... Umi Qi pilih walid bukan ats dasar ruper mu hensem atau tidak, gemuk atau kurus, tp Umi Qi dapat hidayah dari Allah di Makkah selepas menunaikan umrah bahawasanya selepas menunaikan solat isthiharah, hati umi Qi kuat mengatakan Walid Qi adalah jodoh umi, lagi satu umi qi pilih walid Qi ats sebab kesetiaan dia dan x berkira ttg waktu serta wang ringgit haaaa itu umi Qi sukeeeeeee hehhe....syukurrrrr ya Allah ats petunjuk mu....

Hari Isnin Umi Qi nk update Part 4: Qi mandi Jakuzi di GCM....walaweiiiiiiiiiiiiii ada video tau Qi cekci....tunggguuuuu gojessssssssss mmmuahhhhhhhhhhhh>>>

Thursday, June 27, 2013

Part 2: Pool time at Gold Coast Morib (GCM)

Thursday, June 27, 2013 13 Comments
 Wehuuuuuuuuuuu!!! Yabedabeduuuu....
Sapa x suka mandi manda kan? Apatah lagi berendemmm....perghhhhh segar makkk!
Hahahha...sebelum nk tunjuk model2 GCM berendammm dalam dasar kolam....mari saksikan sekitar kawasan GCM....indoor and outdoor basic....yg more than basic sila pi sendiri ya...umi Qi x larat dh nk kendong si Qi yg aktif bebenor hahahha

Gojes dah baca ke Part 1 Gold Coast Morib semalam? Kalo belum click sini cepattt 
Part 1: Gold Coast Morib check in :)

Ini adalah satu sudut yg berdekatan dgn lif utama selepas melalui ballroom GCM....sgt mengamit perhatian utk umi Qi terjah lebih dekat....dekattt sampaiii terfikir hebat GCM nih ramai visitor hebat2 dtg sini... :)

Pic bawah tuh umi Qi gan Qi tempek kt sebelah pokok2...lawa ehhh sudut kehijauan nih sambil menikmati udara segar bayu2 laut dari pantai morib...weeeee


 Mokcik mana la haiiiiiiii dok kerja kt GCM nih....hahahhaha boleh plak pi dok sebelah pokcik patung merah tuh sambil tiru aksi pokcik merah hahahhahaha....sbb kelakar nengok muka pokcik merah nih lah umi Qi tiru sebijik pokcik...sama x? 

Kekkeke walid dok posing depan entrance water theme park....skrg byk eh hotel buat konsep hotel plus water theme park...ideaaaaaaa yg sgt hebatttt!

 Pelampung pinky!
Itu umi dah cop siap ckp kt walid...nanti nk mandi nk kaler pink muahahhaha...padahal besday walid...tp umi Qi plak lelebih....tampar nak????
RM20 jek sewa pelampung bosar nih...RM10 dikembalikan semula setelah serah kembali pelampung ke tempat asal...weeeeeeee murah jek...ada gak baju morib...x beli sbbb x ikut citarasa hahhaha....gedix!


Haaa nih Cafe GCM.....
ziarah je pun bukan makan pun...lagi pun pakej pun amik dlm Groupon 2 hari 1 malam include 2 breakfast only
So amik aura sini....tenang dan mendamaikan bila dtg bercuti bukan peek season....weeee i likee!

Umi Qi dan Walid Qi mmg x sabor dah nk terjun kolam....gerammmmmmmms! Hahaha, naik hotel semula, pastu si Qi gedik2 nak turun dari Umi Qi...xmo kendong...nak merangkakkk puas2....tau Qi merangkak kt ne?

Ke cermin panjang lagi gedabak bosar tuh....ingat x semalam umi Qi bergambar sakan dpn cermin nih?

Haaa sekarang Qi plak haiiiiii posing mcm2 dpn cermin nih....amboiiiiii penurun genetik umi Qi ka nih suka cermin muahahahhaa...pantang tgk cermin sengih manjang Qi nih...pastu leh plak dia pi cium cermin...kakkakakakkaka kot2 Qi ingat itu kawan dia kot...berpuluh kali umi Qi ckp hadikkkkk ini hadikkkk tau....Qaiser ilman...tp last sekali ciummmmmmm bertubi2...sayang diri sendiri kot hahahha apa2 lah anak oiiiii janji kamu happyyyy celebrate besday walid :)

Paling best ttg service adalah ada disediakan...
'Baby Cot'
Wehuuuuuuuu, umi Qi x yah bawak naik katil travel Qi so just mention nk baby cot terus diorg hantar kt bilik....sgt2 selesa hokeh baby cot Qi nih...siap ada tilam sekali tau...umi Qi dh siap2 bawak bantal plok Qi tau...bucukkkkk bauuu hehhehe...suka Qi duk dlm tuh....kukuh tau baby cot hotel nih wpun dh byk kali org guna....

Apa yg penting ia adalah FREE! 
No include any charge....yeyyyy umi Qi suka percuma2 nih wakakakkaka

Lepas full tank perut Qi gan susu...apa lagi pakaikan Qi baju lain....nk pi terjun kolam baby yeyyyyyyy....hahha nengok ar Qi teruja bangat....suka naaa nk plok pelampung itik yellow tuh, beli pemapung tuh kt Tesco Selayang jek...murahhhh jek RM14 ++ rasanya khas utk baby...weeeee kalo korang nk beli kt GCm ada jek...tp mahal la...hehhehe

Tag dh pakai siap2....tgn walid dan umi hahaha...tgn Qi? Qi free lah...so no need tag yeyyyy haaaa nengok pelampung pink dah sewa...apa lg sebelum mandi amik picture dulu yehaaaaaaa

Inilah suasana sekitar water theme park GCM....time nih jam 4 petang...x ramai org pun hokeh hari rabu 19 Jun...yehaaaaa....best sgt, tenang jek hehehe air kolam dia tersangat bersih....bravooooooo!

Qi tuh dah x sabor nk terjun kolam naik pelampung duck yellow dia...tp umi Qi yg kaki bergambar mmg pantang jumpa kamera...kena snap dulu byk2 ye Qi baru kita mandiiiiiii yehaaa

Sebelum nak mandi...sila baca Water Park Dress Code ye....hehehe tp umi Qi nih jenis belasahhhh jek...yg ptg pakai tracksuit heheheh cekci plak Qi tgk peha ayam tuh hahahhaha

Umi dan walid Qi bergambar kt tangga yang menuju main benda gelongsor air tuh...haaaaaaa walid dah naik main tau gelongsor tuh....dia ckp bestttt plak...sama2 turun ngan pak arab hahahhaha...time nih ramai tau pak2 dan mak2 arab dtg GCM....weeeee semua suka tgk baby Qi main pelampung duck...hehhehe

Umi Qi x bagi Qi basahkan kepala....hanya belah pinggang ke bawah je Qi mandi pool...selama ini umi Qi jadikan amalan...sebab utamanya Qi masih newborn...sistem pertahanan badan masih belum cukup kuat....if terminum air klorin yg tinggi acaner? Sbb tuh umi Qi kasi dia pakai paci...xnak Qi terminum air kolam....
So umi Qi bg Qi main sekejap jek pun, pastu cepat2 basahkan Qi dgn air paip biasa....insyaAllah amalan nih umi teruskan sehingga Qi dh betul2 boleh mandi air kolam sepenuhnya...

Happy Qi...dpt main gan duck yellow dia quack...quack! heheh
Seronok hokeh...sampai sekarang umi Qi dok terbayang2 theme park kt GCM....hehehhe

<<<Perghhhh best gilakkk...hahaha mandi puas2...esok pagi pun sambung mandi kolam pun bleh lagi...janji tag tuh simpan...tunjuk kt park guard GCM.....
Esokk nk update ..
Part 3: JUVITA Seafood di Kancong Darat, Banting.....super sedap sambut besday walid mkn seafood kt situ tau...pastu murah plak...haaaa...hehhehe tungggguuuuuuuu esokkk atau petang nih umi Qi update...lalallalalala>>>

Wednesday, June 26, 2013

Gold Coast Morib : Happy Birthday Walid Qi 19 Jun!!!!

Wednesday, June 26, 2013 22 Comments
Assalamualaikum wbt to all bloggers and gojes mommy out there :)
Hamboiiii Umi Qi gan hero2 holiday lagikkk ke bila tgk tajuk tuh gojes? 
Haaaaaaa sapa2 dh lama follow blog Umi Qi pasti dah tau habit Umi Qi yang really addicted to TRAVEL....
Nasib baik si walid Qi pun sekapal, sekepala dan terlebih lebih plak dia suka travel dari umi Qi tau....sekarang dah ada hero kecik Qi dia pun dah tergedik2 kaki nak jalan2 tiap2 ari...apa? tiap2 ari? hohhhh sentap! hahahha

Kali ini tahun 2013, Kami berdua Umi dan Qi merancang baik punya plan holiday sambil celebrate Birthday Walid Qi + Happy Fathers Day!
Haaaaaaa bulan Jun jgn x tau ye gojes, bulan hari bapa pulak perlu dirayakan....so kebetulan besday walid jatuh 19 Jun so mmg ia amat mengujakan umi dan Qi :)
Nih surprise pertama umi Qi dah buat...cer click baca Kad besday Walid Qi

Sebenarnya....haaa sebenarnya...
Umi Qi dah tempah melalui Groupon masa bulan Jan 2013 lagi tau...mmg dh plan gan Qi nk bwk walid dan Qi ke sana....

Kemain sanggup tunggu 6 bulan baru pi....
(kemaruk tau hari2 tengok voucher gold coast morib dah beli kt tgn, tp empunya badan hado lagi kt opis hahahhaha, menahan kesabaran, kalo x Jan 2013 dah lama piii)

Haaa sapa nak pi angkat tgn?
Umi kasi 5 bintang ar kt Hotel Gold Coast Morib (GCM)
Sebabnya ia sgt bersih, service bagus dan plg best air water park dia sgt bersih wehuuuuuuu...

Jom saksikan pelayaran kami di GCM!!!!! :)

Haaa iklan nih pic iklan GCM...membuak2 pertama kali tgk sbb tuh terus beli online....ramai dah geng opis beli tau, dah pi lama dah pun....dengar diorg citer mcm2...umi Qi jelesssss tau hahahha

So sekaranggggggggg kami dah siap2 dlm kereta nk berlepas Tema sedondon kali ini ialah Hijau Hitam ...i suka kaler nih....ngancam jiwa...
Selayang ke Morib amik masa sejam lebih ja pun...tp packing barang mcm nk pi setahun muahahhahahah.... :p

Jam Umi QI menunjukkan 10.15am sampai dah kt plaza tol jln duta....weee tau x ari apa kami pi GCM? Ari Rabu dan Khamis....time org dok sibuk kerja lah Umi Qi suka sgt apply cutii2 Malaysia...hahahha tp umi Qi dh aply 2 bulan lepas tau...manyak awai...kang bos x approve plak menangis dpn bos kang hahahha

Nampak x Qi minum botol susu baru bersama dgn....
V-Coool Bottle Warmer Pouch(Big) *Wide Neck Bottles*
  - Color: Sky Blue
Nanti ada masa umi Qi review yer pouch tuh....umi Qi sgt2 suka dan menyenangkan kaki travel cm umi Qi sbb ia mmg leh jaga susu tahan panas selama 2-3 jam berbaloi hahahha

Haaaaaaa dari jauh dah bau angin pantai morib....lama dah x pi morib kot...dulu ingat masa kecik2 jek...skrg dah beranak pinak baru nk pi umi Qi oiii....padahal dlm Selangor je pun kekekke.
Cer tgk wajah walid Qi....x menyabor nampakkkkkkk nk terjah, besday daddy lah katakan...hehehe

Check in!
Umi Qi dah buat reservation melalui email sejak 2 bulan yang lepas wpun bulan 1 dah booking voucher hahaha...sajer nk buat 2 bulan sebelum nk pi sbb takut terlupa...
So sampai je kt entrance, Umi dan Qi terus menuju ke ruang legar check in....walid Qi pi cari car park dkt gan entrance...byk gak keta keluar mcm dh check out jer nengok...hehehhe...

So bila dh buat reservation, menyenangkan umi Qi :)
Sebab pertama...
- Tidak perlu beratur panjang
- Jimat masa
- Staf counter dah print siap2 customer mcm Umi Qi nk check in today (umi suka sbb diorg sgt alert all check in today dh print siap2 buh setempat senang nk sign :)
- 5 min dah siap chek in..semudah ABC

So better u olls buat lah reservation awal2...senang kemudian ari...weeeeeee ini dia nama room kami 2344....tarikh 19/6 sekali gan voucher makan sarapan tuk 2 org....Qi mkn bubur jelah...hahahha

Hamboiiiiiiiii Dil to pagal hei ka umi Qi oiiiiiiiiii siap jenjeling plak kt situ hahahhaha
Ini model x berhemah...amik gambor xd gambor hero2...kekkekeke

Nk tunjuk gambar ats tuh ruang menunggu kt ballroom, pastu kami dok hotel level 3....nombor bilik tuh 2344 betul2 ja sebelah lif....hahhaha sgt best sbb dekat nk keluar...tgk car park...x byk kereta...tp walid Qi x parking sini panas sgt...walid dah parking kt dalam reduppp byk pokok...selamat sikit ada pengawal hehehe

I like room 2344....meroyan tgk bilik tau...sambil lompat2 katak hahahhaha (tingin nk deco bilik kt rumah mcm nih)
Pastu lagi Umi Qi meroyan sbb dpt bilik berdepan gan water park!!!!!!!!!!
Ada bilik yg berdepan gan parking tau....kalo dpt ngadap parking umi Qi sahhhh menangis jerk dlm hati...x sangka pihak hotel dah reserved bilik kami betul2 dpn pool....apa lagi lompat gajah lah pulokkkkk hahhaha
Walid Qi? Sure senyum melerettttttttt sukaaaaaaa hadiah umi dan Qi kasi hahahha

Jom bergamborrrrr!

Kami gila tgk katil ada palang 4 nih...hehhe lawooooo simple jek katilnya tp lawooooo....kalo ada kain layah kan best...hehehhe Qi apa lg berjimba gan walid ler amik gambar sana sini sebelum kami sepahkan bilik nih hahhaha

Qi happy sgt....happy terlebih dari umi dan walid...
Sebab dia leh rasa...ini adalah holiday...
Qi dh pandai manjat, pandai menyakat umi dan pandai nk lepaskan tgn, nk belajar balance kan bdn...huhhh kemain ank umi!

Aksi anak beranak....walid dan Qi x dpt dipisahkan sampai bila2 pun....inilah dia lawyer Qi....jgn harap ar umi Qi nk buli si Qi dpn2 walid....maunya lawyer bebel sejuta kali hahhahaha penat dgr wehhhhhhhh hahahha

Jakuziiiiiiiiiiiiiiiii
Arghhhh meroyan tahap gaban ar umi Qi hahahha...x pernah berjakuzi seumur hidup...apatah lg nak beli jakuzi kt umah hahahha
So amik pic bebanyak sebelum bogelkan Qi nk mandi dlm nih hahahha

See besarkan kolam jakuzi dia...mmg muat dok dua org cm kami nih yg bosar ehhh hahaha...hampa yg kecik2 pasti 4 org boleh muat lg hehhehe...so sebelum berjakuzi bagai baik baca arahan ini betul2...kang x keluar bubble2 tuh sah x jadikkkk...hahhaha buat sampai keluar bubble....kekkekekke tp awas...senantiasa pegang ank wpun mandi dlm jakuzi...mudah tergelincir....

Cermin dan Umi Qi
Kami mmg geng sehati sejiwa....tgk ar umi Qi demokkkkkk....nyampahhhhhhhhh puiiii !
Ada ati nk amik pic cenggini hahahhahaha

Almost semua perabot dlm GCM room umi Qi kasi 5 bintang....semua hadoooo....simple tp nice...x besar sgt x kecik sgt...yg ptg luasssssss utk Qi merangkak ke sana ke sini....suka ler tuh Qi :)

Aksi Qi....manja budak nih gan walid dia....nyampahhhhhhh!

Haaaaa bukti kad gores dan menang hahahaha....tang tag door tuh umi qi suka...selalu gak lah guna tang do not disturb tuh hahahhahhaha 
Kata honeymooonnnnnnnnn muahahahhaha (syhhhhhhhh senyap) hahahhahhaha

<<<Rasa seronok dpt surpisekan Walid Qi sempena hari jadinya...Umi dan Qi doakan agar walid jadi daddy yg dirahmati oleh Allah selalu, dimurahkan rezeki dan segalanya2 yg baik utknya...aminnnnn
Esok pagi umi Qi nak sambung Part 2 GCM tentang mandi manda di water theme park GCM, harusssssss ditonjolkan pagi esok tungguuuuuuu ya gojes, muahhh :*>>>