Behind the Scenes Studio Photoshoot | Julia Johari
Booking.com

Behind the Scenes Studio Photoshoot

As salam semua mommy gojes & blogger out there?
Before this i've just upload about our picture studio click here Studio Photo
So...saje masukkan entry behind the scenes sebelum dan selepas photoshoot studio with walid and Qaiser ilman...

Nih ruper umi yang di touchup sendri ye 16 Mac 2013 (moment xleh lupa)...x mampu le nak makeup cm retis2 tuh ye..hahha kang nk solat bagai kang susah ko...so simple makeup by me and with Qaiser ilman dan siap2 siaga pakai baju tema baby polo warna yelloowww....why yellow?
Hahah sbb rasa gambar amik di studio pakai warna terang2 espeacially utk new born cm menarik je kan...baru menonjol gitu...
Mak bapak kena pakai warna golappp supaya x terlebih tertonjol sana sini hahahha....

Tadaaa....sama x..sama x...(ngada2 kan ko hahha)

Okey...if u oll perasan...x byk sgt pic walid umi tayangkan dalam blog umi...tau sbb hape...sbb walid nih susah bebenor lah nak amik picture...ngan si anak pun susah bagai...malu katanya...x encem katanya...bla..bla..bla...ada umi kisah ke encem ke x?

Umi sayang walid bukan sbb encem ke hape...hahah sbb walid baikkk...cm korang gak kan...rupa tuh bukan satu ganjaran ko leh dpt  kebahagiaan...kalo dpt tuh itu satu bonus utk ko...hehhe...amboi ceramah perdana ko ek hahha...
Kami suka naa laa dtg awal...mmg kaki suka xmo nyusahkan org tggu kami...kami pun x suka tggu orangg maa...itu sebab kami pi lepak kt shopping mall berdekatan studio tuh...saje teman si walid pilih barang kete...
Hahaha photoshoot di shoping mall dulu kakkaka... tgk la Qaiser gan bear purple gitukk dh mcm gegurl bear ye umi tgk...haishhhh!
 Hehe...at last pujuk menjadi...umi suh senyum jek...senaman senyum awal2 nak amik pic studio jap lg...xmo kasi nebes bagai...hahha Qaiser gak x malu amik pic...hahahha

Haaa sampai sudah...patotnya jam 2 start..tp awal setengah jam sbb miss photgrafer kata free that time...apa lagi bertambah nebes lakkk rasa...Qaiser mulakan action bersahaja...amboiiii dh mcm bintang filem jek amik pic hahha
Haa...sampai terlentuk2 miss photog tuh nak amik pic...kami kt belakang tadbir asyik ketawa lah x henti2 tgk gelagat si Qaiser yg buli sakan miss photog... hahhaha sambil taip nih pun nak ketawa...

Ketawa sbb Qaiser x malu amik gambar...hahha tau sbb apa? Dari alam perut sampai skrg dh umur 6 bln lebih umi yg ajor amik gambar ari2..mana x yer dia x malu amik gambar...mengalahkan retis uuuu hahha...so kalo korang nk amik gambar studio, pastikan selalu lah amik gambar si anak...baru dia rasa selesa dan x malu...tp mak pak nyer lak pemalu bagai muahahhaha (tampar kanggg hehhe)


Habis je sesi photoshoot...terus terlenaaaaaaaaa...zZzz penat kot...sian dia umi walid dera...tambah miss photog pun dera suh tgk kamera bagai...sian dia...ohh umi rasa bersalah lak bila tgk pic nih...uwaaaaaaa nangess :( xper Qaiser maafkan umi ye...umi nak jadikan ia kenangan bila umi tua2 nanti... :)

Disebabkan umi ye mmg kaki x penyabor...terus beli photo album kt Parkson...x mahai pun...RM13 plus rase ye...suka jenis sticker album...senang nak olah sana sini...cantik x munga tuh...suka tgk...tenang jek..
  

Dpt je CD photoshoot tuh terus kami pi cuci..dan masukkan dalam album baru...yeppi... 
4R & 8R

Salah satu aksi gambar Qaiser ilman...suka hari2 belek album nih...tatau napa hahha agakyer bila amik gambar studio pakai costume bagai rasa lebih menarik utk di tatap...hehhe
 Our 8R pics...yg terpilih utk dibingkaikan soon...yeyy :)

Yeyyy...akhirnya dpt gak gambar studio bertiga...pastu beli frame family lagi...sukaaaaaaaaa ye lahhh nengok...nak beli lagi lah frame nih buh kt opis plak eheheh

<<<Itulah ragam kami behind the scenes di studio utk photoshoot..hehhe bila imbas kembali ternyata ia kenangan seumur hidup x dpt dilupakan...lepas nih nak verangannn amik pic outdoor plak, bila? Tggu lepas Qaiser ilman dh pandai berjalan baru nk amik..baru besttt verangannnnnn ko kan julia....hahhah harusssssss>>>


13 comments:

  1. Comelnye si kecik tu pandai berposing gitu..:)

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaa.. kmi ni nak kumpul bertiga pun susah sangat.. huhuh

    ReplyDelete
  3. best nye dpt bergambo bertiga gitu..
    cantik plak tu kat studio..:)

    ReplyDelete
  4. Alaaaa tomei nya pakai baju bee.... =D

    ReplyDelete
  5. suka sgt KA tgk. samalah en hubby KA payah sgt nak suh bergambar 2 ni ! hehehe

    ReplyDelete
  6. Cantik la gambo gambo tu sume. Kat mana ni ju. Kn byr brp. Teringin jugak tp x de bb la.

    ReplyDelete
  7. Well done Qaiser, good boy. Tak menangis pun dia, penat..tidur. Huishhh best ada anak lagu ni.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ... alahai ... geram lak tengok baby tuh ... keluarga bahagia ... inshaa Allah .

    ReplyDelete
  9. aik,ritu photobook.ni photoshoot lak.hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com