Welcome Back Umi Julia! ;p | Julia Johari
Booking.com

Welcome Back Umi Julia! ;p

Assalamualaikum WBT.
Fuhhhhhhhhhhhh...syuhhh....syuhhhh...syuhhh
Hamboiiii berhabuk ye blog si Umi Qaiser ilman nehhh hehhehe
Jap nak lap jap ngan towel kasi blink2 kembali...nenonenoneno...

Hoyehhhhhhhh!
Tu diaaaa umi julia dah mai dah...alhamdulilah selesai bersalin dan acara berpantang larang yer haaa...
Hehehhe dah tgk baby Qaiser ilman???
For sure ramai yg dah tgk dalam my FB kan...haa yg x add my FB mesti x tau lagi neh...
Sekarang baby tecik tuh dah genap 2 bulan dah pun, sekarang masuk bulan yg ketiga...
Jap je kan bersalin...berpantang...44 hari...cuti bagai...
And NOW!

I'm workingggggggggggg! yehaaaaaaaaa.
Amboiii sonok nampak dah masuk keje 1st day today...(tp dalam hati Allah je tau berjauhan pertama kali dgn si tecik. Skrg dok ngan my mum, nanti balik keje tiap2 ari baru bawak balik umah)

Syukrannnn!
Mesti u olls nk tgk pic baby Qaiser Ilman yg montel tuh kan...neh diaaa!


Umi dia montel x pas pantang? hahahha habislah kena workout neh!
Itulah pic masa sambut 1st raya haji tahun nih...best dpt raya ngan bb buat pertama kali yer si baby pakai baju melayu tecik yg hamaaaaattt la besaqqq eheheh masa beli ingat tecik dah pun bila pakai habis siap londeh2 hahah nasib baik ada sampin tecik cover kasi tomeiii and hensem balikkkk hehhehe umi oh umi julia!

<<< Banyakkkk oooo nak story2 lagi neh pasal kisah bersalin, pantang dan baby qaiser ilman yg mcm2 ragam dan pe'el...sooo geng blogger stay tune ye...nanti ada masa umi julia akan bersiaran lagi...now nk tumpu koje dulu, see u all laterrr...muahhhhhh >>>

7 comments:

  1. Hihi...finally.cpat story...xsabar

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, dah selamat dah semuanya...

    Mesti banyak pengalaman baru, kan..?

    Btw, tahniah dgn kehadiran baby comel tu... dan botak.. hikk3...

    ReplyDelete
  3. welkem back umi ju..

    nway ju, remove la word verification tu.. mna ada robot baca blog. hihi.

    ReplyDelete
  4. tahniah dear..:) sonok eh...heheh..kejap jer kan dah 2 bulan...comel tol anak tu...eehh..name lebih kurang jer ngan anak aty..qaleef eeman hek.. ;p

    ReplyDelete
  5. Salam julia!! welkam back!!! hehe

    comelnya baby... congrates!

    jangan lupa update psl pengalaman bersalin... sblm My bersalin oke! :D

    pray for me plak lps ni...:)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com