Heinz Farley's Rusks Favor Qi | Julia Johari
Booking.com

Heinz Farley's Rusks Favor Qi

Breakfast time with Heinz Farley's Rusks ~ ♥ 
Yummylicious biscuits, yumm yumm :) 
What's your favourite lunch menu today geng? Sharing is caring babeh hehe ^___^V :* (I'm 7 month 26 days)

Ngapppppppp yumyumyum...

Actually, Mr Qi dah pandai mkn sendiri, duduk sendiri...syukur...perubahan semi perubahan...lambat ke cepat belakang kira lah...
So nak masuk ke angka 8 bulan nih lah ragam dia sekarang...
Umi Qi yg suka melayan karenah dia nk mkn itu ini...sampai pinggan umi nak mkn nasi gan lauk ayam seketui pun dia nk gak...yelah umi bersila dia pun bersila hahhaha teringat masa umi kecik2, mama umi suap mulut kami adik beradik 4 org sorang2 dari tgn ke mulut sorang satu, satu pinggan yg sama, lauk yg sama...
Sebab itu kot smpai sekarang adik beradik akrab sebab kami selalu di beri suapan air tgn ibu sepinggan...

Umi nak praktikkan nanti mcm org dulu2 buat..suap nasi ke mulut si anak guna jari jemari umi...itu kena tggu bila si Qi dah boleh mkn original food yg x perlu dibuat bubur  halus atau kasar...tggu umur 3 thn ke ats kot hehhe


Heinz Farley's Rusks perisa original
Ini kesukaan Qaiser menjelma umur 8 bulan...
Buat mkn pagi dan petang if dia rasa lapor lagi...haa nengok...itu pun kena kawal sbb umi rasa rusk nih manis....see wpun penuh gan nutrien but kena kawal pemakanan si anak...baru dpt capai berat bdn ideal dan sihat...kekkeke...(mcm ler umi Qi jga berat bdn hahahhaha ckp senang kan nampak pisang goreng lalu lahap gak kekekke)

Esok nk beli lagi stok rusk nih, rusk yg sedia ada nih ju beli msa g ekspo Baby at Mid vally ari tuh ...nanti ju update ye pasal expo ari tuh...hahha dah berkurun baru nk citer kekkeke... inilah 4 pic...barang2 yg ju beli almost byk lebih kepada makanan...sbb si Qaiser suka mkn selain dari bubur nasi, bubur with vege yg biasa umi buat...so utk mkn selingan umi kasi Heinz...memudahkan masa umi yg bekerja nih... :)

<<<Bila tengok Qi mkn biskut Heinz umi terliurrrrrrrrrrr hahha>>>

15 comments:

  1. salam jumaat yang indah
    selamat pagi

    ReplyDelete
  2. nyumnyum sedapnya dia makan.. makan banyak yer

    ReplyDelete
  3. sama lah...Nia pun suka heinz farley perisa banana..belikan orange dia sembur2...and u should try heinz biscotti,sedap...mama n papa baby pun boleh enjoy sekali...nnt ade lg bby fair kat mid,borong lagi la makanan...

    ReplyDelete
  4. alah2 comel nye QI makan ea..

    ReplyDelete
  5. auntie nak sikit qaiser..nyum2...sedapnye...:D

    ReplyDelete
  6. aisya pun suka rusk ni.. bersemangat tgk dia makan.. tpi x bagi selalu coz dia agak cepat bosan gak.. kena selang seli ngan yg lain.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. Kalau Qi jadi model iklan makan biskut pun boleh sebab auntie yg tengok pun dah macam teringin nak makan biskut pulak..

    ReplyDelete
  8. Sedapnyer Qi acik pun terliur... psssttt pecah rahsia kat sini akak penah belasah biskut anak dulu sedap plak tu patut mahal...hahaha

    ReplyDelete
  9. Alololo chomeynya...
    Boleh tak aunty nak share makanan dengan QI? hehehe :p

    ReplyDelete
  10. jom joinn

    http://ibulala.blogspot.com/2013/04/its-giveaway-time-by-creative-by-two.html

    ReplyDelete
  11. alisha pun suka bebenor biskut ni..tp biasalah..40% aje berjaya makan..60% lagi dah berterabur..haha

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum ... baguslah qi suka makan . anak buah saya semua susah nak makan . anak abg lagi la . asik susu 24 jam . tapi badan dia mak ai, semangat u . montel . maybe gen keturunan dr ayah n ibunya yg berisi lah agaknya ...

    ReplyDelete
  13. suka nyer dia makan.. hahaha sampai uminya pun boleh terliur. Betul babe, kami dulu pun my mom suap sepinggan nasi makan ramai2, semua nganga mulut macam anak burung. hahahaha

    ReplyDelete
  14. suka tgk dier pegang botol sendiri tu sweet sgt !

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com