Hot Peplum already received yeyyy! | Julia Johari
Booking.com

Hot Peplum already received yeyyy!

Jeng jeng jeng....
Haaaaaaa u ollsss...mommy Qaiser ilman nih nak bergaya sakan nampak ngan Peplum gak u olls...salah ke? xkannn sekali sekala umi nak berfesyen bagaiiiiiii hahhaha

Mesti ramai tanya...eh mommy Qaiser beli mana peplum untuk bdn saiz ala2 besar gitu? Kannnnnnnn? Hehehe susah kan? Kalo bdn ala2 saiz S-L x yah risau lah kan...ala2 dah bdn cm model petik jari kt tangan tuh sure sampaiiii cpt je...

Ok nih parcel mommy dah selamat sampai opis semalam...senyummm smpi tinga hokeh hahha ^______________________________^


Lately i dah scroll byk tempat teringin gak lah nak ada satu peplum...at leasttttttttt ONE! Enough boleh buat senyum sampai ke otak hahahha..x caya? Percayalahhhhhhhhh coz mommy mmg kaki soping wpun duduk saje2 pun ketik mouse tgn kanan pun bleh jalannnnnnn soping taw kekekke...

And mommy dpt best price..limited price only RM100 ok...kalo nk extra saiz just add RM20 hokeh...arghhh cukup gila. Sebelum nih harga dia mmg mahal nk dkt RM200 gak lah kan...but then masa nk dkt2 end Dis 2013 diorg bg best price...so i jatuh hati dan terus beli online...

Mesti tanya...eh napa ko baru sekarang nk bg taw? Napa x dari dulu ko x inform awal2 bleh kitaorg booking plak...
eh, eh x baik taw tetuduh hehhehe cm nih, Umi Julia nih x suka bg tahu benda yg x confirm lg dan x test kt badan lagi...nanti i rekemen kt u olls nanti u olls ckp haaaaa tuh lah si mommy julia tuh ckp best je pakai kain peplum....tp haku try pakai kt badan x best langsung...haa cemana tuh? Nama haku gak ko juai kan...x depan ko ckp tp belakang ko mesti ckp kan...kalo puji tuh markah bonus ko dpt...kalo kutuk? Aku pun dpt pahala ko hehhe...

So i rekemen kt u olls la...coz semalam i dah testing baju kt bdn i....
I love it...love it...cutting ikut bdn i yg besar nih sangat cantik terletak gitu....cuma biasalah bila beli ready made akan ada pro dan kontranya...so lengan pjg sikit nanti i outer sendiri potong...itu sahaja...kain pun sedap je pakai...mcm pi tempah kt kedai hehhe ;p

If u olls nk dpt harga RM100 mcm i dpt susahlah coz dia bukak harga tuh sgt singkat...mcm beli french fries u! Hehehhe siapa cpt dia dpt...so i dpt 1st Bacth tempahan...uwaaaa so happy wpun dia bukak smpi 3rd batch and now the end...

Tp korang jgn la nangesssss...korang pi ja pilih tanya kot2 mana tau leh kurang harga dari biasa...mana tau luck korang kan hehhe...

Ok, u olls taw x? Warna yg plg hot dalam tahun 2013 nih? Cer teka? cer teka?
I dah scroll obersea ye blog u ollsss...Oh! My godness...
Its a...


Lawakan colour nih? Kannn? Secara kebetulan i beli warna emerald green...x sangka plak hot colour kt obersea...hahha...


Nih la contoh bju mommy ngeee. Nanti mommy nak jahit sendiri lace bidding kt pinggang dan lengan...lace tampal manik2 ala2 Julia Touch gitu...ewahhhh ko! Hahahah cita2 x hingat! Kang senget cemana? Syhhhh cuba jgn x cuba nak deco bju sendiri...hehhehe

Ok...mommy ingat mommy nak berani main warna color this year...2013...coz umi Qaiser nih mmg suka pakai color yg save...i mean black campur 1 color only...seeee x harmoni kan...wpun umur nak genap 29 thn bulan 3 nih masih malu nk mix kan mcm2 color espeacially tudung...napa eh...malu kucing sgt...org lain pakai ko puji bagai ikhlas...tp sendiri nk pakai ko shy2 cat takut org ckp ko buang tabiat ko apo?

Haaa nih lah negatif thinking yg masih membara dlm diri...nak warna save last2 diri x awesome...utk mata suami dulu tau hehhehe...

Ok...tgn dah gatai2 nk mixkan peplum emerald green mommy dgn warna tudung apa yg sesuai...kali nih mmg betul2 kena beraniii....

Cer tgk bawah nih...warna pe eh yg cantik nak mix beli tudung?


Ooooo colour tuh mukan main ko...terang x hingat...kalo umi nak mix warna redcomel x? Mcm warna pokok Krismas kan Hijau merah...lawa gak...haishhhhhhhhh kalo dah derhaka pad acolor blok ko mmg kan julia....pastu ko malu nak pakai bagai...haaaaaaaa jgn ko...hahhaha...

Okey...nanti story lagi eh pasal peplum i tuh, yg i nak cari lace and manik jahit sendiri haaaa, pastu i amik pic yg i pakai bju tuh ceh mcm model lak kan ...ngada2...mcm ko sorang kan ada peplum??? Hahhaha biarlah, dah blog umi Qaiser harus ceritaaaaaaaaa yg bagus2 utk share utk anak2 dara dan mak2 dara di luar sana nak bg u olls sama2 santekkkkk hehhehe :)


 So korang click sini...

Thank you WeLuvPeplum! Mommy julia sukaaaa ;)
Nak tempah lagi boleh? hehhehe 
Muahhhh!

<<<Jom thn nih raya pakai Peplum? Haaaa puasa x lagi nak raya dh...hampehhhhhhh ngeeee ;p >>>


2 comments:

  1. Cun la julia. Suke kaler tu..mmg taw.sj x bgtau awal2..da hbis promo,da xleh beliiii.nk peplummmm jugakkkkkkk :-)

    ReplyDelete
  2. Hai..Jemput view n follow di http://rinoalytionista.blogspot.com/ Boleh tgk koleksi Peplum Blouse 2 Layer pd harga serendah RM49..!TQ

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com