Jom bersenam bersama Qaiser ilman :) | Julia Johari
Booking.com

Jom bersenam bersama Qaiser ilman :)

Mari... adik2...abg2..kakak2...auntie...makcik2...mama...daddy....datuk2...datin2....opppsss terlebey sudeyy hahhaha 
Mai meh join Qaiser berlatih sakan nak menjulurkan badan...bersenam utk kuatkan otot2 mommy2 dan daddy semua...

Ikut rentak Qaiser ye...
1...2...3 lets move it...move it...move it...
Goyang badan...goyang perut...goyang kaki...
Goyanggg tgnnn ye....goyanggg tgnnnn
Soley...soleyyy hahhahaha kan dah terkena....hahhaha jgn marah Qaiser eh...saje pinjam  lappy umi nak tlg updatekan blog umi...syhhhh jgn report kt umi eh...diam2 tau...rahsia Qaiser hanya mommy2 and daddy2 kt luar sana je taw...kalau umi saya taw sah saya kena pelukkkkkk xleh lepassssssss hahhahah :P

Ok...sekarang mari kita mulakan langkah pertama...baringggg dan letakkan kedua2 tgn ada mcm ini ye ibu2...bapak2...ikut Qaiser ye...:P

Kemudiannn...kita bongkokkan perut dan tarik tgn ada rapat ke perut sikit ye...adakah anda semua rasa sakit sikit di belah perut? Haa bgusss itu maknaye senaman kemut menjadi...oppss lain channel tuh senaman kemut hahaha...nih senaman nak ajar ibu2 dan daddy2...or anak2 dara nk kuat seperti Qaiser.
Ok, tahan ye dlm 5 minit...tarik nafas...hembussssssss

Seterusnya...julurkan badan anda sedikit ke depannn mcm ini ye..tiru bdn Qaiser ye geng umi...

Alright...turunkan sedikit badan anda...cuba mengengsot ke depan sikit demi sedikit...ini adalah senaman utk kuatkan lengan dan kaki anda ye hehhe 

Cuba angkat badan anda sedikit....tinggi sikit daripada biasa ye...supaya otot lengan anda utuh gitu ibu2..hehhe

Lepas itu, baringggg...ok ini adalah senaman yg tidak perlu tenaga yg byk...senaman relaks nama ye...perlu rehat gak antara senaman nih ye...baru kita x penat...

Okey...teruskan ye...baby2 yg sebaya Qaiser pun tiru  senaman Qaiser tau...ibu2 dan daddy luar sana pun leh buat...buat bersama baby2 anda...sure diorg pun suka...Umi saya buat x? Of coz lah setiap ari dia yg ajar Qaiser menjulur dan cara merangkak...hahhahhaha itu jurulatih mmg suka buat senaman menjulur dan merangkak...sbb itu Qaiser tiru je apa umi buat....

Walid buat apa?
Walid bg upah susu....hahhahhah

<<<Jumpa Qaiser di lain hari ye...Qaiser nk mandi jap sbb penat dah senaman nih gan anda semua...terima kasih sbb sudi ikut bersenam bersama Qaiserrrrrrr....tata...muahhhhhhhhh>>>

7 comments:

  1. sikit hari dah merangkak la qaiser...leh kurus ummi dia nak kejar dia nanti..hehee...:)

    ReplyDelete
  2. sket lg berlari lah tu.habis lah kurus ummi dye.

    ReplyDelete
  3. hehe .. zahirah pun dah berusaha ke arah ini..

    ReplyDelete
  4. Abg qaiser jgn laju sangat plisssss... Tggu adik aisy ni..hihihi

    ReplyDelete
  5. Kejap je dah besar baby Ju ni.. Sikit hari lagi ada la adik buat peneman.. hehehe...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com