Mommy Gojes Blogger Meet Up - Celebrate Birthday Yaya! | Julia Johari
Booking.com

Mommy Gojes Blogger Meet Up - Celebrate Birthday Yaya!

Celebrationnnnnnn birthday yaya timeeee!!!! :p
Heheh....tokojot org opis kalo ko jerit cenggitu umi Qi oiii hahhaha

21 April 2013 (Ahad) - around 4.00pm kami smpai di rumah yaya - hujan lebat selebatnya - rezeki turun melimpah ruah di Taman Selasih, Greenwood.... :)

Berpayungkan payung ala2 pengantin lama masuk mengadap sang ibu pencinta click  Mama Yaya Blog :)

Syukur alhamdulilah....al kisah bermula episod mama yaya menjemput kami di pintu masuk utama rumah princess yaya....terkedu...sambutan huluran tangan di sambut mesra.... :) suasana hujan lebat menemani sambutan perayaan birthday yaya yg sgt2 happening.... 

Amboiiiiiiiiiii umi Qi....dah2 leerr ber'ayat' puitis di pagi hari...pantang buat entry pepagi mengarut berromantis bagaikan ko....hahhaha 

Ni diaaaaaaa....hadiah utk sang buah hati YAYA....suka x suka x yaya?
Qaiser ilman yg pilih utk yaya tau....see! Bersungguh2 si Qi nk cari hadiah utk kawan baru seperti Yaya...hehhe

Sah!...(group mommy2 kaki gambor hahha) termaktub dlm sijil hehe :p
Siap gojes2 gan buah hati Qi pakai merahhh....stoking pun merahhhh hamboiiii...

Sampaiii dhhh...mkn sudah...so sesi bergambor...yaya close up...cantik berdress kembang gituuu heheh

Tgk....nih walid tersayang yg ambil gambor....umi Qi dan Qi dok sibuk apa lah tuh ek...dok relaks2 le sambil beramah mesra gan family yaya :)

Qi xmo pandang kamera....mata dok lirik sapa x tau dari tadi...umi ja semangat x hingatttt hehhe

1st time meet....with Mimy blogger
Actually mommy yaya pun jemput ramai mommy2 gojes blogger group yg lain but seems yg lain2 ada agenda masing2...so proceed take a short shoot with mimi 1st....


 She's (mimi) soooo mesra alam...peramah gitu...
Comel dan terserlah wajah keibuan....itu i paling suka...
Fayel + Qaiser (sebaya)....have a good time together...selamat berkawan ye dear! Fayel dah pandai berjalan good job dear... :)
Yaya pandai posing heheh

We areee 
Gojes Blogger Supermom & Baby :)
Yehaaaaaaaa!
Tagline kami tuh!!!

Here we are...
Bergambar dgn tuan rumah mommy yaya tudung kuning...
Mimy, Shazura and Julia


Ibu2 dan anak2...2 kumbang 1 bunga....cukup meriah suasana birthday yaya!

Fayel - wauuu dpt bear dari yaya ye heheh leh main sama2.... :)
Yaya - Dok berkenan gan toys bunyi2 kt tgn si Qi....but Qi pandang ke lain...aduyaiii Qi...kasi ler yaya pinjam sat hehhe
Qi - Suka tgk org....itu fav dia...tgk org baru jumpa...hahhaha ramai mommy ckp dia behave sgt2...haaaa jemput dtg ke rumah umi Qi baru tau umi dok sakan bersenam aerobik gan si Qi...hahahha :D

Door gift from Birthday Girl - Yaya...
Tq dear...comel sgt gifted hehhe Qi suka...
Balik umah umi gan walid mandi2 terus main hat yaya kasi...amboiiiiiiiiiii Qaiser ilman dah x sabar nak sambut birthday 1 year gak ke???
Tungguuu ye 4 month lagi merdeka boyyyyyyy....
Haaaaaaa mommy gojes and lain2...sila booked date 31 Ogos 13 untuk celebrate sama2 gan birthday boy pulak tawwwwwwwwww.....notedd hehhe 
(Nampak naaarrr umi ye yg semangat x hingattt nyampah hahhaha)


<<<Happening, enjoyed and joyfull!!!
Happy Birthday Yaya one year old already....nextttttttttt event mommy blogger gojes pleaseeee lallalallala....my hubby pun suka...why not hubby create some blog to macho2 papa & baby hahhahahha....Tq mama yaya....see u later again...mmuahhhhhhhhhhh>>>

14 comments:

  1. ewah sakan derang bergambo. ai is jeless. tapi takpe, i'll take a time to rest sekarang. sebab kang jln jauh2 terberanak naya pulop.hihihihi :)

    neway, all babies are cute than ever. kak mimy tu mmg jenis bangsa peramah, kalo sembang tak benti hokeh!
    hihihihi....

    kita jer belom berpeluang jumpa...takpe nanti lah ade kesempatan kita jumpe eh ju?

    tata :)

    ReplyDelete
  2. ala bestnye..
    teringin nak jmp mommy2 n baby2 lain gak..hope one day jd knyataan..:)

    ReplyDelete
  3. alaa.. sgt rugi tak jumpe rumah yaya :(

    ReplyDelete
  4. Wah umi Q.I terharu mama yaya siap ada entry khas..
    Tq yer umi Q.I sefamily..sory xdpt nk layan sgt nk borak2 pn ssa, xper nti kita next gathering time tuk fun n chill jer..
    Tankz again sb audi dtg kat majlis yang xsebetapa tue

    ReplyDelete
  5. Salam sister..
    Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan 10% diskaun untuk tudung dan shawl dari HV collection bermula dari 22/4 ~ 30/5/2013. Tawaran ini tertakluk pada terma & syarat. Untuk details, sila baca post di blog ini.

    TQ
    HIJAB VALLEY
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Alahai Ju... kakak dapat tengok gambar pun tahu betapa seronok dan meriahnya bila blogger bertemu blogger...

    ReplyDelete
  7. bestnye ada group umi QI..nak join boleh..hehehe

    ReplyDelete
  8. Sakan ye...
    Hehhheheheh..
    Cantiknya tutu Yaya pakai tu...
    APa yang Qi pilih tu??? Mesti comel macam Qi kan.... =D

    ReplyDelete
  9. bestnyaaa..kat penang masa ni..tak dapat join..huhuhu..

    ReplyDelete
  10. opss uolls ada group?? bestnya.. :)

    ReplyDelete
  11. alahai bestnya..next time nk join jgkkkk *muka xmalu* ahaha..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com