Ballon Dinasour | Julia Johari
Booking.com

Ballon Dinasour

Yahhh...yahhh...uh..uh...
Haaaaaaaa itu Qaiser ilman tgh bz ngan projek terbaru yer 
Boxing Belon Dinasour....

Beli kt Mydin Subang...RM9.90 rasa yer..murah jer beb...so mmg giant bear belon kalo x puas hati nak belasah org haaa patot beli satu buh kt umah...hehhehe

Tujuan beli kt Qaiser nih ialah nk tingkatkan ilmu motor skill baby, memegang, melihat dan menggunakan deria bagaimana utk bear belon itu bergoyang ke sana ke sini ke depan ke belakang....lucu beb tgk dia menyampah sgt nak hentam si belon...nasib ko lah belon dapat si Mr. Bos yg garang x hingat hehehhe

Hijauuuu plak bear nih...tgk Bos...bz semacam..lets sekodeng ye mommy what ur baby doing now hahahha :p

Haiyakkkkk.......oooo melawan ye belon nih...siap kooo...nak bukak langkah jap lg kang...langkah silat gayung hehhe

waaaaaaaaaaa....haiyaaaaa! Otomen taroooooooo tolongggggg raksasa makin menganas.... ;p

Siap ko, Qaiser nak pancitkan...hahhaha senang nk tgk tV...dh ler citer kartun....potong stim ler dinasour nih...pi lahhhh

Haahahha akhirnya....berjaya gak ke tepikan sendiri si belon dinasour tuh...leh tgk citer kartun dgn aman..........bijak2. See, kalo nk test anak2 ye motor skill belikan mainan yg boleh buat dia berfikir...pastu nk bg dia happy belikan mainan yg berbentuk hiburan agar dia x bosan....

<<<Qaiser ilman, umi nak pinjam jap belon raksasa tuh boleh? Umi nak silat gan belon tuh sbb rasa nak lepas geram senang ada org yg boleh dibelasah hahahhaha....>>>

12 comments:

  1. Jenoh jugak lah nk ketepikan musuh tu ye...lasr2 dapat tengok kartun dgn aman...hehe

    ReplyDelete
  2. main dgn dinasor? hebakkk nyaaa anak aunty rara ni.hehehe.

    ReplyDelete
  3. wah....musuh lagi besar dr hero.... tp hero tetap menang....yeahhh... hehe

    ReplyDelete
  4. Sonok plak nmapk..nk try beli la nnt :)

    ReplyDelete
  5. qaiser!!!auntie nk main sekali dinasour tu boleh x??hehe..nk hijau jugak tu..hehe

    ReplyDelete
  6. alololo Qaiser..besarnye dinasour dia..hehe..pandai eh..alihkan dinasour sbb nak tgk tv..

    ReplyDelete
  7. seharian la melawan reksasa tu yer, hahhaa jadi otoman lak kang. Toys gerak2 camni bagus la kan untuk budak.

    ReplyDelete
  8. Qaleef pernah tergolek ngn bendalah ni..hehe..eeaahh dinosour ek..aty ingat buaya..haha..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com