Lai...lai...lai :D | Julia Johari
Booking.com

Lai...lai...lai :D

Lai...lai...lai...
Haaa bahasa pasar Cina Lai3x tuh mari...mari..mariii...hehhehe
Wpun lama lgi nak CNY, tapi kemeriahan ye dah rasa dalam sebulan Jan nih...so semua buah oren mandarin bersepah sana sni...
Termasuk juju pun bersepah sana sini pi cari limau mandarinnnn lai..lai...laiii hehheh
Ok cuti lama kan korang...sangat kan dah kalo minggu lepas ari jumaat korang cuti sah2 5 hari korang puas bercuti kan....???

Bg ju time org dok sibuk cuti2 umum bagai kami amik langkah selamat duduk diam2 kt umah...sebab sah2 kt tmpt mana2 percutian sure penuh....kami mmg suka bercuti time org dok sibuk kejeeeeeeeeeeee hahahhahha ketawa jaat jap!

Sbb tuh suka apply cuti awal2 if nak cuti time waktu koje...mmg sadis kalo korang tau secret haku nih...ada aku kesah??? miahahhaa

Ok, 5 hari lepas tuh kami lepak je kt mall2 berdekatan...
Nengok buah mandarin...muka pun dah bolat asik sesah mkn buah mandarin jek!

See....bersepahhh...boleh sesat kalo duduk dlm buah nih hehhe


Mr. Qaiser ilman dah bg pesanan....umiiiiiii, kalo nak selim dan gagah mcm Qaiser, mesti amalkan mkn buah oren byk2....umi dia? Gulp! Dah nak muntah mamam orennnn lai...lai..laiii tlg hbs kan hehehhe

Org x beraya lagi kami dah sakan beraya 1Malaysia....1Malaysia....hahhaha
Dah mcm IM4U ye tema kan....kami mmg suka buat dulu sebelum org buat hehhehe
(Abaikan badan umi yg bosarrrr bonar tuh....nyampah nengok hahhaha)


Geng walid...bila walid dukung mulalah tunjuk hero gelak nakal kt umi....oooooooo pasang geng hebat nampak hehhehe
Budak tecik nih mmg suka sgt lahap jari jemari yeeeee....ish2...hbs lencun jari tuh wpun dah bg paci suh isap...yelah mak ye alah pada bakteria...pantang kotor2 nih x sukaaaaa kang dtg penyakit susah hati...so sekarang Qaiser nih lah fav terbaru dia....GIGIT JARIIIIIIIIII ! Ke ngidam nak mamam dik oi....sabor lagi sebulan lebih je dik...sabar ye nakkk :P


 Tanglung....comel kan...budak nih kalo suh tgk camera time tuh gak lah dok sibuk belek tanglung....mmg budak2 suka sgt tgk lampu kan hehheh...termasuk umi dia gak suka tgk lampu...

Tguu walid dlm kete pi pasar malam...belum malam pun so kami paggil pasar petang di dinihari hahhaha...Ini baby dah pandai menyakat umi dia...gelak nakal....yesssssssss! Dah pandai menyakat umi dia...sapa buli sapa nih Qaiser....haaaaaaaaa tecik2 dah menyakat umi ketawa nakal....gerammmmmmmmm nak ubit pipi gebus gebab dia hehhehe ciappp lah umi balik nih no more ketawa nakal ye hehhehhe :))


Aksi suka men men tudung umi buat rojak ...yes rojak...kenkadang pakai lipstik pun dah mcm wayang cina...haaaaaaaaaa sah Qaiser yg deco kan mulut umi kan hahhahhaha 


Hasilnyaaaaaaaaaaa....lai...lai...lai...
MAri2...mariii...mariii timbang ini budakkk hahhaha (mcm nak jual anak plak hahhaha)
KEPENATAN.....puas hati coz dia behave sgt2 bila kuar umah...
Now nak buzzzzzzzzzzzzz...
Tata!


<<<Limau Mandarin manyak kt umah...lai lai lai....hehhe>>>


5 comments:

  1. eh2..baju tshirt husband ju tu mcm same ngn husband ain punye la...heheh..haish..qaiser comel..gerammm..:D

    ReplyDelete
  2. amboi.. kemain qaiser ehh.. hehehe.. aisya skang pun asyik melasak je keja nya.. if nampak bebudak sebaya dia kat mana2,, mula la dia jerit.. nak ajak borak kut.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. xlama mkn limau la kita..hahhaa..tembamnya bby..gerammm :P

    ReplyDelete
  4. Akak suka raya cina sbb banyak limau.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. hijaunye qaiser ilman...i like it!comel2!i ni pantang tgk kaler hijau.mulalah nak meleleh.kekekee

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com