Studio Photoshoot for Baby Qaiser ilman :) | Julia Johari
Booking.com

Studio Photoshoot for Baby Qaiser ilman :)

As Salam, Selamat Sejahtera dan Salam Bahagia...

You all semua sihat? Bahagia? If yes u are so lucky....yea!
Same like me...ngeee :D
Hari sabtu lepas umi, walid dan Qaiser ilman so interested attended one session photoshoot studio baby...so tema dah pilih awal2...
Umi + walid sedondon pakai tema merah 
Qaiser ilman with Polo Baby wear...yellowwwww ...wehuuu! encemmm

Saje nak bold kan Qaiser pakai kuning supaya menyerlah than parent dia hahhaha...coz of what? Coz kami dah serlah sesangat hahhahaha haip! 
Malu tup muka! hahhaha so nak down kan sikit kami yg sgt menyerlah nih kenalah pakai yg over shadow sikit kekkeke...

Sampai je kt Studio dia kami di sambut so friendly oleh miss photografer...sepatutnya jam 2.00pm session kami, tp kami datang setengah jam awal...so free time...miss photog terus invite us utk jalani session photoshoot...yeppiiii!

We all di beri byk pilihan costume utk baby....antaranya superman, tiger, honey bee, cowboy dan lain2...byk ok x ingat tp semua costume utk baby cantik2...geraammmm...rasa umi lak nak pakai nasib lah dah besar gedabak hahahhaha :P

So umi dan walid pilih tema costume Cowboy Baby and Honey Bee :)
Soooooooooo proud with u Qaiser ilman...x meragam pun wpun lampu belakang tadbir sgt terang...nampak sgt darah mengalir dlm badan Qaiser ialah dah suka bergambar mcm umi dia hahhahahah....(cpt muntahhhh hijauuuuuuu uwekkk) hahhaha

About dalam sejam semua dah selesai...konica sana...konica sini...tggu miss photog edit sikit pic dan terus dia burnkan dalam CD....on the spot kami dapat CD our beloved pic...yeyyyyyyyy!

Pastu x membuang masa kami pi KL Festival cuci semua gambar studio 4R dan 8R for 4 picture yg terpilih...wehuuuuu :D

TQ again miss photografer yang really bersabar dgn kerenah kami yang bermacam ragam hahahha...nice to know u miss gvy and mrs tham :)

Thanks a lot to Allah...we all soo happy and really enjoy with our session...
We made it! Yeyyyy! 


Here we are... :)
Picture dibawah hanya suku sahaja tontonan di upload dlm blog...huh byk picture yer, x larat ler korang nk tgk smpai muntah hehhe...if nak tgk sebahagian lagi just click di bawah sekali ye...lets scroll.... :)


Everlasting moments of loved and cherished ones... 

Theme: Its Unconditional Love! :*
Taken :16 Mac 2013 (Saturday)
Time : 2.00 - 4.00 pm
Photografer: Miss Gvy & Mrs Tham
Location: Media Sense Studio, Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur
























Click Here View Full: Album Studio Baby

<<<Nanti Qaiser ilman dah besar leh berjalan...nak mengidam amik gambar outdoor bertiga pakai baju t - shirt sedondon....amboiiiiii cita2 umi hahhaha....kalo walid baca nih sah kena bahan...hahhaha biarlah janji umi nak hajat umi tercapai....lallalalla jom konica lagi hahhahah>>>


11 comments:

  1. ju bape hengget ni? nk buat jugakkkkkk!

    ReplyDelete
  2. chanteq gambar! chumelnya bb... :D

    jemput menjenguk...http://ibuilyaniescottage.blogspot.com/2013/02/molecular-reform-therapy-mrt.html

    ReplyDelete
  3. alaaa...geramnya yg pakai bj honey bee tu..comel sgt2

    ReplyDelete
  4. comel sangat gambar..nnt gtaulah bape pakej nie..bleh kita survey2 harga=)

    ReplyDelete
  5. alalalala comelnye... bilelah dhia nak besar camni huhu

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ... utg baby sekarang , ada blog utk simpan gelagat mrk dari merangkak sampai la dah pandai meragam ...

    ReplyDelete
  7. Ya Allah..comeinye bby Qaiser Ilman ni kak..comei gler..!! hehe..mata dia cntikkk..jeles auntie ain..>_<

    ReplyDelete
  8. Adorable nywr..!! Pandai bb amik gambar posing2....:-)

    ReplyDelete
  9. Cam best la ju. Ooo bb ju br 6 bulan.encem boy.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com