Kemaruk Pre-Walker Baby | Julia Johari
Booking.com

Kemaruk Pre-Walker Baby

Mood angan2 bershopinggg sudahhh mariiii! 
Nak kemaruk ngan pre walker baby boy buleh x?
Ahhahahha dari semalam dapt mood baru...nak sekodeng pre walker baby....gerammmm hokehhhhhhh....
Bila dah jadi mommy nak genap 4 bulan tepat hujung bulan nih, mommy rasa apa nak buat or beli semua ttg baby?

Papa babynya mcm mana pulak?
Ahahhaha nasib baik papa baby yer x jeles meles sbb mommy dia kalu keluar bershopingg ja mesti nak grab at least 1 baju baby or apa2 la, yg ptg nak gak ng some gift kt dia...papa baby ye hadiahhhh nanti duluuu ye...nanti mommy kasiii surpriseeeeeeeeeee punya ahahhahah korang jgn pk bukan2 ehhh hehehhe adalah nanti kita story pasal hadiah si papa...nak cari idea dulu...

Haaaa sekarang mommy x kira...esok hari sabtu kan..nanti mommy nak pi car at least 1 pre walker set utk Baby Qaiser ilman..hadiah utk genap umur 4 bulan x lama lagi...itulah lahir anak merdeka kenalah tggu hujung bulan je kalo nak bilang hari hehehhe...

Jom layan pic pre walker bb boy kt bawah...nih semua mommy minat habissssssss...jkalo dpn mata mmg pengsannnnnnnnnn hahahha sanggup beli nak hensemkan si anak..yelah zaman kita dulu2 masa tecik2 mana ada peluang nak bergaya sakan kan...sekarang kita bg peluang diorag bergaya habissssssss....see!

Perghhh mcm ol school beb...sure mmg kacaklah kalo baby dpt pakai hahahha

Nampak smart...huhuhu

Alalallala nomeii2...hehhehe mcm manja2 gitu kalo boboi pakai pre walker nih hahaha

Red plus blue jeans....weeeee nampak rock lah pakai kasut nih...hahhahah kang x pasal2 ganas plak Qaiser pakai yg nih huhuhu

Wahhhhh....kasut nak pi dating pun ada hokehhhhh...tgkkkk diorg ye prewalker bergaya habis....dating gan mommy je k...dgn gf no wayyyyyyyyy! hahhahhahhaha jeles nampak! ;P

Nampak cool je pakai yg nih...nmpk so soft look...weeeeeeeee besttt

Alamak! Mommy suka yg ini....paling suka.....nampak more energy ok! Suka merah putih :)

Colour selamat...semua baju baby boy nak bergay apun boleh senang...jimat duit mommy hahahhah

Budak si dobotttt.....napa umi panggil Qaiser Ilman dobot? Sebab badan adik dah beratt hujung bulan lepas timbang 6.1kg leh angkat lagi sepanjang hari...skrang berapa ntah berat dia...beratttt ok...mommmy x larat dh nak dukung ...bergilir2 dh ngan si walid dia...ahahhahahha
Adik Qaiser ilman...nanti mommy cari pre walker kt adik ye..........walaupun meniarap belum pandai lagi...tp mommy dah mengada2 tingin nak tgk adik pakai kasut baru yeyyyyyyyyyy!!!

-Iklan-

Semalam pi singgah Kedai Hari-hari nak cari stoking baru utk Qaiser ilman....cari punya cari stoking ada sorang pembantu penjual kedai hari2 tegur si Qaiser...time tuh walid dia dukungla...."Wahhh comell ye baby....mata cokolat, bersinar2....eh2 pandaiii senyummmm." lepas dia puji melambung2 smpi umi dia ketat habis bju kurung keje ahahhaha...pastu buleh plak dia cium baby tuh depan aku....wahhhhhhhhhh ko....x nampak ke laki aku yg dukung ahahhaha....bukan jeles tp mcm kurang tata tertib lak disitu....kalo aku yg dukung baby Qaiser x pelah ko nak cium bagai....tp laki aku pun ko berani nak dekat2...pastu cium Qaiser apa hal....hahhahhahha pasnih kalo masuk kedai biarlah aku dukung....yelah ada dua hero aku kena jaga...kena hati2....hehhehe :p

2 comments:

  1. Aty pon plan nk beli kasut qaleef 2-3 psng lg..asik pakai kasut tu jer...

    ReplyDelete
  2. uuuiii hensem qaiser dalam gambar nie...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com