3rd 'photobook' : Already design and submit today! | Julia Johari
Booking.com

3rd 'photobook' : Already design and submit today!

Hip hip hooreyyyyyyyyy! :)

Already done and submit today!
By date 25 April 2013
1 weeks deco2 and editing...

A full house story about 
"4 trip holiday"
2011-2012-2013

Yehuuuu....
Only describe about holiday/travel 
from our 1st honeymoon until latest holiday with our precious baby Qaiser ilman at Terengganu...
From two of us until we had a Babyyyyyyy....better 3 than 2...so happening family hehhe

I used voucher promo CNY from Pixajoy...and now....
Here we are....
Thanks god!
Product: Stylish Layflat Hardcover: 11” x 8” Portrait (Hardcover)
Cover: Image Wrap Hardcover with Protective Gloss Lamination
Paper: Art Card 1300gsm with Protective Gloss Lamination (inclusive of medium card)
Page Count: 20

How our cover photobook? Adventures right hehe? I love that cover very much....scenaries and beaches so lovely...

This picture showed about my order detail in Pixajoy web
 - Upload was complete submitted to them :) hip2 hooreyyyy

Bold the delivery date...haaaaa i guess before end of this April i will receive the 3rd photobook...previously 1st and 2nd my photobook arrived early than last delivery date.
Gorgeous.....i cant wait!!!!! yehaaaa

Wanna know more about my 3rd photobook further...
Click here to review my ~
(Please use your mouse to see others page in my photobook ya, had fun)

Need one or more like us?

<<<Awesome Photo Books For Your Epic Memories Nowwwwwwww :D>>>

10 comments:

  1. AYU ADA LAGI 2 PHOTOBOOK,TAK TERDESIGN LAGI...1 SIMPAN UNTUK BIRTHDAY HANANIA

    ReplyDelete
  2. ummi qaiser ni dah sampai 3rd photobook..Raees punye yg 1st ni pun xsiap2 lagi..tinggal sikit je lg nk siap..tp tu lah..mamanya xde masa..dpt buat pun time curi2 masa free..eheh

    ReplyDelete
  3. rajinnya buat photobook. nadt nak design satu frame gambar pun tak menyempat.huhu..

    ReplyDelete
  4. Wahhhhh......
    AJ tak reti buat photobook.....
    Tak kreatif pun... =D

    ReplyDelete
  5. bestnya..rahin umie qaiser..anis nak beli asyik tertangguh-tangguh jer..huhu

    ReplyDelete
  6. nak buat jugak sebenanrnya tapi x byk pic ngan ayah aisya so kena tunggu dapat pindah sna and amik pic sefamily banyak2 baru dapat buat.. huhuu

    ReplyDelete
  7. huwaaaaaa haritu nak beli jg photobook ni, memandangkan tangan ni tak creative untuk deco & malas nak nyusahkan diri.. so tak jadi hahahahaha dasar pemalas ko Zaza :)
    nway chantek lah Ju buat photobook tu.. :)

    ReplyDelete
  8. amboiiiii umie qaiser nii dah sampai 3rd photobook.. kiter satu pun belom siap lagi, hehehehe

    ReplyDelete
  9. ju,photoboook tu leh beli banyak2 pas tu simpan ke.rara yg beli ritu x buat2 ag.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com