Photobook baby already received! Yeyy! ♥ | Julia Johari
Booking.com

Photobook baby already received! Yeyy! ♥

Alhamdulilahhh, syukur pada tuhan ♥ 
Selamat sudah sampai Photobook Baby Qaiser ilman yang pertama....
Rasanye baru je cerita2 hangat kt sini click:

Testimonial:
A must have :)
Really happy and so satisfied with the Quality!
Yaaaa Quality and its so cheapest than others... :)
U make me smile PIXAJOY!
Hip hip hooreyy!

Taraa...buat photobook pada 25 Jan 2013...received 31 Jan 2013....hebatkan diorang???
Mmg hebat! :D

Skynet mmg laju....wee kalah jet2 lain hahha...just kidding!

Tgk...wpun ambil pakej paling murah 'Chip n Chic Softcover' RM60 geng Pixajoy packing so so so amazing...cermat sgt siap ada kotak besar lg k...kalo tempah yg mahal sikit sah2 selamat je photobook u olls...see!

Haa bukak je dalam siap covering with bubble form lg hokehhh! Wpun photobook baby Qaiser ilman nih so kecik dan nipis je tp packaging dia amat2 puas hati...hehhe nih rupa mcm dah sepah2 sikit sbb geng2 opis berebut nk tgk x sempat nk snap original packing diorg hehhe setiap bucu buku nih pun di doublekan bubble form nih tau...haaaaaaaa x percaya? Percayalahhhhh...hahha

 Yeyyyyyyyy taraaaa! 
Hasil kreativiti air tgn umi sendiri untuk My Beloved Son Baby Qaiser ilman!
Puas hati sgt2 101% sbb hasil deco umi berjaya akhirnya dan kualiti bukunya wpun murah    mmg dijamin cantikkkk dan kemas...

Kualiti paper:

Art Paper 150gsm with Gloss Lamination
Standard durable, white paper. Gloss lamination gives it a shiny finish. Reflects light and therefore creates a balance between brightness and contrast.

Suka tgk lama2 photobook nih la...bila tgk pic baby depan nih teringat masa umi baru je lepas deliver pertama kali tgk anak sendiri cm nih lah rupa dia....
Was soo heaven!
Now di terbitkan dalam bentuk ala2 majalah gitu...nipis je album...so jimat ruang utk umi simpan album Qaiser nanti :)

1st review....
Jatuh cinta tgk hasil kualiti warna, gambar dan material papernya sgt cantikkk
WOW!
Mana pic lain mommy? 
Heheh malas nk snap byk2 dlm photobook Qaiser...surpriselah sikitkan...kalo u olls belum tgk meh jemput dtg umah...minum petang sambil layan photobook Qaiser...mana tau korang berminat nk buat gak ala2 magazine gitu hehhe

Nih belakang photobook Qaiser ilman...
Doa Memohon Anak Soleh dengan watermark With Julia blog gitu...
Haaahahah mcm ko sorang kan ada photobook kan julia... ;p
Comel jekk geram tgk lebah2 nih...asalnya diorang bg gambar lebah satu jek...so why not umi decokan byk2 lebah mengelilingi pelangi so nampak ceria sikit...


Maksud lebah nih bg umi juju nak tunjukkan bahawa nanti Qaiser ilman besar rajin2lah timba ilmu didunia dan diakhirat dgn sebaik2nya...
Bak sang lebah...rajin mencari debunga bunga...hasilnya madu lebah tercipta hasil kerja keras x berhenti2...itu lah model yg terbaik :D

Semalam bg walid Qaiser tgk dan belek buku nih...dia kata, "Umi, so creativelah! Senang dan sangat2 cute album photobook Qaiser yg umi customized sendiri, sygggg umi"
Wahhhh kembang semangkukkkkkkkkkk umi ahahha...

Lets making photobook now to all my geng bloggers!
 Dont miss every single memory everlasting moments of loved and cherished ones... 

Click here right now!


<<<Sangat menyesal x jumpa dari dulu lagi Pixajoy! Puas cari yg terbaik dan akhirnya jumpa gak jodoh gan Pixajoy! :) Now semua memory Baby Qaiser ilman dan memory masa berbaby moon dan picture2 memori yg lama akan didecokan dlm  Photobook ke 2, ke 3 dan ke byk kali pun x mengapa sbb ianya hanya dihasilkan di hujung jari dan jimat masa, wang dan tenaga....hip hip hooreyyyyyyyy!>>>

18 comments:

  1. comel photobook qaiser...creative la ummi dia...aeen x ada masa lah nak buat....kena tunggu betul2 free baru boleh buat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Raees pun bleh jd creative taw sbb semua dlm software application dia dh sediakan, cuma nk deco2 jek hehe selamat berphotobook tau, x sbr nk tgk photobook raees mesti comelll!

      Delete
  2. ala comelnya..tp i tak kreatif sgt la.huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Don't worry my dear! Dia dh ada software nk buat tggl lg utk kita deco sndri jek dear, nanti dh buat bg tau eh nk tgk gakk hehe

      Delete
  3. wahhh..
    cantiknyer..
    ni yang teringin nak buat untuk Darwisy ni..
    hihihi..

    kenangan terindah kalau tgk album mcm tu kan...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg seronok dear bila kita sndri yg buat album khas utk baby kita sndri, x terucap dgn kata2. Nanti buat eh utk bb Darwisy

      Delete
  4. Membuak2 hati nk buat jugak....mmng cun...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom mama Qaleef kita buat byk2 photobook, x yah dh nak buang msa pi beratur cuci gambar, pastu nk pi cr album baby ka, skrg photobook online memudahkan kita semua, jimat dan murah :)

      Delete
  5. Replies
    1. Kan jatuh cinta kan, hahaha umi Qaiser pun dah jatuhh cinta smpi terus pi pinang si photobook, haha pasni beranak la si anak photobook bb yeyyy jom buat skrg :)

      Delete
  6. waaaa seronoknyeeee nak jugaklaaaaaa... ade bape page julia? gmbr dr newborn smpai bape bulan julia letak tu??? nak nak nakkkkk huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn seronokk kan tuh bru my tgk, kalo dh buat sndri dan terima parcel photobook lg la x leh tido mlm, sukaaa belek je keje ye hehe cpt pi buat cpat hehe

      Delete
  7. SERONOKLAH QAISER, ADA UMMI YG PANDAI SIMPAN KENANGAN BUATNYA..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros, jom kita bukukan memory dlm satu album ciptaan sndri ala2 magazine gitu, hehe seronokk sgt2.

      Delete
  8. Wahh... Bertuahnya jadi Baby Qaiser...


    Akak kalau bab2 macam tu, buat buku tu, mmg tak reti la... huhuhu...

    ReplyDelete
  9. dah tak de bb. so tak de can la nak buat...lgpun x keartif sgt nak buat benda benda gini..

    ReplyDelete
  10. bab2 kreatifnie dok pulak kalau arwah abah mmg betul2 kreatip=)hehe..nurul kurang paham kita design sendiri ek pastu org buatkan cover latter semua tuh?album?

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com