Berlatih sakan nak meniarap ;) | Julia Johari
Booking.com

Berlatih sakan nak meniarap ;)

Yeyyyy....today 31/12/12 maka genaplah Qaiser ilman 4 bulan sudah! 
Cepat betul anak merdeka umi & walid membesar dgn jayanya :D alhamdulilah.

Amboiiiiiiii....
Dah baik dari selsema dan batuk terus buat latihan semula ye Qaiser ilman hehhehe
Sekarang Qaiser selalu jungkit2 badan dan nak kalihkan badan nk belajar meniarap...wahhhh terhibur umi dan walid tgk gelagat dia sekarang hehehhe

Jum saksikan latihan keras dan gigih dia...lets move it move it yehaaaaa ;P

Nih pic semalam...tgk dia suka sgt la duk ats katil umi walid dia...luaskan nak belajar meniarap dari duk dalam baby cot sempit heheh

 Sure korang mesti tanya mana sarung tgn Qaiser lg sebelah???
hahahha dia dah pandai tarik sarung tgn skrg hokeyyy...pastu siap nyorok ntah ke mana...saje pakaikan sarung tgn kt umah je sbb dia ligat sgt gigit jari smpi lencun...so nk jga xnk kena infection tuh pakaikan sementara...dont woryy dear, umi taw mesti x macho lah kan pakai sarung tgn lelama kan hahahhahah ~

 Balancing belum cukup kuat Qaiser tp gigih sgt nk angkt bdn dan kepala...hahhaha sabar nak sabar....

 Tgk....bila lepaskan dia...dia cuba nk dtg kt umi...tp kan adik baru belajar meniarap taw...jgn push sgt bdn nk merangkak ye...slowlyyy exercise :)

Arghhhh! Napalah bdn aku berat nih...cm ne nk merangkak!!!!!
Mesti Qaiser ckp mcm tuh kan sbb dari tadi asyik ckp uhhhhh uhhhh...sian umi tgk...tp bila umi angkat dia nangis sbb nak berlatih meniarap bg sungguh2...bgus anak umi!


Aksi kuakkan tgn sedang bermula...1 2 3.....


Yeyyyyyyy! Alhamdulilah...Qaiser dh meniarap umi dh rasa seronok sgt..rasa mcm Qaiser dh pandai berjalan pun ada walhal baru meniarap pun nak heboh satu blog hahhahah umi julia kan sapa x kenaiiii....hahhahaha

Hehehhe part nih paling best! Dh pandai meniarap pastu terus buat umi tercengang....apa Qaiser dh pandai pegang botol susu sendiri selama 5 saat...5 saat tuh dh kira umi bangga ok...yelah umur baru 4 bulan dh mula pandai nk peluk botol susu...lapar lah tuh dh penat berlatih meniarap dari tadi hehehhehe 
Alahaiiiiiiiiii abang Qaiser! ;p

 Saya dah mandi...legaaaaa sbb penat dari tadi belajar meniarap...hahhaha besaq strawberry Qaiser ek hahhaha...Gaya istirehat lagak seorang boss....kekkekeke

 Bila umi tgk Qaiser hari2 xnmpk sgt Qaiser membesar....tp bila tgk gambar Qaiser baru umi tau cptttttttt betul Qaiser membesar....tgklah badan ngan penumbuk kt tgn tuh...umi dh penah rasa byk kali penangan tumbukan Qaiser...uhhhhhhh mmg lawas lah kena penumbuk kalo lambat kasi susu hahhahahha....lawak betul Qaiser nih kalo mengamok...kalo tgk tv cm pic kt bawah nih, umi lalu pun x sodar! :)

<<<Cepat je masa berlalu...banyak kenangan tahun 2012 tersemat di hati...tetap subur hingga ke akhir hayat....welcome 2013...di kau kami tertunggu utk menghadapi setiap liku2 cabaran dan rintangan sebagai umi Qaiser...moga ia lebih mengembirakan :)>>>


2 comments:

  1. Wah seronoknye die dah pandai meniarap dah.. xlame lg bleh la merangkak plak hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com