Angan-angan 2013 ~ | Julia Johari
Booking.com

Angan-angan 2013 ~

Bye-bye 2012......... i love u taw hehe
Hye-hye 2013........i waiting for u dear!

Perghhhhhhh mengayat pulak doh ko Juju pehal??
Hahahha ala nak lomantik mantik x buleh ke...ngeeeeeeee...
Weee cpt je kita semua dah melangkah thn 2013 kan...

So, angan2 awal thn mmg semua org ada kan...
Me to... :p
Bukan angan2 mat jenin tuh la....tuh angan2 ckp x serupa bikin...
Kali nih ye angan2 nak kasi bikin betul2...(yekeeeeeeeeee ermmmmmmmmm hahah)

Angan apa?
Mesti korang semua nak taw kan? 
Aloh kalau kasi tau sure korang gelak sampai tergolek2...pastu ckp alahhh yeke nak buat? Yekeeeeeeee  ko betul nak buek julia oiii hahhaha

Kalo x kasi taw xper kot...angan tuh dh pasang...biar satu angan harap ia menjadi kenyataan chewahhhhhhh...nanti angan2 tuh berjaya no prob nak kasi taw kt sini ye...ini soal hidup dan mati taw haaaaaaaaa....kalo aku x buat bukan nama julia! See mcm aku bersumpah jek...ish x baekkk...better aku ckp insyaAllah biar Allah pjgkan umur aku utk laksanakan angan aku yg satu tuh...:D

Eh korang...aku terjumpa satu blog making nih lah...giant rose...alaaaaaaaaaaaaa napa masa dok sibuk nk kahwin dulu xdak lak bunga giant rose nih...kalo x lama dah bikin sendiri...lawa siottttttt...xyah dah nk pakai munga fresh flower bagai...buat sendiri lg marvelosssssssss...satu je bunga rosssss besar pastu ramai kagum melihatnya........

Xpe2 xmo nangis...yg ptg aku suka cara buat ros besar nih...nanti nak belajar buatlah masa akikah Qaiser hahahha nk gakkkkkkk kan ngada2...




Lawa kan :D...simple je nk buat dia...meh rujuk tutorial sini click Tutorial Giant Rose
Jeles tgk makcik nih pegang munga santekkkkkkkkkk gerammm hahhaha
Tp bukan nih angan aku nk ckp tuh ek...angan tuh aku sorang ja taw...tggu bila dia dh berjaya aku pasti uar-uarkan...hehhe

<<<Angan x sudah hahhaha>>>

1 comment:

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com