Luahan Hati Qaiser ilman | Julia Johari
Booking.com

Luahan Hati Qaiser ilman

Hari ini Umi saya sibuk keje...
So skrg Qaiser ilman ambil alih blog umi sekejap...bleh kan umi? lalallalla
Nak citer kt mommy2 and daddy2 kt luar sana nih taw...

Now Qaiser ilman dan genap 3 bulan 3 hari today...yepppiiii 
Besarrr dah saya kan...terutama pipi saya yang hensem sgt tuh hahahahha wekkk!

Hari sabtu lepas, umi dan walid saya bawa pi Hopsital Pusrawi kt Kl nak bawa suntik saya utk umur 3 bulan...tp kan..tp kan...
cer tgk muka saya kt bawah nih.... ;(
V
V
V
Saya sedihhhh sgt tawww...baby2 yg kt luar sana je taw perasaan saya nih...sbb sakit la masa saya umur dua bulan kena cucuk...hukhukhuk umi dan walid mana taw...

 Xd sapa2 bleh tolong saya pun....sbb tuh saya cebikkk ari tuh...uwaaa

 Umi dan walid saya bergambar sakan pun saya x layan...no mood!

 Walid dah start enjin kereta...so bergolek lah kereta sekarang...saya xleh lari mana2 dah..kena ikat gan umi yg garang....uwaaaaaaaaaaaaaaaa!

Dalam kereta walid, umi pujuk saya bergambar...tp saya cuba sedaya upaya la nak senyummm...tp ada umi kesah ke pasal saya nk cucuk jap lagi?????

 Teruja saya tgk gambar2 tulang manusia kt dinding nih tau....best ke jadi doktor nih baby2?
Umi and walid dok tggu no giliran nak bawa saya masuk jumpa doktor jap lagi....serammm laaaaaaaaaa tgk baby2 lain kt situ sedihhh jek...

 Sampai sudah giliran saya....Dr. Kamaruddin<Pakar kanak-kanak> 
Umi dan walid dok sibuk sembang je ngan doktor...
Tp sedap sikit hati Doktor puji baju saya cantik...ngeeeeeee....
Tp sekejap je kembang semangkuk saya...
Kecuttttt perut nampak jarum nak cucuk peha molatttt saya...
Oh!!!! Tidakkkkkkkkkk!
Uwaaaaaaaaaaa...........
Berat terkini 6.1kg...apakahhhh saya??? Patut tgk umi dan walid letih je dukung saya lalallalalallala

Lepas je cucuk...sakit oke...!!!!
Tp umi dan walid pujuk saya nak bawak jenjalan ke MidVally, ada expo baby dan mommy
...2x dah saya penah sampai sini...
Tp kali nih saya tengok byk betulll baby2 comel kt sana.....waaaaaaaaaaaaaaaaaa geng nih..

Keje saya?
Of courselah tidoooo...malas nak bukak mata coz sakit kena cucuk...better tidoooo lagi terbaikkkk...hahahhaha

Umi saya sempat grap toys dan stoking kat saya....cantek x?
Tema frogie lagi hahahha napa lah umi dan walid saya suka frogie...tp yg best saya suka...coz mata forgie tuh layuuu nak tido je macam saya hahahha...

Baju polo dan baju ferrari...aummmmmmmmmmmmmmm!
Yeyyyy tq umi dan walid...bagi baju polo bertemakan nombor tiga maksudnya saya dah tiga bulan...baju ferrari pun cantek sgt....yeyyy leh bergaya nanti keluar gan umi dan walid nanti lagi...yehaaaaaaaa

<<<Walaupun awalnya saya nangis sbb kena cucuk, tp akhirnya happy ending coz umi dan walid bawak jenjalan...hadiah kt saya macam2...yeyyyyyyyyyyyyy...tp kan awal thn depan 5 Jan hari sabtu umi ckp kena suntik lagi untuk umur 4 bulan pulak....habislah lebam peha sayaaaaaaaaa doktorrrrrrr...lariiiiiiiiiiiiii ;P>>>



3 comments:

  1. comel sgt qaiser wt luahan perasaan...

    ReplyDelete
  2. heheh...bawak gi klinik qaiser wat muker ketat..tapi tetap nak maintain comel tu..:)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com